Şimdi Ara

Spartacus: Gods of the Arena (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.821
Cevap
2
Favori
113.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o köle kızı niye öldürdüler yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerinho

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

@sencerinho
    Zaten hayatta önemli bir şey yapmak için gereken tek şey doğru zamanda doğru yerde bulunmaktan ibaret değil midir ?

Eğer öyleyse tüm hayat şansa bağlı olmaz mı

quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 34

hala theokoles'i sıralamalarda sayıyorlar, ölmüş gitmiş adam.

spartacus olmasa crixusun kafayı kesiyordu theokoles, adamlar ışık tutma olayına yoğunlaşmış birde.
    yağmuru getiren adamla dalaşa girmeyin. alayını alır.

SPARTACUS=GANNICUS. Bu kadar.

Abicim 5 dakika sonrasını neden düşünemiyorsunuz ? .
    Tamam Spartacus Crixusu kurtardı, hadi kurtarmasaydı Crixus ölecekti, e 5 dakika sonra da Theokiles spartacusu öldürecekti. Varya bu zihniyeti anlayamıyorum, Birbirlerini kurtardılar ikiside o savaşta birbirine muhtaçtı ama orada spartacus yerine barca olsa aynını oda yapar öldürebilirdi thekilesi çünkü o savaşa çıkmadan önce barcadan flan üstün değildi, yani şunu demeye getiriyorum adamın şöhreti tamamiyle doğru zamanda doğru yerde bulunmasıyla alakalı hak etmesiyle değil,
    He spartacus alayını alır

Hocam nedir bu Crixus sevgisi Avatarı da görünce aklıma şey geldi geçen biri konu dışına Pietros'un olayım Crixus diye konu açmış direk onu hatırladım

Hocam biz bazılarının yaptığı gibi gladyötorlerin vücudu ile değil başlarından geçenleri hayat hikayelerini şanssızlıklarını değerlendirip ona göre yorumluyoruz en azından benim yaptığım bu , Crixus'u kendime benzetiyorum, en iyi yerlerde iken şansız bir şekilde düşüş
    Abuk subuk yorumlar yapmayalım yok eğer yapacaksanız gidin laubali ortamlarda yapın burda değil.

Neyi kabul etdirmeye çalışıyorsun sen? tarihe geçen isim spartacus olmuş, en iyi gladiatörde spartacus olduğu kanıtlanmıştır, tarihi biracık bilmiyorsan araştır,oku, dizide şanslı zaferlerinden söz etmişsin gerçek spartacus efsanesini aslında 3 sezonda göreceksin, öncelikle dizinin ismine dikkat et
    Tamam crixus hayranisinda, yaptığınız sohbet sidik yarışından başka bir şey degil, kimin iyi olduğu değil o arenaya çıktıklarında şansında güç kadar önemli olduğunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okaliptys -- 28 Şubat 2011; 22:23:36 >
  • dizinin bundan sonraki gidişatı hakkında bilgisi olan varmı ? yeni bölümler ne zaman çekilecek ne zaman yayınlanacak vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

quote:

@sencerinho
    Zaten hayatta önemli bir şey yapmak için gereken tek şey doğru zamanda doğru yerde bulunmaktan ibaret değil midir ?

quote:

quote:

quote:

spartacus olmasa crixusun kafayı kesiyordu theokoles, adamlar ışık tutma olayına yoğunlaşmış birde.

Tamam Spartacus Crixusu kurtardı, hadi kurtarmasaydı Crixus ölecekti, e 5 dakika sonra da Theokiles spartacusu öldürecekti. Varya bu zihniyeti anlayamıyorum, Birbirlerini kurtardılar ikiside o savaşta birbirine muhtaçtı ama orada spartacus yerine barca olsa aynını oda yapar öldürebilirdi thekilesi çünkü o savaşa çıkmadan önce barcadan flan üstün değildi, yani şunu demeye getiriyorum adamın şöhreti tamamiyle doğru zamanda doğru yerde bulunmasıyla alakalı hak etmesiyle değil,

Hocam nedir bu Crixus sevgisi Avatarı da görünce aklıma şey geldi geçen biri konu dışına Pietros'un olayım Crixus diye konu açmış direk onu hatırladım

Hocam biz bazılarının yaptığı gibi gladyötorlerin vücudu ile değil başlarından geçenleri hayat hikayelerini şanssızlıklarını değerlendirip ona göre yorumluyoruz en azından benim yaptığım bu , Crixus'u kendime benzetiyorum, en iyi yerlerde iken şansız bir şekilde düşüş
    Abuk subuk yorumlar yapmayalım yok eğer yapacaksanız gidin laubali ortamlarda yapın burda değil.

