Şimdi Ara

Spartacus: Gods of the Arena (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.821
Cevap
2
Favori
113.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sencerinho

Bu arada dikkat eden oldumu son bölüm harika olmasına rağmen kapışma esnasında çok yapmacıklıklar vardı, en barizi

Adam bıçağı sokmak varken kalkanı ile itti . :D

Evet ama spoiler butonu kullanmalısın Bende farkettim orda sokabilirdi karın boşluğuna 5 saniye felan itti resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Crixus ve Spartacus ayrılacaklar. Crixus ordu da kadınların, yaşlıların vs bulunmasını istemiyor ve Spartacusle ayrılıyorlar. Daha sonra Crixus öldürülünce Spartacus onun için yüzlerce Romalı asili gladyator gibi dövüştürecek. Bence bu dizi savaş sahneleri ve karı kız için değil insanlık adına verdiği mesajlar için izlenmeli. Stanley Kubrick'in çektiği filmde bu çok güzel yansıtılmış ancak uzun olmasına rağmen diğer karakterlerin üzerine gidilmemiş.

Nerde okudun bilmiyorum ama tarihte gecen ayrilma sebepleri bu degil. Spartacus bir zaman sonra herkesin ayrilip evlerine gitmelerini istiyor. Ancak Crixus Roma'ya daha fazla zarar verip daha fazla ganimet/para kazanmak icin saldirilara devam etmek istiyor. Sonunda ayriliyorlar ve daha sonra Crixus ve adamlari olduruluyor.
  • Final süperdi.Blood And Sand dizisinde bu Gannicus gelirse süper olur.

• Crixus'un nasıl şampiyon olduğunu anlatmamaları bende büyük hayal kırıklığı yarattı....

Acaba yeni bir ara sezon olabilirmi

Spartacus: new Champion of Capua
  • spartacus adamın ismi 10 numara :)

ama bence ganicius hepsini döver
  • benim de bu sahneler dikkatimi çekti:

ilk sahne 47:30

ikinci sahne 50:21

iki resim arasındaki 7 farkı bulun bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

benim de bu sahneler dikkatimi çekti:

Çok zekice tespitler.
    Ama onların öyle bir gerçekçi yapması lazım ki millet kaçırsın onları ama bizden birşey kaçmıyor tabiki
  • @sencerinho

seninle dalga geçtiğimi anlamadığına şaşırmadım doğrusu.
    yaş konusunda da benim sıkıntım yok saklamak gibi, buyur profilimden öğren. senden de öğrenecek değiliz dizi izlemeyi ve üzerine yorum yapmayı.

tamam, crixus hepsini alır şekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 2 Mart 2011; 14:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep
    Spartacus'ta General Glaber'in 6-7 tane adamını tahta kılıçla yenmişti.Yabana atılacak cinsten değil.Adamlarda generalin korumaları, asker yani..

Yanlış hatırlamıyorsam, soloniusun adamlarını öldürdü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Spartacus'ta General Glaber'in 6-7 tane adamını tahta kılıçla yenmişti.Yabana atılacak cinsten değil.Adamlarda generalin korumaları, asker yani..

Solonuis'un 4 adami.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

@sencerinho

yaş konusunda da benim sıkıntım yok saklamak gibi, buyur profilimden öğren. senden de öğrenecek değiliz dizi izlemeyi ve üzerine yorum yapmayı.

Hocam çoluk çocukla uğraşmıyorum, yaşınızı belli etmeyin derken kastettiğim fiziki yaş değil akıl yaşıydı, anlamamanız çok normal bende hiç şaşırmadım . Ayrıca ilk defa dizi izleyip yorum yapan yeni yetme değililim ben ,izleyip beğendiği birşeyi, bir yerden bulup arşivleyen gruptanım seni bilmem.

mesaj 2 :

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

quote:

Solonuis'un 4 adami.

Hayır generalin adamlarını da
    kesmişti ya şampiyon olduktan sonra, önce 1 vs 1 sonra 2 vs 1 en sonunda da 4 vs 1 yapmıştı, hatta general sonra spartacus'ün önünde eğilmesini istemişti, ah eğilmez olaydı orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerinho -- 2 Mart 2011; 15:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Crixus ve Spartacus ayrılacaklar. Crixus ordu da kadınların, yaşlıların vs bulunmasını istemiyor ve Spartacusle ayrılıyorlar. Daha sonra Crixus öldürülünce Spartacus onun için yüzlerce Romalı asili gladyator gibi dövüştürecek. Bence bu dizi savaş sahneleri ve karı kız için değil insanlık adına verdiği mesajlar için izlenmeli. Stanley Kubrick'in çektiği filmde bu çok güzel yansıtılmış ancak uzun olmasına rağmen diğer karakterlerin üzerine gidilmemiş.

