Şimdi Ara

Spear Nuker Yapılandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
19.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Light 100
    Cold 100
    Heuksal 100 mü yapsam yoksa
    Light 90
    Cold 90
    Fire 30
    Heuksal 90 mı yardım edin lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silkroad Spear Nuker Yapılandırma Rehberi

Silkroad Online'da, spear nuker yapılandırması, yüksek hasar çıktısı ve oyun sonu içeriğinde etkinliği ile tanınan popüler bir seçimdir. Bu rehber, en etkili spear nuker yapılandırmasını oluşturmana yardımcı olmak için gerekli bilgileri sağlayacaktır.

Spear Nuker Rehberi

Spear nukerler, düşmanlarına uzaktan saldırmak için spear kullanan büyü hasarı odaklı karakterlerdir. İntellect statüsünü yükselterek büyü hasarlarını en üst düzeye çıkarırlar.

Full Int Spear Nuker Build

En yaygın spear nuker build'ı, tüm stat puanlarını Intellect'e yatıran "Full Int" build'ıdır. Bu build, en yüksek büyü hasarı potansiyelini sağlar.

Spear Nuker Yapısı

Etkili bir spear nuker oluşturmak için aşağıdaki unsurları dikkate almalısın:

• Stat Dağılımı: Tüm stat puanlarını Intellect'e yatır.
    • Skill Büyüleri: Spirit Spear ve Spear Mastery gibi büyü hasarı veren becerilere odaklan.
    • Ekipman: Büyü hasarı, kritik vuruş oranı ve saldırı hızı gibi büyüye yönelik istatistiklerini artıran ekipmanlar kullan.
    • Petler: Büyü hasarını artıran petler seç, örneğin Demonic Fox veya Dark Phantom.

Silkroad Spear Rehberi

Spear nukerler, Silkroad Online'da hem PvP hem de PvE için güçlü bir seçimdir. Yüksek hasar çıktısıyla tanınırlar ve oyun sonu içeriğinde baskınlar ve düellolar için idealdirler.

Silkroad Spear Nuker

Etkili bir spear nuker oluşturarak Silkroad Online'da rakiplerine karşı avantaj elde edebilirsin. Bu rehberdeki bilgileri uygulayarak, oyun sonu içeriğinde öne çıkabilecek güçlü bir karakter oluşturabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok çok yeni olduğun nereden belli ama..
    Eğer 90-90-90-30 şeklinde olursa her ne kadar mastery'yi doldursada her türlü 10lv gap olacak. Şimdi bu terimler için erken olabilirsin ama bu senin karakterinin kuvvetli olmasını önemli derecede önler.. En iyisi 100-100-100..
  • light 100
    cold 100
    heuksal 100 yapmalısın (bence)

Çünkü 30 daki fire nin senin bi işine yarayacagını sanmıyorum. ( benimde spear nuker charım var :D:D ben 100 cold 100 light 100 heuksal olarak planladım.)
  • Teşekkürler yardımlarınız için.
  • 100 100 100 en iyisi
  • 100cold olmalı 100heuksal da olmalı nuker için de light olmalı o zaman o da 100olacak vs. vs.
  • 100 Ligh
    100 Cold
    100 Heuksal (Cok iyi bir set yapabilirsen ,Cok can yakarsın)
    100 Bicheon ( Heuksal kadar başarılı olmasada normal bir setle cok can yakarsın )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Warrior/Cleric <> Blader??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye dalga geçiyonuz ki yeni geçiiyonuz belliki oyuna yeni başlıyo sizde bölyle deilmiydiniz arkadaşım en fazla 300 kere lvl up yapabilirsin.cold 100 fire 100 lıghtnght100 heuksal 100 böle olması mümkün deil.bence heuksal 60 cold 60 fire 100 lıghtnıng 80
  • Full intse spear yapılandırma hiç kardeşim...
  • force glavier
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

100cold olmalı 100heuksal da olmalı nuker için de light olmalı o zaman o da 100olacak vs. vs.

ne kadar iddialı konuşuyorsunuz arkadaşlar :D

görende 100 heuksal kastınız sanacak :D

100 heuksal kasan 1i olarak söylüyorum buildim cold fire heuksal ve full int im setim +6 silahım +7 ve inanın o light nuker leri göremiyorum karşımda ^^

light pamuk build dir arkadaşlar bunu kafanıza sokun artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

100cold olmalı 100heuksal da olmalı nuker için de light olmalı o zaman o da 100olacak vs. vs.

