Şimdi Ara

Spartacus: Gods of the Arena (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.821
Cevap
2
Favori
113.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cnbc-e dergisinin kapağında Gannicus var çok güzel bir kapak olmuş
    http://i53.tinypic.com/2vx584h.jpg bu resim var
  • ne spartacus ne başkası adamım ganicius, ama kangal alır hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaLer

Final sahnesini geçtim zaten de, adam gözü kapalı yendi lan rakibini sen yolda yürüyemezsin gözün kapalı. Gannicus'u boşuna tartışmayın. Adam Capua'nın gerçek reyisi

Aynen, bunun üzerine birşey yazmaya gerek yok.
  • Crixus sevenler burada toplanıyoruzhttp://forum.donanimhaber.com/m_46481384/tm.htm
  • En iyi kim Dh olarak seçelim.. Ankete sizde katılın..

http://forum.donanimhaber.com/m_47189899/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47189899
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

En iyi kim Dh olarak seçelim.. Ankete sizde katılın..

http://forum.donanimhaber.com/m_47189899/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47189899

Böylesi daha mantıklı. Hadi DH görelim bakalım kim iyiymiş !

Ve benim oyum ; Gannicus
  • Benim oyum tabiki Crixus
  • Spartacus ve Gannicus arasında kaldım ama oyumu Gannicus'a verdim.Gözü kapalı adam öldürdü sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Spartacus ve Gannicus arasında kaldım ama oyumu Gannicus'a verdim.Gözü kapalı adam öldürdü sonuçta.

Evet haklısın Gannicus'ın o yaptığı olmasa zaten Gannicus olmazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

Hala Crixus diyorlar.
    İster baş ister son rol olsun SPARTACUS !

kardeşim ezilme diyorsun şarap nedir ya şarabını yemeğini vermesinler, dışlasınlar... adamını karısını öldürüyorlar ya bilerek, var mı ötesi? En sevdiği arkadaşını öldürmek zorunda kalıyor var mı ötesi?

Crixus hastalığı; millet kendine benzetiyormuş birde. Spartacus kadar zorluk kimse yaşamamıyor bu dizide, hala boş yorumlar yapmayın, diziyi sadece siz izliyorsunuz dimi? At gözlüğüyle Crixusa bakarsan tabi kral o...

Bunun tartışmasına girmeyin, Gannicus da goa'da kraldır, gerek davranışları gerek karşılaşmalarıyla, crixus kimle karşılaştı bu sezonda söyleyin ya. Karşılaştırın bi Gannicus ile sonra gelin adamın gözlerini bağlayıp dövüşmesi bile Crixus'un beleş şampiyonluğuna bedel, maval okumayın burada.

adam haklı beyler dağılabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

quote:

Hala Crixus diyorlar.

kardeşim ezilme diyorsun şarap nedir ya şarabını yemeğini vermesinler, dışlasınlar... adamını karısını öldürüyorlar ya bilerek, var mı ötesi? En sevdiği arkadaşını öldürmek zorunda kalıyor var mı ötesi?

Crixus hastalığı; millet kendine benzetiyormuş birde. Spartacus kadar zorluk kimse yaşamamıyor bu dizide, hala boş yorumlar yapmayın, diziyi sadece siz izliyorsunuz dimi? At gözlüğüyle Crixusa bakarsan tabi kral o...

Bunun tartışmasına girmeyin, Gannicus da goa'da kraldır, gerek davranışları gerek karşılaşmalarıyla, crixus kimle karşılaştı bu sezonda söyleyin ya. Karşılaştırın bi Gannicus ile sonra gelin adamın gözlerini bağlayıp dövüşmesi bile Crixus'un beleş şampiyonluğuna bedel, maval okumayın burada.

bu arada spartacusun gerçek ismini bilen var mI? araştırdım ama bulamadım
  • quote:

quote:

quote:

Hala Crixus diyorlar.

Andy whitfield
  • quote:

quote:

quote:

Hala Crixus diyorlar.

nerden araştırdıgını çok merak ettim hocam
  • quote:

Andy Whitfield

http://www.imdb.com/name/nm1813878/

Edit : Dante* arkadaşımızda vermiş görmedim. ama İmdb sitesinden inceleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 3 Mart 2011; 13:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Orijinalden alıntı: ShaLer

Final sahnesini geçtim zaten de, adam gözü kapalı yendi lan rakibini sen yolda yürüyemezsin gözün kapalı. Gannicus'u boşuna tartışmayın. Adam Capua'nın gerçek reyisi

Aynen, bunun üzerine birşey yazmaya gerek yok.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Spartacus ve Gannicus arasında kaldım ama oyumu Gannicus'a verdim.Gözü kapalı adam öldürdü sonuçta.

Evet haklısın Gannicus'ın o yaptığı olmasa zaten Gannicus olmazdı...

6 bölümde yaptığı en akılda kalıcı hareketlerin başında geldiği için söylemiştim.Yanlış anlamışsınız galiba.
  • Spartacus.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sencerinho

quote:

@sencerinho

seninle dalga geçtiğimi anlamadığına şaşırmadım doğrusu.
    yaş konusunda da benim sıkıntım yok saklamak gibi, buyur profilimden öğren. senden de öğrenecek değiliz dizi izlemeyi ve üzerine yorum yapmayı.

tamam, crixus hepsini alır şekerim.

Hocam çoluk çocukla uğraşmıyorum, yaşınızı belli etmeyin derken kastettiğim fiziki yaş değil akıl yaşıydı, anlamamanız çok normal bende hiç şaşırmadım . Ayrıca ilk defa dizi izleyip yorum yapan yeni yetme değililim ben ,izleyip beğendiği birşeyi, bir yerden bulup arşivleyen gruptanım seni bilmem.

bir ilgi alanının olması iyi tabi, fakat bana zaman kaybı/boş geliyor uğraştığın şeyler. bir dizi izlemek veya yorum yapmak için illa arşivci yada dizikolik olmaya gerek yok. herkes yapabilir.
    bu arada akıl yaşı vs. konusu da çok hoşmuş, sadece forumlarda geçebilen muhabbetler... bazı şeyleri ciddiye alan çoluk çocuklar sanırım bahsettiğin, öyle olmaya gerek yok. hepimiz eğleniyoruz sonuçta burada.

Evet biraz olayı kişiselleştirdik, kusura bakma
  • Sadece 6 bölüm yayınlanan bir dizinin ana konusu 50 küsür olmuş.Forumda bazı diziler 4. sezonlarını oynadıkları halde konuları 5-6 sayfayı geçmiyor.Yani demek istediğim bu dizinin büyük bir hayran kitlesi oluşmuş durumda.Bunu demek istedim.Dikkatimi çekti
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.