Neyi kabul etdirmeye çalışıyorsun sen? tarihe geçen isim spartacus olmuş, en iyi gladiatörde spartacus olduğu kanıtlanmıştır, tarihi biracık bilmiyorsan araştır,oku, dizide şanslı zaferlerinden söz etmişsin gerçek spartacus efsanesini aslında 3 sezonda göreceksin, öncelikle dizinin ismine dikkat et
    Tamam crixus hayranisinda, yaptığınız sohbet sidik yarışından başka bir şey degil, kimin iyi olduğu değil o arenaya çıktıklarında şansında güç kadar önemli olduğunu unutmayın.

Çocuk gibi demogoji yapmışsınız. . Tarihi biliyorum spartacus en iyi gladyatör olmuş olabilir, ama bu en güçlüsü veya en yeteneklisi olduğu anlamına gelmez, mesela ben şuna inanıyorum güncel bir örnek vereyim bugün messi yi konuşuyoruz futbolda ne kadar harika bir yetenek olduğundan, milyonda bir böyle bir yeteneğin olduğundan. Ama ben şuna inanıyorum messi gibi daha keşfedilmemiş nice yetenekler mevcuttur, henüz keşfedilmemiş olması var olmadığını göstermez.

Burda anlatmaya çalıştığım şey şu ; Spartacus tarihe adını vurmuş kölelik karşısında duran ve bu uğurda adını duyurmuş biridir, ama bu gladyatör denilen "Roma geleneği" bir alanda en iyisi olduğu anlamına gelmez, ondan daha iyileri de mevcuttur.

Neden anlamıyorsunuz ki , tabikide spartacus kazanacak , başaracak, öldürecek , dizi zaten onu anlatıyor benim uzun zamandır anlatmaya çalıştığım şey , spartacusden daha iyi olup kendini onun kadar gösteremeyip şanssız insanların da var olduğudur: Sidik yarışı filan yaptığım yok. Şu zihniyete çok karşıyım, "başrol spartacus o zaman herkesi yener öldürür kırar döker en iyisi spartacus , oley yaşasın kimse duramaz karşısında" tavrını takınan kişiler çok e haklılar da tabi arkalarında koskocaman gerçek bir tarih var , ben diziyi izlediğimi yorumluyorum.

Neyse tartışma uzar da gider, burada bırakalım artık kişisel olarak alıntı yapıp cevap atmaktansa genel olarak atacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lev@

quote:

Hala Crixus beleşe şampiyn olmuş, olum bıktırdınız lan iki yüz milyon kere açıklıyorum neden anlamıyorsunuz, Crixus haneye yeni gelen çaylakta olsa inanılmaz kısa bir sürede gannicus'a meydan okudu, ganicus ilebirkaç bölüm daha beraber olsalardı crixus bitirirdi onun işini, aynı zamanda crixus şu anda
    Blood and sand'daki crixus'un sahip olduğu şöhrete sahip değil, Gargan ikizlerini tek başına yenip ün sahibi oluyordu bunu unutmayın. ama nedense göstermediler bunu,

ama bıktırdınız beni tamam hee crixus beleşe şampiyon oldu, asıl şampiyon ashurdur, en büyük lucrietia, doctoreyi ben bile yenerim, olum iyi misiniz

Ashur böyle anlatıyordu "Arenada bilmemkaç gün beklediler (Gargain ikizleri) kimse onlarla yüzleşmeye cesaret edemedi, biri dışında, Crixus; Champion of Capua." Yani ondan öncede şampiyondu Crixus. Ve babamda yener Gargain ikizlerini, gelsin Gannicus'u, Theikoloes'i Spartacus'ü yensin. Doctore'yi bile yenemiyor. Daha Solonius'un adamını 2 ye 1 de alamadı kesildi karnından ölecekti, Gannicus kurtardı. Diyorum sana Crixus büyük başların arasında en dandiği.