100 heuksal kasan 1i olarak söylüyorum buildim cold fire heuksal ve full int im setim +6 silahım +7 ve inanın o light nuker leri göremiyorum karşımda ^^

Fire actığın icin Nuker lere üstünlük sağlayacağın zaten aşıkar. Bide garment set varsa tam nüker avcısı olur ama sadece nukerlere üstünlük sağlar
    Fakat bir Lig nukerin yaptığı vuruşları cok zor görürsün.

• Heuksel isen en iyi yapılandırma : 100Fire 100 Heuksal 60Cold 40Light 5.1 yada 7.1 hyBrid 100Lv olunca sağlam bir set ile 30k hp 30k mp olur(devil sprit ile ) (Kastımda Konuşuyorum) :)
  • lightin ne özelligi war? fire - cold daha iyi deilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Kasmadım ama çok kestim

• bnce 60 cold 40 elektirik 100 fire 100 glew hybert
  • neden diye sorarsanız %40 snow dan fazlasını bi hybert açamaz açarsa mp si biter vu skil yapamaz bide snow yokmuş gibi damage yer %40 snowda 60 da açılıyor 40 elektirikk %10 mag atack katıyor cok etkili fire de en çok vuran el yakma war ınt için el yakma cok onemli bir ikincisi hybert olucandan phy atağıda gelişmiş olucak %18 atack fireden gelior bide mag def ve enguzel nukeler firede bir swor nukerlen pvp yaparsan sna zehir tutturdu taktirde pillen sil ve bu taktirde zhir hiç bi işe yaramıycaktır %40 snow a olmessin emin ol denedim şayet olcen taktirde mag def war glewde onu açarsın ve atacklerı 2 k yha fln iner taktik şu oncaden birkaçdamage vurdunuz 80 skili ile stun tuturduktan sonra meteor ve 85 donmesini yapın adam %90 olur yhada bnce cold 100 light 100 glew 100 full ınt aç busefer %60 snow açarsın aynı taktik stun dan sonra elektirik nukesi sonra 85 donme bu çok seri olursa karşıdaki dayanamaz %60 snowda vizarlar tek çekmesi imkansız we sonrada mag def açarsın vizardla dalga geçersin eğer warrior ws hp azalırsa al eline kalkanı bas cold walı hp ni doldur sonra yine deewam bnm fikilerim bunlar sword nukere kotu demiorm salam ama atack ta lazım biras bnce

• arkadasım elektirin ozelliği 100 yaparsan = mag atack %19 artar 35 pary buf ve pasifedenden 35 pary buf defansın artar hızlı koşma ışınlanmada cabası
    fire olursan 100 yaparsan=%18 phy atack 250 kusurat mag def el yakma daha fazla atağı war nukeleri daha fazla vuru ama gel gelelim sallıorm light nuker bufsuz 30 k nuke atıor %19 mag atack açtında atağın 36 fln olur 6k fark eder
    fire olursan bu atacktan mahrum kalırsın ama el yakma bide ateş nukesi ii oldu için 40 fln vurursun aynı gibi bi fark yok ama str vuruşlarına ateşte %18 arttırıor yani full ınt sen pek etkilemes ama 1 k fln artar bende bunun için bole bi build duşundum hybert olursan ama str biras fazla oldu için fireden 1 k deilde 3 k artar elektirk 40 %10 atack yeter çok fark yok bide buna fire nukeler el yakmada katılınca çok guzel damageler cıkıo cold %40 snow yeter devil de alırsan hp hpin 27 k fln olur 7:1 yaparsan full int spearda 21 k yannılyorsam 27 k baya iyi 35 k da ıntın olur bnce bu build etkisiz gozuksede can yakar ;)

• yazdıklarımı üşenmeden okursanız teşekkurler birde mantıklı gelceğinden emin olun
  • hybert 7:1 olacak pro giyincek 110 lvlde ise skiller 110 glew 110 fire elektirik40 buz 70 olacak 120 geldiğinde olay bitecek 120glew 120 fire 80 cold 40 elektirik %50 snowla hayatta olmessiniz %70 napcanız 140 ta ise 140 glew 140 fire 80 cold 60 elektirig mag atack %15 olacak nasıl ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.