Beyler onu bunu bırakında 47:15 ve 52:47 dakikalara bi bakın hele gözünüze birşey çarpacak mı
Ne var hocam o sahnelerde evde değilim merak ettim.
Arkadaş Crixus'un daha iyi olduğunu söylemek istiyor sanırım. 47:15'de Crixus adamı dövüyor, 52:47'de Gannicus dayak yiyor.
Yanlış anladıysam kusura bakma.
quote:
Orijinalden alıntı: BabyIcey
quote:
Orijinalden alıntı: chilekesh-13
quote:
Orijinalden alıntı: Ciudad de México
Beyler onu bunu bırakında 47:15 ve 52:47 dakikalara bi bakın hele gözünüze birşey çarpacak mı
Arkadaş Crixus'un daha iyi olduğunu söylemek istiyor sanırım. 47:15'de Crixus adamı dövüyor, 52:47'de Gannicus dayak yiyor.
İzleyicilerler alakalı birşey sanırım,
quote:
Orijinalden alıntı: sencerinho
quote:
quote:
quote:
Evet o da olabilir, en iyisi kendisinin açıklamasını beklemek
Yaza doğru bir tane daha Prequel seri iyi gider. Yapımcılara iki p.m. atalım.
Belki soran çok olmuştur ama mazur görün bu yıl takip edemiyorum.
Nasıl, "blood and sand" 'dan daha mı iyi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar
Belki soran çok olmuştur ama mazur görün bu yıl takip edemiyorum.
Nasıl, "blood and sand" 'dan daha mı iyi ?
Gods of arena, Blood and sand'ın öncesini anlatıyor. O yada bu daha iyi demeyeceğim fakat Gods of arena mükemmel.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sencerinho
quote:
quote:
quote:
Evet o da olabilir, en iyisi kendisinin açıklamasını beklemek
yukarda biri sex sahnesi yoktu demiş arkadaşta 47. ve 52. dkları örnek vermiş çünkü seyirciler rahat durmuyodu
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
ARKADAŞLAR SANIRIM WİKİPEDİA DA FALAN GEÇEN İSYAN KOMUTANLARINDAN BİRİ OLACAK ""CASTUS"" U BULDUM !!
gods of the arena'nın finalini tekrar izliyodum ki 00:06:00 ile 00:06:10 arasında spartacus bu abi kardeşlerin büyük olanı ile konuşurken(adını unuttum:D) isyan için adam toplarken hamilcar bizimlemi diyor diğeri de o bizimle ama CASTUS ve diğer galyalılar crixus olmadan .... diyor. bu castus o castus olabilirmi acaba benmi yanlış anladım altyazıda castus yazıyor çünkü
kimse sallamamış ya tarihi bilmiyomusunz hiçbiriniz önemli bi ipucu olabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: William06 yukarda biri sex sahnesi yoktu demiş arkadaşta 47. ve 52. dkları örnek vermiş çünkü seyirciler rahat durmuyodu
Biz konuyu çok farklı yerlere çekmişiz Seyircilerde kanı gördükçe azıyorlar mı ne yapıyorlar anlamadım gitti
Yarın normalde yeni bölümdü. Yastayız reyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: DamonSalvatore
Bu saatlerde spoiler veriyorduk
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
quote:
Orijinalden alıntı: DamonSalvatore
Bu saatlerde spoiler veriyorduk
Harbiden .Aralık ayına kadar beklemek çok zor olacak be.
görende starz kanalından canlı izliyorlar sanır
Son böölümü az önce izledim güzel olmuş gerçkten ayrıca ilk defa bi bölümde kimse yakın temasa geçmedi cidden epey bi düşünmüşler bu bölümü yapmak için son sahne de etkileyiciydi spartacusu duymakta güzel oldu
Arkadaşlar Bir hata daha buldum sanırım.
!.!.!SPOİLER İÇERİR!.!.!
Oenomaus'un Theokoles ile savaşı gods of the arena serisinde izlediklerimizden bile eski, yani o zamanlar capua'nın yeni arenası yoktu.(Hadi goa 'da son bölümde açılan yer), ama Blood and Sand de Spartacus ile Crixus'u eğitirken bir anlığına hatırlıyor savaşı ve savaş Büyük arenada geçiyor
Arkadaki seyircilere flan dikkat bu büyük arena
Kesin hata olmayabilir, çünkü dövüş belki capua'da yapılmamıştır ve başka yerde böyle büyük arenalar olabilir.
Ama Batiatus'un goa'da ki sözlerini hatırlatayım, Arena'nın inşaatına bakıp, daha önce böyle büyüğü yapılmamıştı gibisinden bir laf etmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerinho -- 5 Mart 2011; 1:38:05 >
Orasının Capua olduğunu sanmıyorum bu arada Oenomaus da o zamanlar murmillo stilinde dövüşüyor Crixus'uda o stilde eğitti. Blood and Sand de en az Gannicus kadar yakınlardı ve Crixus'a çok güveniyordu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: William06 yukarda biri sex sahnesi yoktu demiş arkadaşta 47. ve 52. dkları örnek vermiş çünkü seyirciler rahat durmuyodu
Biz konuyu çok farklı yerlere çekmişiz Seyircilerde kanı gördükçe azıyorlar mı ne yapıyorlar anlamadım gitti
Aynen onu kastetmiştim. O saniyelerde seyircilerin içinde adam ve kadın bildiğin ekşın yapıyorlar
Spartacus ve Gannicus'un dövüş stiline ne ad veriliyor ? Genelde herkes kılıç kalkan (murmillo) stilinde dövüşüyorda ondan söyledim ..
quote:
quote:
quote:
Aynen onu kastetmiştim. O saniyelerde seyircilerin içinde adam ve kadın bildiğin ekşın yapıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Pend0s
Spartacus ve Gannicus'un dövüş stiline ne ad veriliyor ? Genelde herkes kılıç kalkan (murmillo) stilinde dövüşüyorda ondan söyledim ..
Spartacus, Gannicus ve Theokoles "Dimachaeri" stilinde dövüşüyorlar...