Espiri misininz hocam ,
    Doctore'yi bile yenemiyor derken ? , Doctorey, Spartacus ve Crixus'u tek başına altedebilen tek kişi. Blood and Sand'i hatırlayın spartacus ve crixus ikilisi theokiles için çalışmalar yaparken Bizim doctore ile savaşıyorlardı, doctore ikisini de rezil etmişti,. Şunu anlamıyorum Spartacus tek başına adam gibi bir rakibi yenemedi ki ? Crixus'un yardımıyla Theokiles'i yendi ama zaten ordada tam ölmek üzereyken Crixus güneş ışığını yansıtıp hayatını kurtarmıştı,. Spartacus'un şöhret olması bu şekilde gerçekleşti ve bunu yaparken yanında Crixus vardı, kimseye tek başına meydan okumadı.. He neymiş 6 vs 1 flan,,, 6 sıda ezik büzük gladyatör kelimesini heceleyemeyen adamlar,...

Ya mantıklı düşünsenize, Ganicus kaç zamandır orada, ama Crixus birden çıkıp hemencecik yükselip şampiyona kafa tutuyor akıl var mantık var. Crixus ganicus ve spartacus ten iyidir, Doctore yi bilemicem adam gerçekten çok iyi , bana sorarsanız en güçlü sıralama şudur

Thekiles>Doctore>Crixus>Ganicus>spartacus

ama Şan şöhret, onur, bakımından Crixus ilk sırada

Not: bide öyle bir hava ile yazmışsın ki gelsin theokiles 'i yensin flan . :D Zaten adamı yenen yokki , spartacus orda beleşe kazandı diye düşünüyorum, ilk bıçağı karnına sokan ve tökezlemesini sağlayan crixusdu, ve bunu yaparken spartacus yerde uzanmış bunları izliyordu, yani 1 vs 1 di ... ama tabi insan yarması theokiles ölmedi ve crixusu alt etti,,, tam spartacusude indirecekken CRİXUS gene yaptı yapacağını ölmek üzereyken spartacusu kurtardı....
    Ayrıca şunuda unutmayın Spartacusu başka bir galyalı öldürmeyi denemişti, ondan nefret ettiği halde kendi ırkından birini öldürerek "kardeşine " sahip çıktı... kimmiş en onurlu

Not 2. spoi yaptım

Crixusı ne kadar sevsende spartacus bu kadar kötülenemez ama hocam yapma ya crixus yine bir eğitim dönemi geçirdi düzenli olarak spartacus arenanın ortasına atılıp 4 kişiyle dövüştürüldü daha başlangıçta hiçbir tecrübesi olmadan sadece eşinin ölümünün intikamını almak adına yaşadı madenlere yollandı oradanda kurtuldu tamam crixus ışık tutmuştur theokilesin öldürülmesine yardım etmiştir ama onu 5 dakika öncesindede spartacus onun hayatını kurtarmıştır ayrıca theokiles ile olan dövüşte ilk başlarda iyi giderken crixus ilginç hareketler yapıp spartacusu engellemeye çalışıyor zaten capua şampiyonusun maçı ortak kazansanız üstünlük yine crixusda bunun neresinde onur var anlayamadım
  • Kaç kere yazdık arkadaş millet hala anlamıyor galiba Crixus'ın Champion of Capua title'ını alması Gargan Twins' leri yenmesi sayesinde oluyor. Bu kadar basit.

ayrıca Youtube'da bir account açılmışhttp://www.youtube.com/show/spartiacusmotioncomic siye burada Theokelesis'ten tutun, Shadows of Jackal a kadar bilgi var. Minimum 9 dk lık videolar var. Ve Shadows of Jackal videosundaki içerikte de yazıyor zaten Crixus'ın efsane olma hikayesi.
  • La ne bu Crixus Sapartacus sidik yarışı muhaha. Adam kalkmış burada Crixus> spartacus diyor. Spartacusu tüm tarih yazıyor Crixus kimmişki he ışık tutmuş oldu. Spartacus kadar onurlu, cesur adam görmedim zaten dizidede bunu çok güzel işlemişler. Crixus iyi ama hepsi o kadar. Bir spartacus değil yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

La ne bu Crixus Sapartacus sidik yarışı muhaha. Adam kalkmış burada Crixus> spartacus diyor. Spartacusu tüm tarih yazıyor Crixus kimmişki he ışık tutmuş oldu. Spartacus kadar onurlu, cesur adam görmedim zaten dizidede bunu çok güzel işlemişler. Crixus iyi ama hepsi o kadar. Bir spartacus değil yani...

