Şimdi Ara

Warrior/Cleric <> Blader?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asmorias

Blader uniq :D kesemez at çöpe

Gene iş kullanmakta bitiyor.
    Kesen kesebiliyor. Uniqde zorlanır ama pvpde çok rahat kapışır.
  • Bence Blade ye Devam...
  • Warrior FTW eğerki bi adam Warrior/Cleric oynamayı iyi biliyorsa onu blader sittin sene yatıramaz. Ama Warrior criti iyi denk getirebilirse bladerı alır. Warrior/Cleric + LA FTW

Tabi bence.
  • Tabiki Warrior/Clericte switch weapon olayını iyi bilen biri (ben) bless veya skin olmadanda rahatlıkla pvpye devam edebilir. Yani olay oynayana bakıyor. Hnagisinden zevk alıyorsan onunla oyna derim ben.
  • Warrior vs blader pvpsi hiç belli olmaz bir bakarsın warrior crit vurur 5 vuruşta keser bir bakarsın blader divisionu tutturur ve yatır batır yapar.

Warriorlara karşı daha dayanıklı olabilmek için cold şart.Buffları bitene kadar kesmek çok zor warrioru %50 snowu açarsın oyalarsın sonra kapayıp kesersin...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 16 Mart 2009; 19:13:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Warrior vs blader pvpsi hiç belli olmaz bir bakarsın warrior crit vurur 5 vuruşta keser bir bakarsın blader divisionu tutturur ve yatır batır yapar.

Warriorlara karşı daha dayanıklı olabilmek için cold şart.Buffları bitene kadar kesmek çok zor warrioru %50 snowu açarsın oyalarsın sonra kapayıp kesersin...

Warrior/Cleric bir chara divison nasıl tuturabilirsin holy spell var. Hadi tuttu diyelim clericte büyü silme skilli var

Bufları bittikten sonrada rahat dayanır warrior/cleric switch weapon yaparak. özellikle LA armor giyince clericte olan pasif mag ve phy defans özelliği katma skilleri çok işe yarıyor.

• 80 level sınırında full farm blader oynadım sattım sebebi yatmıyosun ama yatıramıyosunda bi yerden sonra insan sıkılıyor anca nukerleri kesebilirsin oda snowu bitince şimdi 90 level ff warior (2h) / celirc var bence warior celircden ötesi yalan holey spell sayesinde zehir yemiyosun ben normalde warlock açmıstım yan sikili ama kapadım holeyy spell yüzünden şimdi gelelim pvp ye eger silah degişebilirsen ben daha açmadım 1 h ve axeyi sadece 2h max celirc gerekli sikiller max ama acan arkadaslar var shieldin ittirmesi ve axenin stunu ile adamı delirtiyorlar bless ve iron mana sikinlerle 90 sn ölümsüzsün ama crt silahta en az 12 olmalı sana tavsiyem piyasada herkez blader olmuşken sen wariorol blader kasmak ff yapmak sanattır ama wariorla oynamak gercek bir sanattır başta 14 sn pot derdi seni deli edecek ama vigor toplat ve imdadına vigor yetişsin botta T ye vigoru koy %30 yap ayarını botun hp basmayıda %70 yap kolay yatmaz mag vuran yaratık sorununada celirci levelinde götürürsen ben gibi robe giyebilirsin .sana kolay gelsin önemli olan kesilip kesilmememek degil önemli olan senin oyundan zevk alman mesela en iyi char bow ve xbow da olsa ben oynamam sebebi uzaktan salla dur one lan öyle brnim tercihim elinde kılıcla falan yanına gidiceksin kodunmu oturtacaksın

• Her zaman söylemişimdir..Zevk aldığın charı oynayacaksın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: O B L i v i o N

quote:

Warrior vs blader pvpsi hiç belli olmaz bir bakarsın warrior crit vurur 5 vuruşta keser bir bakarsın blader divisionu tutturur ve yatır batır yapar.

Warrior/Cleric bir chara divison nasıl tuturabilirsin holy spell var. Hadi tuttu diyelim clericte büyü silme skilli var

Bufları bittikten sonrada rahat dayanır warrior/cleric switch weapon yaparak. özellikle LA armor giyince clericte olan pasif mag ve phy defans özelliği katma skilleri çok işe yarıyor.

Buffları bittikten sonra o warrior pek yaşamaz... Bir blader ile bir tutamazsın zaten buffsuz iken blader ile bir olsaydı kimse çin char kasmazdı...

• saturnde 90lvl Baldem war we +7 li warior/degger char benı yatıramadı resım cekseydımkoyardım TANK Blade FF ise ngerısnı boswer
  • Yaşar niye yaşamasın?
    Yan build cleric değil mi? Recovery Division'u açar pot sorunu büyük ölçüde biter, holy spell var debufflara karşı korunuyor, bu chara nasıl pek yaşayamaz denilebiliyor? Bir de sadece two handed sword değilse yani one handed sword da açtıysa (hatta dual axe, sonuçta hepsi warrior sınıfı içerisinde) blade hayatta kesemez ama warrior bir şekilde ya bufflarıyla keser, ya o hayvani critlerinden birini vurur, yani bişeyler yapılır edilir ve sonuçta warrior alır diyorum.
  • Kargaya yavrusu şahin gözükürmüş siz nederseniz deyin hem bladerle hemde warior celircle oynamıs biri olarak warior kraldır blader ölümsüz ama öldüremeyen prens dir heleki bi arkadas oraya yazmıs warior/dager beni kesemedi diye ya o işi bilmiyor yada ff deyil tibet serverine gel burada wariorda degil xbow/celirc var xbowla yatırıyor dagerla extrem acıp yerdeiken kombo koyuyor ya blokla kurtulursun yada 15 sn bufla belki ama xbow az yatırdıgı için şansı az ama krallarını kesiyor heleki warior olsa 2 vurusundan biri seni yatıracak off diyorum benim pvp de kral dediğim 2 tane char vardır eger karşındakinde holey spell yoksa warior/warlock ve holey olsada olmasada warior/rogue bu charı wortex1337 ( umarım böyleydi )yazın izleyin youtubede adamda full sun var ama olmasada o kral pvpde 1 vs 1 de bu charlar işe yarıyabilir ama kolay kolay 1 vs 1 yok bu oyunda