Nerde okudun bilmiyorum ama tarihte gecen ayrilma sebepleri bu degil. Spartacus bir zaman sonra herkesin ayrilip evlerine gitmelerini istiyor. Ancak Crixus Roma'ya daha fazla zarar verip daha fazla ganimet/para kazanmak icin saldirilara devam etmek istiyor. Sonunda ayriliyorlar ve daha sonra Crixus ve adamlari olduruluyor.

Hatırlamıyorum nerden okuduğumu. Ama Crixus'un dizideki yapısı dediğin olaya daha uygun geliyor bana.
  • quote:

burda bir terslik yok gibi,bazen resimlerde de olur ya aynı görüntü tersten çekilmiş gibi gözükür buda öyle olmuş sanki
    dikkat ederseniz kılıcın girdiği tarafta ki adamın göğsünün üstünde kayışın yaptıgı baskı aynı her 2 resimde de,net anlatabildim mi bilmiyorum
  • gelecek sezon son sezonmu olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

burda bir terslik yok gibi,bazen resimlerde de olur ya aynı görüntü tersten çekilmiş gibi gözükür buda öyle olmuş sanki
    dikkat ederseniz kılıcın girdiği tarafta ki adamın göğsünün üstünde kayışın yaptıgı baskı aynı her 2 resimde de,net anlatabildim mi bilmiyorum

nasıl terslik yok hocam
    crixus iki sahne arasında 4 5 kişiyi doğradı ve sonra aynı adam iki defa mı öldürdü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wéndigo -- 2 Mart 2011; 15:57:40 >
  • he ok sen onu diyorsan haklısın ben kılıcın farklı bölgelere girdiğinden bahsediyorsun sandım 2 ayrı görüntüde
  • quote:

quote:

quote:

Solonuis'un 4 adami.

yanlış hatırlamıyosunuzda eksik hatırlıyosunuz.sezon finalinden bir önceki bölümde general glaber batiatusun evine gelip spartacusun efsane oldugunu kanıtlamasını istiyor.kendi korumalarıyla savaştırıyor.korumalarında gerçek kılıç var.spartacusta tahta kılıç.o şekilde 7 adamını dövüyor.isterseniz bakın sezon finali öncesi bölüme..
  • Spartacus reyiz 'in son durumu,dizinin son durumu,nereye gideceği,yeni sezonun ne zaman başlıyacağı gibi soruların cevapları verildi mi resmi bir ağızdan ?

Bu arada Spartacus alır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerinho

quote:

Orijinalden alıntı: 34

@sencerinho

Hocam çoluk çocukla uğraşmıyorum, yaşınızı belli etmeyin derken kastettiğim fiziki yaş değil akıl yaşıydı, anlamamanız çok normal bende hiç şaşırmadım . Ayrıca ilk defa dizi izleyip yorum yapan yeni yetme değililim ben ,izleyip beğendiği birşeyi, bir yerden bulup arşivleyen gruptanım seni bilmem.

bir ilgi alanının olması iyi tabi, fakat bana zaman kaybı/boş geliyor uğraştığın şeyler. bir dizi izlemek veya yorum yapmak için illa arşivci yada dizikolik olmaya gerek yok. herkes yapabilir.
    bu arada akıl yaşı vs. konusu da çok hoşmuş, sadece forumlarda geçebilen muhabbetler... bazı şeyleri ciddiye alan çoluk çocuklar sanırım bahsettiğin, öyle olmaya gerek yok. hepimiz eğleniyoruz sonuçta burada.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Solonuis'un 4 adami.

yanlış hatırlamıyosunuzda eksik hatırlıyosunuz.sezon finalinden bir önceki bölümde general glaber batiatusun evine gelip spartacusun efsane oldugunu kanıtlamasını istiyor.kendi korumalarıyla savaştırıyor.korumalarında gerçek kılıç var.spartacusta tahta kılıç.o şekilde 7 adamını dövüyor.isterseniz bakın sezon finali öncesi bölüme..

Haklısın dostum, hatırladım ben ilk bölümü sandım
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.