Bildirim
Spartan Mohawk'ımıda Aldım...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dikkat çekeceğin doğru :) polis durdurursa evrakların tam olsun -
Çok iyi ya.. -
Odan cok temizmis kardes :D
kaca aldin,guvenlik testlerinde ki durumu ney ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan
Odanın harbiden temiz hali bu, halı falan boş.Normalde halıda ayak basıcak büyüklükte bi boşluk olmaz bende ama arada annem topluyo işte.
Bu arada o mohakw başlıkla kask ayrı.Mohawk 20 tl civarı bişeydi sanırım ebaydan getirdim.
Kaskta 430 lira Scorpion-EXO 500.
Güvenlik testlerine bakmıyorum ben.90 tl lik LS2 lere 4 yıldız veriyolar mesala, 3 farklı ls2 modelini deneme şansım oldu, hepside cöp benim gözümde...
Kalite zaten kendini belli ediyo.Ayrıca youtube'ta falan baya araştırdım, amerika'da falan cok tutulan bi marka, zaten amerikan firması üretimi... -
quote:
Orijinalden alıntı: american_camaro
quote:
Odanın harbiden temiz hali bu, halı falan boş.Normalde halıda ayak basıcak büyüklükte bi boşluk olmaz bende ama arada annem topluyo işte.
Bu arada o mohakw başlıkla kask ayrı.Mohawk 20 tl civarı bişeydi sanırım ebaydan getirdim.
Güvenlik testlerine bakmıyorum ben.90 tl lik LS2 lere 4 yıldız veriyolar mesala, 3 farklı ls2 modelini deneme şansım oldu, hepside cöp benim gözümde...
Kalite zaten kendini belli ediyo.Ayrıca youtube'ta falan baya araştırdım, amerika'da falan cok tutulan bi marka, zaten amerikan firması üretimi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
quote:
quote:
Kalite zaten kendini belli ediyo.Ayrıca youtube'ta falan baya araştırdım, amerika'da falan cok tutulan bi marka, zaten amerikan firması üretimi...
Sümkürdüm resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
quote:
quote:
Sümkürdüm resmen
bırak ya bu süper bugüne kadar gördüğüm karikatürler arasında enlere girdi.
Yalnız kask güzelde belli bir hızdan sonra spartan tüyleri uçmasın Birde ben ls2 kullanıyom nesi çöp kask işte onla 250 km hıza çıkmayacaz
-
Peki bu mohawki kaska nasil uyguladiniz? Yapistirici mi kullandiniz yoksa kendiliginden yapiskan seridi falanmi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık
Peki bu mohawki kaska nasil uyguladiniz? Yapistirici mi kullandiniz yoksa kendiliginden yapiskan seridi falanmi var
Şimdi kendi altında direk cıt cıtlı yüzey var.
Onun haricinde 2 ciftte şerit var, bi tanesi yedek.Bu şeritlerin altı yapışkan yüzey, üstü cıt cıtlı.Mesala cıkartmak istediğimizde cıkar-tak işlemi rahat oluyo ama şerit kalıyo.Şeriti zırt pırt cıkar tak yaparsam heralde yapışkanlık özelliğini kaybeder. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık
Şimdi kendi altında direk cıt cıtlı yüzey var.
Onun haricinde 2 ciftte şerit var, bi tanesi yedek.Bu şeritlerin altı yapışkan yüzey, üstü cıt cıtlı.Mesala cıkartmak istediğimizde cıkar-tak işlemi rahat oluyo ama şerit kalıyo.Şeriti zırt pırt cıkar tak yaparsam heralde yapışkanlık özelliğini kaybeder.
Sisten on numara yapmislar bence bu seklde hem pratik hemde rahat.yapiskanli seride dokunmayin cirt cirt kismindan sokup takin derim.ama sokerken dikkat etme gerekir kaska yapisan bolgeyi koparmamak lazim
-
Adam 'lanmış.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 16 Aralık 2014; 0:14:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: expertadvisor
Adam 'lanmış.....
Aynen kardes yorumumu sildim yavas yavas uzaklasiyorum burdan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X