Şimdi Ara

spartada lvl 64 +6 sos bow satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img516.imageshack.us/img516/7725/adszxn0.jpg[/simage]

bow budur arkadaşlar oyun parası ile satılık ilgilenenler konu içinde fiyat versinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tregedor -- 2 Eylül 2007; 17:07:11 >

• maximum durabilitiy %44 baskasına kakala canım hadi yallah
  • maxsimum durability %44 düşük sadece sonuçta tamir edilebilen ve öle çat diye kırışıp 5 dk da bir tamire gitmeni gerektiren bi item değil öle bilip bilmeden başkasına kakala falan diye yazma bu itemin kötü bi tarafı yok benceeğer sen almayacaksan dükkanı kapama
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleman21

maximum durabilitiy %44 baskasına kakala canım hadi yallah

Kırmızı yazı olan tüm itemlere böyle diyorsan ben senden şüphe ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 2 Eylül 2007; 17:29:59 >
  • gD saol yorumun için ona bi cevapta senden geldi.mavi yazılı olan max durability de %80 e çıkartıldı alıcıysanız eğer arklar fiyat verin lütfen
  • Maviden de max durability var onu o götürür güzel bir bow insallah satarsın
  • quote:

yok artık boyleleri kaldı mı ya derken sen cıktın

item gayet normal durabilitysine baktıınızda goruceginiz gibi 80+ bu da 1 inv dolusu pot u bitirmeye yetecek kadar kasmak demektir bow guzel sadece phy ve crit dusuk o kadar ayrıcaa fiyat ve nick alabilirmiyiz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

...Daha önce sro oynadın mı?
    zekaca düşük seviyede olup forumu kirlettiğin için sağol ancak geçen gün bir topicinde de böyle davranmıştın adam akıllı konuş ve üslubuna dikkat et...Babanın forumu mudur ki burası yallah kış kış binemne deme hakkını kendinde buluyorsun...Buradaki bazı insanları çekemiyorsan adamları blocklarsın çok ağırına gittiyse forumdan ayrılırsın olmadı adsli kapattırıp mısır yersin..Cahillerin başkalarını kendilerinden cahil sanıp ezme isteklerine böyle saçma sapan tavırlarına bayılıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 2 Eylül 2007; 19:16:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

quote:

zekaca düşük seviyede olup forumu "pislettiğin" için sağol ancak geçen gün bir topicinde de böyle davranmıştın adam akıllı konuş ve üslubuna dikkat et...Babanın forumu mudur ki burası yallah kış kış binemne deme hakkını kendinde buluyorsun...Buradaki bazı insanları çekemiyorsan adamları blocklarsın çok ağırına gittiyse forumdan ayrılırsın olmadı adsli kapattırıp mısır yersin..Cahillerin başkalarını kendilerinden cahil sanıp ezme isteklerine böyle saçma sapan tavırlarına bayılıyorum...

Seni baska yerde daha okudum; kardes sen cok ağır cıkısıyon yavv

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdemir61

quote:

quote:

zekaca düşük seviyede olup forumu "pislettiğin" için sağol ancak geçen gün bir topicinde de böyle davranmıştın adam akıllı konuş ve üslubuna dikkat et...Babanın forumu mudur ki burası yallah kış kış binemne deme hakkını kendinde buluyorsun...Buradaki bazı insanları çekemiyorsan adamları blocklarsın çok ağırına gittiyse forumdan ayrılırsın olmadı adsli kapattırıp mısır yersin..Cahillerin başkalarını kendilerinden cahil sanıp ezme isteklerine böyle saçma sapan tavırlarına bayılıyorum...

Seni baska yerde daha okudum; kardes sen cok ağır cıkısıyon yavv

oyle olmazsa forum bunun gibilerle dolup taşar helala metalliar bas gaza

• quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

Kırmızı yazı olan tüm itemlere böyle diyorsan ben senden şüphe ederim..

ağır ol
  • quote:

quote:

ne diyon olm sen

• quote:

quote:

quote:

ne diyon olm sen

böyle sözler söylene söylenecek gayet normal sözler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairzard -- 2 Eylül 2007; 19:35:09 >

• arkadaşlar oyundaki adım BugsBunny istediğim fiyatsa 200 m civarı spartada olanlar bilirler bu istediğim fiyat lvl 64 +5 sos glavie sword vs nin fiyatında sebebi ise glavie dönmek istememdir.eğer isteyen olursa burdan yazın ben kontrol ediyorum sık sık oyuna girmedim şuan.ve prede bitti uğraşmak gerekiyo ama isteyen olursa 1 saat bile uğraşırım girmek için :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tregedor

arkadaşlar oyundaki adım BugsBunny istediğim fiyatsa 200 m civarı spartada olanlar bilirler bu istediğim fiyat lvl 64 +5 sos glavie sword vs nin fiyatında sebebi ise glavie dönmek istememdir.eğer isteyen olursa burdan yazın ben kontrol ediyorum sık sık oyuna girmedim şuan.ve prede bitti uğraşmak gerekiyo ama isteyen olursa 1 saat bile uğraşırım girmek için :)

3-4 deneme icerdesin hatta cok zaman tekde girdim bu gun spartaya
  • Yazıktır günahtır adam burda bir sey satmak istiyor; konuyu maff ettiniz buraya gelen bir sey almak ister mi yavv
  • silkle repair hammer al nasıl düzeliyo bak o
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 3 Eylül 2007; 9:10:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.