Şimdi Ara

Warrior/Cleric <> Blader?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fener1907

sızın kesın blade carlarınız var ondan dıyosuz ama ben kaç pvp ye sahıt oldum warıor angel ı bıle ızledım warıorlarla yaparken adamlar 3vurusla goturuyor .Bu kanıya vardıktan sonra dedımkı demek pvp de en ıyı carlardan bırı warıor mesleklerdede gıttım ongda.1,2m sp kastım su anda 78 lwl warıor var ama blade oynaması kadr zevklı carda yoktur arkadasımdan bılıyorum :D:D

ee o zmn nıe konu acdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: boywonder

quote:

Orjinalden alıntı: fener1907

sızın kesın blade carlarınız var ondan dıyosuz ama ben kaç pvp ye sahıt oldum warıor angel ı bıle ızledım warıorlarla yaparken adamlar 3vurusla goturuyor .Bu kanıya vardıktan sonra dedımkı demek pvp de en ıyı carlardan bırı warıor mesleklerdede gıttım ongda.1,2m sp kastım su anda 78 lwl warıor var ama blade oynaması kadr zevklı carda yoktur arkadasımdan bılıyorum :D:D

ee o zmn nıe konu acdın

Sence bu konuyu o mu açtı?? okuma yazma öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warcry144 -- 10 Nisan 2009; 12:46:07 >

• sp si cok olanı kas
  • ben blader de kastım warrior da ŞU AN SUPREMACY adlı çarı oynutorum EOS ta kendisi warrior/rouge çardan memnunmusun dersen %100 diyemicem ama ben bana uygun i çar .... bu çarla kesemeyeceğin hiç kmse olamaz ama savunman gerçekten kötü gelelim kastığım blade de çok emek isteyen ve gerçekten warrior dan daha zor kasılan bir çar warrior pt de çoook seri kasılabilr solo da felna sayılmaz dare devil ile kendinde 4-5 lw yüksek moblara tek atabilirsin hatta bu warrior birde clericse kolay kolay da ölmez.... bunu yazmadna 5dk önce ipod isimli bir blader* ile pvp yaptım bendisi de 94 lw bende ondan da 10 set bende de ve 3-2 yenildim onun fam ı wardı ben se biraz farmsızdım tek farkımız bu pvp yi kısaca özetliyeyim sadece warrior kullanarak onu hiç kesemedim sadece yere yatırdıktan sonra elime dagger alarak ve dagger in de crit gelmesi halinde kesebildim... aslında 3-0 dan 3-2 yaptığımı sonra gittiğini söyleyebilirim bence ben onu yine keserdim :D bukadar rekalmdan sonra asıl demek istediğim eğer warrior cleric olsam onu kesmem neredeyse imkansızdı üst üste 2 belkide 3 crit e ihtiyacım war ama oda beni kesemeye bilirdi.......... 100 lw de yeni skill gelice dull stun ve fear etkileri ile blader lar muhateşem çarlar olacaklar ben bir warrior olarak bu oyunda korktum tek çarlar bladeler ama yinede soracak onursanız bu çarın yerinde bir bladerim olsun istemezdim çünki o benim tarzım deil :)
    hepinize kolay gelsin bol sunlar

düzeltme:*= warrior yazmışım ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuPR3M4CY -- 11 Nisan 2009; 14:26:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

Blader ve Wariorla çok guzeL pwp yapılır .

Ama unique için warior daha ideal

Warriorun Cleric buffı sayesinde sanki biraz daha etkili oluyor.

Bir wizard, bir bow varken ne kadar ideal olabilir ki..
  • Warior la bladerı kıyaslıyoruz !! Digerlerini katcak olsan wizaard 4 ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurrrrr -- 10 Nisan 2009; 19:37:23 >
  • quote:

Warior la bladerı kıyaslıyoruz !! Digerlerini katcak olsan wizaard 4 ever

Warriora nasıl daha ideal diyebiliyorsun..!

Uniq yönünden Warriorla Blade arasında nasıl bir fark sence..?
    Bana göre blade daha avantajlıdır.. Daha seridir..
    Ayrıca Warrior, Blade vs. gibi charlarla uniq kesmek zordur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Benim Warrior'a 19 k mevzusunu anlatsam, bu konu ne olur bilemem . . .

Ben Senin Başka Mevzunu Anlatsam Ne Olur Acaba
  • Zaten ne bladera nede wariora unique bırakmazlar.Wariorun unique yuzunden avantajlı olmasının sebebi ozellikle pht,morale ve ultima screen pain quota,fence ve bless spell skillleridir.Ornegin bi medusa ptsine war/cleric cok rahat girerken blader ın isi biraz daha zor olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

quote:

Warior la bladerı kıyaslıyoruz !! Digerlerini katcak olsan wizaard 4 ever

Warriora nasıl daha ideal diyebiliyorsun..!

Uniq yönünden Warriorla Blade arasında nasıl bir fark sence..?
    Bana göre blade daha avantajlıdır.. Daha seridir..
    Ayrıca Warrior, Blade vs. gibi charlarla uniq kesmek zordur..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.