Şimdi Ara

Speaking yapmak isteyen arkadaşlar mutlaka baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
7
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Belki birçoğunuz biliyordur ama yine de geçenlerde keşfettiğim bir siteyi sizlere tanıtmak istiyorum.Sitenin adı
    www.speaking24.com
    speaking24.com - find a partner to practise English speaking skills online!
    http://www.speaking24.com
    Sitede gördüğünüz gibi üst bölümde "Something about you" diye bir yazı yazıyor bu bölümde nickinizi,yaşınızı,ülkenizi,ingilizce seviyenizi vs. doldurup ardından skype adresinizi yazıyorsunuz ve ardından başkalarının sizi eklemesini bekliyorsunuz isterseniz konuşmak istediğiniz konuları da yazabilirsiniz. İsterseniz de hiç bunları doldurmayıp sadece "People online" listesinde gördüğünüz kişilerin sağ tarafında bulunan (Contact'ın hemen altında) skype logosuna tıklayıp kişileri ekleyebilirsiniz kendi skype adresinize. Birçok kişiyle konuştum şu ana kadar ve insanlar çok yardımsever gerçekten onlarda ingilizcelerini geliştirmeye geldikleri için uzlaşmadan yanalar. Umarım faydasını görürsünüz. İyi forumlar.

Arkadaşlar ayrıca dün yaptığım araştırmalar sonucu şunu da buldum
    www.myenglishclub.com
    Page Not Found
    http://www.myenglishclub.com/group/skypers
    ingilizcesini geliştirmek isteyenler skype adreslerini paylaşmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 4 Nisan 2016; 7:34:19 >

• bu şekilde facebook arkadaşları bulabileceğimiz bir site var mı
  • Uplanmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel gibi takip

• Mobil uygulama(apk) olarak 3 önerim var.İş görür.

1- Speaky

2-Lingbe

3-Hellotalk

• Selamlar arkadaşlar İngilizce konuşmak için yerli çok başarılı bir girişim mevcut : English Ninjas

Web sitesinden üye olarak anadili İngilizce olan eğitmenlerle birebir pratik yapabiliyorsunuz, ayrıca hem android hem de ios uygulamaları da mevcut.

Ben arkadaşımdan duydum, kullanmaya başladım, şu an çok iyi gidiyor. Hocalarla iyi enerji yakaladım.

Fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar.

Bir deneyim derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanalc -- 8 Eylül 2017; 12:25:25 >
  • Bende öneriler üzerine English Ninjas uygulamasını kullanmaya başladım. Ancak, son zamanlarda yaşamış olduğum bağlantı sıkıntıları insanı hayattan soğuttu resmen.Üyeliğimi de iptal ettirmek istiyorum ama o konuda da müşteri hizmetleriyle bir türlü bağlantı kuramıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.