Şimdi Ara

Warrior/Cleric <> Blader??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler benim sorum şu.şu an aynı acc. da bir tane 300k sp li 67 lvl warrior cleric ve 65 lvl 45( ) spli blader çarım var sizce hangisinden devam etsem daha iyi olur.yorumlarınızı nedenleriyle beraber yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• Emek açısından ikiside eşit.. Tek tercih senin zevkin. Şu bir gerçek ; warrior lar bladerdan daha tank. ama bladerdaki zerafet, çeviklik, warrior da yok. Blader ı hemen hemen her yerde kullanabilirsin. Ama warrior un tek amacı tank olmaktır.. Birde tabi kullanmasını bildiğin çarı oynayacaksın. Blader açarsın Warrior un biriyle vs yapar ölürsün, ohoo blader ı at çöpe dersin. Warrior açarsın, cleric- warrior bufflarını doğru zamanda kullanamaz ölürsün vs.. Biz ne dersek boş
  • ya kullanma işi zamanla olur, oynadıkça kullanmasını öğrenirim.ama pvp de hangisinin iyi olduğunu merak ediyorum. warrior tank olabilir ama buffları süresince tank, buffları bittigi anda int çarlara karşı aşırı ezik kalıyor.Bladerde böle bi durum yok ama - lerinden pek fazla haberimde yok.bu konudada bilgilendirirseniz sevinirm :).
  • bladerın eksisini benden bekleme :D sayamam. Bladerlardan nefret eden birisini bul açıklasın sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

bladerın eksisini benden bekleme :D sayamam. Bladerlardan nefret eden birisini bul açıklasın sana

Bladerın bana göre eksi yönleri yoktur.
    Sadece kullanmasını bilmek.
    Mesela ben bladerın kullanamıyorum; yatıra bastıktan sonra bi saat batırı arıyorum.
    Ben chine charları sevdiğim için bladerla devam et derim (tercih meselesi)
    Yani hangisini beyeniyorsan onunla oyna derim.

• BLader.
    Kesinlikle Daha İyidir.
    Garment Set Giyersin ve Mag.Açıgını Kapatırsın.
    Ama Warrior Heavy Armor Oldugu İçin Kı*ını zor kaldırır
    Ama Senin Zevkine Kalmış.Sonuçta Charı Sen Oynayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AlligatoR_

BLader.
    Kesinlikle Daha İyidir.
    Garment Set Giyersin ve Mag.Açıgını Kapatırsın.
    Ama Warrior Heavy Armor Oldugu İçin Kı*ını zor kaldırır
    Ama Senin Zevkine Kalmış.Sonuçta Charı Sen Oynayacaksın

Arkadaşa katılıyorum.
    Blader combolarıyla daha seri vuruşlar yapabiliyor.
    Fakat warrior yavaş vurduğu halde daha güçlü vuruşları var.
    Dediğim gibi zevk meselesi, hangisini beyenirsen onunla oynarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim görüşüm Blader'dan yana, Bu resimdeki gibi olmak istiyorsan . . .

Warrior/Cleric <> Blader??
  • sızın kesın blade carlarınız var ondan dıyosuz ama ben kaç pvp ye sahıt oldum warıor angel ı bıle ızledım warıorlarla yaparken adamlar 3vurusla goturuyor .Bu kanıya vardıktan sonra dedımkı demek pvp de en ıyı carlardan bırı warıor mesleklerdede gıttım ongda.1,2m sp kastım su anda 78 lwl warıor var ama blade oynaması kadr zevklı carda yoktur arkadasımdan bılıyorum :D:D
  • beni 3 vuruşta alabilcek warrior un elinde sun olması lazım. her warrior a 3 wuruşta yatarsak ohoo işimiz var.

+ crit yemişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 16 Mart 2009; 10:21:58 >
  • Benim Warrior'a 19 k mevzusunu anlatsam, bu konu ne olur bilemem . . .
  • bnde 13 k çakabildim en fazla
  • herkese yorumları için teşekkür ederim.elimdeki warrior çarı blader bi çarla takas etmeye karar verdim.ilgilenenler:http://forum.donanimhaber.com/m_30439099/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: warcry144

herkese yorumları için teşekkür ederim.elimdeki warrior çarı blader bi çarla takas etmeye karar verdim.ilgilenenler:http://forum.donanimhaber.com/m_30439099/tm.htm

En hayırlısını yaptın..
  • Warrior'a devam et.Bladerin zevkli olması konusunda itirazım yok ama , max level yapmak ve ff yapmak için inanılmaz bir sabır gerekir.Ama warriorda en azından partylere girebilirsin ve herkesin sana ihtiyacı olacaktır(buff).Pvp'de de bladere karşı üstünlük sağlayabilirsin.iron skin+bless spell+recovery div...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

Warrior'a devam et.Bladerin zevkli olması konusunda itirazım yok ama , max level yapmak ve ff yapmak için inanılmaz bir sabır gerekir.Ama warriorda en azından partylere girebilirsin ve herkesin sana ihtiyacı olacaktır(buff).Pvp'de de bladere karşı üstünlük sağlayabilirsin.iron skin+bless spell+recovery div...

genelde partylerde değilde botta kasıyorum ve warriorun azda olsa yatma şansı var:) ama bladerde öle bi sorun yok. pvp konusundada haklı olabilirsin ama ya skin+bless bitene kdr bladeri kesemezsen ?
  • Blader vs warior cleric pvplerinde shield trash sayesinde sun blade bile beni kesemio %80 knock back ve dull bladerları deli etmenin en iyi yolu skinler ve blesslede 1dakika 45 snye olumsuzsun bu surede atak yap ıp oldurmeye calıscaksın buffların bitince eline kalkanı alıp vurdurmucaksın bu kadar basit.Shield trash tam anlamıyla anti-blader bi skill.Heal orbite acıksa 1 hafta ugrassa kesemez seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrilinnK -- 16 Mart 2009; 13:08:40 >
  • DrilinnK ' e katılıyorum.
    Ayrıca warrior heavy armor giyiyor,böylece blader le pvp'de bir avantajı daha oluyor.
    Birisi nukere yattığından bahsetmiş, warriorun defans skilleri 1,5 dakika sürüyor, ki arada bir stun falan atarak bu süreyi nukerin 2dk olan snow shieldinin üzerine çıkarabilirsin, yani nukeri 2dk oyaladıktan sonrası kolay.
    Warrior'u savunmamın nedeni warrior kasmam değildir,bunu da ekleyeyim.Nuker kasıyorum.
  • Blader uniq :D kesemez at çöpe
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.