Şimdi Ara

spdif çıkışını nasıl kullanırım-tavsiye kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • allah aşkına birisi cvp versin forumu 2 saat boyunca okudum herkes bişey söylemiş birisi çıkıpta al işte bu çıkış bu bağlantı kablosu buda hoparlör sistemi veya kulaklık dememiş dijital ses almak istiyorum tek isteğim bu saygılar...

• mustx44 deidğin gibi bu dijital ses çıkışıdır oraya kulaklık yada hoparlor takarak ses alamazsın hatta öle bişey yapmak istersen spdif çıkışına zarar verebilirsin.

Elinde bir tür cihaz olmalı 5+1 diyim, sorraund ses cihazı diyim trabi bu cihaz deidğim ürünler aslında üst seviye AMPLIFIKATOR veya müzik setleri.

Bu cihazların üstünde spdif bağlantıları var pc nin spdif ından cihazın spdif noktasına bağlantı yapacaksın ,

Buradaki olay ne biliyomusun ?

Bilgisayarın içindeki yapışık ses entegresi yerine cihaz ınb içerisindeki ses entegresi dijital veriyi sese çevirecek.

Yani kısacası spdif bağlantısı yapabileceğin ses sistemlerine bakmanı tavsiye ederim.
  • ilgilendiğin için çok teşekkkürler naru peki buna örnek fiyatına bakabileceğim bir sistem söylermisin
    birde böyle bir kulaklık varmı ayrı yeten her hangi bir harcama yapmadan bu çıkıştan dijital ses alabileceğim
    saygılar...
  • Kulaklık için spdif kullanılacağını sanmıyorum. Hoparlör sistemlerinde bile biraz üst seviye cihazlarda bu bağlantılar mevcut.
    neden bu çıkışı kullanmak istiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontpl -- 10 Ocak 2010; 22:45:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.