Crixus kaba saba bir adam olabilir ama aslında adam gibi bir adamdır bana göre. Spartacus ise aklını beynini kullanarak hareket eder zayıf nokta arar plancıdır sinsidir. bana göre
  • Crixus hırs küpü dallamanın tekidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Crixus hırs küpü dallamanın tekidir.

Crixus'a dallama diyorsunda biraz geçmişe bak. GOA'nın başına dön istersen.. Crixus köle olarak Capua'ya ayak bastığından itibaren nasıl davrandıklarını anlatmayayım şimdi buradan. 1 bardak şarabı bile çok gördüler adama niye köle dövmesi taşımadığı için Crixus onuruyla savaşıp arenada yine onuruyla ölecek kadar şerefli bir Gladiatör
  • Hiç bişey bilmeden hatta sırf dizinin adı spartacus olduğu için, diziyi izlemeden post kasmak amacıyla spartacus daha iyidir mesajını atan arkadaşlar var, Crixus taraftarları adam gibi cümleler kurmayan, içeriğinde daha çok hakaretten bahseden arkadaşlara cevap vermemenizi öneririm boşver konuşup dursunlar,

Abi konuyu tarihe getirip durmayın ben diziden bahsediyorum bir kere spartacus fiziki olarak bile çok çelimsiz, Crixusun boyu kısa Spartacus'un ondan da kısa, Eğer spartacus seçimi daha doğru olsa Crixus yanlısı olmayabilirdim ama Blood And Sand de oynayan Spartacus Crixus karakterlerinden bahsediyorsak eğer Crixus diyorum ben .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Crixus hırs küpü dallamanın tekidir.

Hee tamam öyle hee hee
  • crixus son ana kadar halinden memnundu yani blood and sand için konusuyrum köle olmaktan ve sahibine ait, onun istediğini yaşamaktan ama spartacus onları isyana davet etti özgürlük dedi. crixus iiyi olbilir ama kafası çalşmıyodu
  • quote:

Hiç bişey bilmeden hatta sırf dizinin adı spartacus olduğu için, diziyi izlemeden post kasmak amacıyla spartacus daha iyidir mesajını atan arkadaşlar var, Crixus taraftarları adam gibi cümleler kurmayan, içeriğinde daha çok hakaretten bahseden arkadaşlara cevap vermemenizi öneririm boşver konuşup dursunlar,

Abi konuyu tarihe getirip durmayın ben diziden bahsediyorum bir kere spartacus fiziki olarak bile çok çelimsiz, Crixusun boyu kısa Spartacusun ondan da kısa, Eğer spartacus seçimi daha doğru olsa Crixus yanlısı olmayabilirdim ama Blood And Sand de oynayan Spartacus Crixus karakterlerinden bahsediyorsak eğer Crixus diyorum ben .

o kadarda değil ama artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

quote:

@sencerinho

quote:

quote:

quote:

Çocuk gibi demogoji yapmışsınız. . Tarihi biliyorum spartacus en iyi gladyatör olmuş olabilir, ama bu en güçlüsü veya en yeteneklisi olduğu anlamına gelmez, mesela ben şuna inanıyorum güncel bir örnek vereyim bugün messi yi konuşuyoruz futbolda ne kadar harika bir yetenek olduğundan, milyonda bir böyle bir yeteneğin olduğundan. Ama ben şuna inanıyorum messi gibi daha keşfedilmemiş nice yetenekler mevcuttur, henüz keşfedilmemiş olması var olmadığını göstermez.

