Şimdi Ara

Spartacus: Gods of the Arena (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.821
Cevap
2
Favori
113.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blood and sand direk başlıcak mı yoksa beklicekmiyiz başlamasını. Ne zaman başlıcak yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

blood and sand direk başlıcak mı yoksa beklicekmiyiz başlamasını. Ne zaman başlıcak yani

2011 aralık
  • Spartacus Gods of the arena prequel i gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri oldu. Oyunculuk ve Dekorlar muhteşem inşallah Andy Whitfield iyileşirde bizi 2011 aralıkta yeni bir spartacus le baş başa bırakmaz bu senaristler ve yönetmen olduğu müddetçe herkesin yeri dolar ama spartacus un dolmaz heralde spartacus rocks crixusta kim onun yanında gannicusta spartacus un yanında komutan olarak yer almayı en çok hakkeden karakterdir.
  • Komedisiniz varya :D Yorumları okurken cidden güldüm, Böyle yorumlar yapıp yaşınızı belli etmeyin arkadaşlar, Dizideki karakterler ,gladyatörler dahil Crixus'un üstünlüğünü biliyor, :D Benim yaptığıma bak gelmiş burda bir avuç delikanlıyı ikna etmeye çalışıyorum . :D Çaresizlik böyle bişey ,.

He bir ergen demiş "kendinden bişeyler buluyormuş. "İzlediğin dizilerden veya filmlerden kendine ders çıkarabilirsen diziyi yada filmi daha iyi anlayıp daha çok bağlanırsın, biliyorum nasıl olduğunuzu 3-5 kişi bir araya gelip " Sıpartaküs nasıl kesdi .mk adamın gafasını olum manyak dizi lan hep izliyom ben teve veriyor " tarzında sohbetler yaşadığınızı düşünmeye başladığım yazdığınız mesajın üslubundan lütfen mesaj yazarken daha dikkatli olun ,

2.sezonda zaten sürekli bahsettiğimiz kişiler bir arada olacak, anlaşmazlıklar çıkabilir vesaire aynı tarafta olanlar da kavgaya tutuşabilir, eğer öyle bir sahne olursa zaten göreceğiz kimin en iyi olduğunu , Crixus dik kafalıdır kavga çıkartır kesin

• Crixus ve Spartacus ayrılacaklar. Crixus ordu da kadınların, yaşlıların vs bulunmasını istemiyor ve Spartacusle ayrılıyorlar. Daha sonra Crixus öldürülünce Spartacus onun için yüzlerce Romalı asili gladyator gibi dövüştürecek. Bence bu dizi savaş sahneleri ve karı kız için değil insanlık adına verdiği mesajlar için izlenmeli. Stanley Kubrick'in çektiği filmde bu çok güzel yansıtılmış ancak uzun olmasına rağmen diğer karakterlerin üzerine gidilmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibb12

quote:

Orijinalden alıntı: sencerinho

Hiç bişey bilmeden hatta sırf dizinin adı spartacus olduğu için, diziyi izlemeden post kasmak amacıyla spartacus daha iyidir mesajını atan arkadaşlar var, Crixus taraftarları adam gibi cümleler kurmayan, içeriğinde daha çok hakaretten bahseden arkadaşlara cevap vermemenizi öneririm boşver konuşup dursunlar,

Abi konuyu tarihe getirip durmayın ben diziden bahsediyorum bir kere spartacus fiziki olarak bile çok çelimsiz, Crixusun boyu kısa Spartacusun ondan da kısa, Eğer spartacus seçimi daha doğru olsa Crixus yanlısı olmayabilirdim ama Blood And Sand de oynayan Spartacus Crixus karakterlerinden bahsediyorsak eğer Crixus diyorum ben .

o kadarda değil ama artık

Bişey sorucam ama çok saçma olacak , crixus saçlarını nasıl dikiyor ve öyle sabit kalıyo , günümüzdeki spreylerle bile bunu yapmak saatler alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

quote:

quote:

Hiç bişey bilmeden hatta sırf dizinin adı spartacus olduğu için, diziyi izlemeden post kasmak amacıyla spartacus daha iyidir mesajını atan arkadaşlar var, Crixus taraftarları adam gibi cümleler kurmayan, içeriğinde daha çok hakaretten bahseden arkadaşlara cevap vermemenizi öneririm boşver konuşup dursunlar,

Abi konuyu tarihe getirip durmayın ben diziden bahsediyorum bir kere spartacus fiziki olarak bile çok çelimsiz, Crixusun boyu kısa Spartacusun ondan da kısa, Eğer spartacus seçimi daha doğru olsa Crixus yanlısı olmayabilirdim ama Blood And Sand de oynayan Spartacus Crixus karakterlerinden bahsediyorsak eğer Crixus diyorum ben .

