Şimdi Ara

spear full int help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • venicede lvl 19 full int spear ım 392 sp var garment giyiyom
    weaponda heuksal lvl 14
    lightning lvl 15
    lightning en üstteki skill lvl 5 dierleri lvl 1
    heuksalda dancing demon spear iu 3. skill yanlışlıkla 2 yaptım lvl i ötekiler lvl 1
    benim sorum şimdi napayım bide bu spearda lvl 19 ,24,31 skill leri ne işe yarıyo
    hangi skilleri açayım yada up lıyım hangilerine yükleniyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTaLiLBiT -- 6 Mayıs 2006; 23:27:34 >

• yavas yavas sp farming olayına gir sen spear skill nide 15 yaparsın lightninde dokunma questlerden zaten sana gereken exp gelecek
  • yaw ben hangi skilleri up lıcam özellikle
  • bu sorun işin aslı biraz karışık full int mi gidiyorsun full str mi yoksa hybrid misin nesin ona göre yetenek secmelisin yani biraz arastırmanda fayda var
  • yaw abi herşeyimi yazdm yukarda daha ne diyim buna ait te bi topic bulamadım
  • 500 sp oldu hala istediim cvp ı alamadım
  • pardon o zaman su sekilde gideceksin.

Lightning
    -
    Thunder Force Serisi
    Piercing Force Serisi
    Wind Walk Serisi
    Lion Shout Serisi
    Thunderbolt Force Serisi

Spear
    -
    Annihilating Blade Serisi
    Heuksal Spear Serisi
    Ghost Spear Attack Serisi
    Flying Dragon Spear Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinheadtr -- 7 Mayıs 2006; 4:18:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abicim güzel abicim full int yazıyo bak üstte FULL INT
    skilleride light ver bilmemne ver demeyin yaw herşeyi okudum ben benim sorum hangi skilleri up lıcam hangilerine yüklencem ?
  • düzelttim
  • saol ama bunların arasından en önemlileri hangileri yani özellikle up lamam gerekenler ?
    bide bu lion shoot arkadaşın açtı onu adam bi yumruk atıyo hiç damage fln atmıyo o ne işe yarar
  • 650 sp oldu hala beklemedeyim
  • hala bekliyorum
  • bunların hepsine gideceksin level 70 e kadar yolun var. şimdi acık olanları ver bakalım
  • Full int light spear
    Lightning
    -
    Thunder Force Serisi
    Piercing Force Serisi
    Wind Walk Serisi
    Lion Shout Serisi
    Thunderbolt Force Serisi

Weapondan "Soul Spear" tek yuklenıcegin weapon skilli bu comboyu acma bile Flying Dragon Spear Serisi bunu acabilirsin hunterlık yaparken vs. çok işine yarar vurabiliceğin en iyi skill weaponda soul spear buna yüklen gerisi yalan
  • bu Lion Shout ne işe yarar bi aslan resmi yumruk atıyo hiç damage atamıyo ne özelliği var bunun
  • cok seri bi skilldir + toplamda 3k ya varan vuruslar yaapabilir kafanızda bi kombo oluşturun atıyorum light nuke fire nuke soul spear + lion gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.