Burda anlatmaya çalıştığım şey şu ; Spartacus tarihe adını vurmuş kölelik karşısında duran ve bu uğurda adını duyurmuş biridir, ama bu gladyatör denilen "Roma geleneği" bir alanda en iyisi olduğu anlamına gelmez, ondan daha iyileri de mevcuttur.

Neden anlamıyorsunuz ki , tabikide spartacus kazanacak , başaracak, öldürecek , dizi zaten onu anlatıyor benim uzun zamandır anlatmaya çalıştığım şey , spartacusden daha iyi olup kendini onun kadar gösteremeyip şanssız insanların da var olduğudur: Sidik yarışı filan yaptığım yok. Şu zihniyete çok karşıyım, "başrol spartacus o zaman herkesi yener öldürür kırar döker en iyisi spartacus , oley yaşasın kimse duramaz karşısında" tavrını takınan kişiler çok e haklılar da tabi arkalarında koskocaman gerçek bir tarih var , ben diziyi izlediğimi yorumluyorum.

Neyse tartışma uzar da gider, burada bırakalım artık kişisel olarak alıntı yapıp cevap atmaktansa genel olarak atacağım.

çocuk gibi demogoji yapmışmıyım? sayfalarca içi boş kastığın mesajlar aslında o dediğin şey, konuyu ne hale getirdininiz be birde avatara karakterin resmini koymuş, bunda bile fanatiklik duygusu perçemleşmiş.
  • Noluyo ya la burda! Konu Crixus-Spartacus kim kimi döver olayına dönmüş. Tamam la dizi bitti işte Gannicus reyiz herkesi patakladı, özgürlüğünü aldı gitti. 2011 Aralık'a kadar sarıp sarıp izleyeceğiz tekrar baştan 19 bölümü (B.A.S+G.O.A)
  • Gannicus u o kadar çok sevdim ki dedım benım asıl adamım bu , son 3 dakkada spartacus un sesini duyana dek sürdü bu düşüncem.
  • Hala Crixus diyorlar.
    İster baş ister son rol olsun SPARTACUS !

kardeşim ezilme diyorsun şarap nedir ya şarabını yemeğini vermesinler, dışlasınlar... adamını karısını öldürüyorlar ya bilerek, var mı ötesi? En sevdiği arkadaşını öldürmek zorunda kalıyor var mı ötesi?

Crixus hastalığı; millet kendine benzetiyormuş birde. Spartacus kadar zorluk kimse yaşamamıyor bu dizide, hala boş yorumlar yapmayın, diziyi sadece siz izliyorsunuz dimi? At gözlüğüyle Crixusa bakarsan tabi kral o...

Bunun tartışmasına girmeyin, Gannicus da goa'da kraldır, gerek davranışları gerek karşılaşmalarıyla, crixus kimle karşılaştı bu sezonda söyleyin ya. Karşılaştırın bi Gannicus ile sonra gelin adamın gözlerini bağlayıp dövüşmesi bile Crixus'un beleş şampiyonluğuna bedel, maval okumayın burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 1 Mart 2011; 2:35:11 >
  • madenlerde batiatus un bi sözü var spartacus için :)
    ölememe gibi inatçılığı (yeteneği, şansı) var

bence ilk sezonun adamı spartacus şampiyonluk noktasına gelene kadar arenalarda, madenlerde, gladyatör evine ilk geldiğinde herkes ezdi. zaten şampiyon olduktan sonra crixus ile gerçek bi kapışması olmadı, finali biliyonuz zaten malum :)

ikinci sezonda ise kuşkusuz ganicius, adam rahat içiyor sevişiyor gülüyor. adama hep ciddi ol, böyle olurmu dediler, naptılar ne ettiler en sonunda adamında
    moralini bozdular :) kılıç ustalığı ve benim iki sezonda izlediğim en iyi eline en yakışan kılıç dövüşürken kendini kasmayan ve dövüş sahnelerindeki rahatlığı
    bence en iyi o çıkarmış bu işi ki mükafat olarak özgür oldu :)

bence iki sezonda beni etkileyen en iyi oyuncu batiatus, hele ilk sezonda resmen oyunculuğunun zirvesine oturdu...
  • oyundakı broken gear nasıl gecıo bılen varmı yardımlarınız ıcın teskkur :D
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.