• 1h warror clericin bladeri yatırdığını kaçınız biliyor? clericteki healing cycle skilli bladerin ataklarını kapıyor, 1h lada atağa abanın blader size kesilmiş oluyor. crtlere ve şansa ihtiyacınız yok sadece pvp biraz uzar ama 1h balde i alıyor.
    tartışma çıkmadan açıklamalar :
    healing cycle 16sn boyunca 1 sn de bir can basan skill. recovery division 4sn de bir can basan skill. iron skin clercteki bless spell defansları. can potu vigoru boşverin. blade sizin canınızın 4te3 ünü götürse bile iron skin vede bless yetişiyor zaten orda canınız doluyor, 1h ın ataklarıda blade gibi düşük değil. 70 skilli warriorun 70 i kadar 80 i ise ondan fazla vuran skiller. bu 2 skill sürekli basılcaka kadar hızlı dolmakta. kalkan ise çok seri skilldir dull yapar blade i adahada küçümser. azda vurmaz 70 ten daha kısa sürede vurur vede yarısı kadar vurur, mantıken aynı vuruş olur. ittirmesi cabası, bu skillin peşinede sprint vurmanız lazımki arada zaman kaybı olmasın. zaten kalkan vede sprint vurduğununz süre içinde canınınz doluyor.

86 lvl 1h kastım ve arkadaşıma sattım arada girip vs yapabiliyorum.
    saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: thegreenblack

Kargaya yavrusu şahin gözükürmüş siz nederseniz deyin hem bladerle hemde warior celircle oynamıs biri olarak warior kraldır blader ölümsüz ama öldüremeyen prens dir heleki bi arkadas oraya yazmıs warior/dager beni kesemedi diye ya o işi bilmiyor yada ff deyil tibet serverine gel burada wariorda degil xbow/celirc var xbowla yatırıyor dagerla extrem acıp yerdeiken kombo koyuyor ya blokla kurtulursun yada 15 sn bufla belki ama xbow az yatırdıgı için şansı az ama krallarını kesiyor heleki warior olsa 2 vurusundan biri seni yatıracak off diyorum benim pvp de kral dediğim 2 tane char vardır eger karşındakinde holey spell yoksa warior/warlock ve holey olsada olmasada warior/rogue bu charı wortex1337 ( umarım böyleydi )yazın izleyin youtubede adamda full sun var ama olmasada o kral pvpde 1 vs 1 de bu charlar işe yarıyabilir ama kolay kolay 1 vs 1 yok bu oyunda

yeni kastığım charda o yöntemi kullanıyorum. yere yatırıp daggerla vurduğum kişiyi ancak block kurtarıyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: O B L i v i o N

quote:

warrior oynuyorsan herşey parmaklarının hızına bağlı ve sanırım ben yeterince hızlıyım
    Buffları bittikten sonra o warrior pek yaşamaz... Bir blader ile bir tutamazsın zaten buffsuz iken blader ile bir olsaydı kimse çin char kasmazdı...

warrior oynuyorsan herşey parmaklarının hızına bağlı ve sanırım ben yeterince hızlıyım

• merhaba
    blade, warior-cleriğin eline su dökemez. 90 xbowum vardı. PVP de hiç sıkılmadım arada yatırdılarsa da crt yi yiyen yatıyordu. Fakat level 80 e kadar cacığını çıkarttığım bir warior 90 da setini ve skillerini tamamlayınca bana illallah dedirtti. Oysa birçok blade'in buzunu rahatça kırıyordum çok defa.
    Warior str cilere karşı çok pis... su gibi içiyor hp'ni nasıl vuruyorsa. üstelik fence le partiyi de koruyor esnekliği de mevcut... Kral warior-clerictir diyorum ben...
  • Ben olsam Warrior/Cleric açardım. Bless Spell, Iron Skin, Mana Skin, Recovery Division, Holy Spell... Daha ne isterim. PvP izlemek yerine -PvPler NPC setle eşit şartlar altında yapılmaz- teorik olarak karakter karşılaştırmaları yapmalarını öneririm forum sakinlerine. Zaten tüm karakterlerin skillerini biliyoruz.
  • Warrior/Cleric diyorum bende.Blade de güzel char bir tanede ondan kasıyorum ama warrior un farmı bitti as charım olacak warrior.
  • ya biri yukarda demiş gel tibete böle biri var şöyle şeyler yapıyor.warrior ile blader karşılaştırmak gerekirse bana göre blader havada karada.ama tabiiki her türlü itemlara skillere ve oynamaya bakar.
  • war-cl ve blader eşit buildlerdir. ikiside tanktır. tek farkı birinin çin digerinin europa olması bu da akla ırkların temel özelliklerini hatırlatıyor;
    europa: zayıf ve güclü yanları sivriltilmiştir. str bir europa super bir psyc ataga ve defansa sahipken magic defans olarak cok zayıftır.powerleveling zor iken job konusunda güclüdür.
    çin: butun çin charları dengelidir. powerleveling için idealdir. job konusunda ise str charlar daha baskındır, powerleveling bladerlar için yavaştır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.