Bişey sorucam ama çok saçma olacak , crixus saçlarını nasıl dikiyor ve öyle sabit kalıyo , günümüzdeki spreylerle bile bunu yapmak saatler alıyor

Komiksin
  • quote:

Komedisiniz varya :D Yorumları okurken cidden güldüm, Böyle yorumlar yapıp yaşınızı belli etmeyin arkadaşlar, Dizideki karakterler ,gladyatörler dahil Crixus'un üstünlüğünü biliyor, :D Benim yaptığıma bak gelmiş burda bir avuç delikanlıyı ikna etmeye çalışıyorum . :D Çaresizlik böyle bişey ,.

He bir ergen demiş "kendinden bişeyler buluyormuş. "İzlediğin dizilerden veya filmlerden kendine ders çıkarabilirsen diziyi yada filmi daha iyi anlayıp daha çok bağlanırsın, biliyorum nasıl olduğunuzu 3-5 kişi bir araya gelip " Sıpartaküs nasıl kesdi .mk adamın gafasını olum manyak dizi lan hep izliyom ben teve veriyor " tarzında sohbetler yaşadığınızı düşünmeye başladığım yazdığınız mesajın üslubundan lütfen mesaj yazarken daha dikkatli olun ,

2.sezonda zaten sürekli bahsettiğimiz kişiler bir arada olacak, anlaşmazlıklar çıkabilir vesaire aynı tarafta olanlar da kavgaya tutuşabilir, eğer öyle bir sahne olursa zaten göreceğiz kimin en iyi olduğunu , Crixus dik kafalıdır kavga çıkartır kesin

Sende yenimi ergen oldun ?
  • Crixus diyorum, yoruma gerek görmüyorum.

• Arkadaşlar 2004 de Spartacus adıyla çekilmiş isyan eden bir gladyatör filmi var, belki hatırlayanınız vardır. Gerçi 1960 da çekilenle aynı gibi ama bu yakın dönemde çekilmiş. Bu dizinin bir iki bölümünü izledim de biraz tanıdık geldi. Konu olarak herhangi bir alakası var mı, o filmle bu dizinin ? Bu dizideki Spartacus mü ordaki de ? Kaç tane Spartacus var bu arada. Sonunda Roma tarafından öldürülecek mi ? Teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 1 Mart 2011; 18:43:30 >
  • Arkadaşlar Blood and Sand 2 'nin Tarihi belirlendi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

quote:

quote:

Hocam şu videoya bakın bu adam bile saçlarını 20 dakikada yapıyormuş ve konserlerde dahil hiç bozulmuyor crixus'unki de fazla sürmese gerek

http://www.youtube.com/watch?v=t-TtNqbSJDg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qyrein

Arkadaşlar Blood and Sand 2 'nin Tarihi belirlendi mi ?

Aralık 2011.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

Arkadaşlar 2004 de Spartacus adıyla çekilmiş isyan eden bir gladyatör filmi var, belki hatırlayanınız vardır. Gerçi 1960 da çekilenle aynı gibi ama bu yakın dönemde çekilmiş. Bu dizinin bir iki bölümünü izledim de biraz tanıdık geldi. Konu olarak herhangi bir alakası var mı, o filmle bu dizinin ? Bu dizideki Spartacus mü ordaki de ? Kaç tane Spartacus var bu arada. Sonunda Roma tarafından öldürülecek mi ? Teşekkür ettim.

Evet ikiside aynı tarihi anlatmaya çalışıyor.
  • Bu arada dikkat eden oldumu son bölüm harika olmasına rağmen kapışma esnasında çok yapmacıklıklar vardı, en barizi

Adam bıçağı sokmak varken kalkanı ile itti . :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerinho -- 2 Mart 2011; 15:31:31 >
  • Final sahnesini geçtim zaten de, adam gözü kapalı yendi lan rakibini sen yolda yürüyemezsin gözün kapalı. Gannicus'u boşuna tartışmayın. Adam Capua'nın gerçek reyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaLer

Final sahnesini geçtim zaten de, adam gözü kapalı yendi lan rakibini sen yolda yürüyemezsin gözün kapalı. Gannicus'u boşuna tartışmayın. Adam Capua'nın gerçek reyisi

+ on üzeri on
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaLer

Final sahnesini geçtim zaten de, adam gözü kapalı yendi lan rakibini sen yolda yürüyemezsin gözün kapalı. Gannicus'u boşuna tartışmayın. Adam Capua'nın gerçek reyisi

Gannicus
  • Spartacus'ta General Glaber'in 6-7 tane adamını tahta kılıçla yenmişti.Yabana atılacak cinsten değil.Adamlarda generalin korumaları, asker yani..
  • Zamanında galadyatörlerin neden çok sevildiği belli oldu.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.