Şimdi Ara

Spectre güvenlik yamaları iPhone'ları yavaşlattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlarinkide iyi taktik, limit otesi islemci koyup cihaz lansmaninda benchmarklari alt ust edip reklam yap, sonra onu bunu bahane edip geri dusur, oldu canim..

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Sen aldin da noldu kardeşim. Ülke ekonomimizi dünyanin en iyi ekonomiler arasina mi cikarttin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Sen aldin da noldu kardeşim. Ülke ekonomimizi dünyanin en iyi ekonomiler arasina mi cikarttin?

Ne alaka iPhone kullanmıyorum ben 4 senelik Nexus 5 kullanıyorum

• iphone 6 kullanıyorum cihazım ios 9 un son sürümü. 1 sene önce ios 10 çıktığında hiç bi şekilde yüklemedim kullananların cihazlarını inceledim hiç içime sinmemişti. Benden rahatı varmı şuanda ? Ne telefonda bi yavaşlama ne o saçma sapan kilit sistemi nede o saçma kilit ekranı. Vallaha çok mutluyum. İos 9 <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nalet olsun böyle aşka nalet olsun böyle sevdaya ben seni sevmiştim sen neden bana böyle yaptın

• 4 senelik iPhone 5s telefonuma 2 gün önce son sürümü yükledim.Tam tersi hiç bir sorun yok bende ve Safari gerçekten hızlanmış.

Edit:Safari'de ki scroll olayından bahsetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 14 Ocak 2018; 23:1:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Ben bu haberi dün gördüm intel haberinde birbirini yiyen millete yazacaktım da ortalığı karıştırmak istemedim. Siz hala yok intel yavaşlıyor iphone yavaşlıyor diyin farkında değilsiniz bir açık yüzünden kaç senelik teknolojik gelişim 1-2 yıl geriye gitti. Amd işlemciniz android telefonlarınız yavaşladığında zırlamaya başlarsınız o zamana kadar birbirinizi yemeye devam...

Yavaşlamaz merak etme belli başlı firmalar güncelleme verir gerisi aynı devam. Arada destek vermemekte iyi.
  • Dh dan bir test festivali yapmasını bekliyorum. Şöyle geniş çaplı pc mobil ellerinde ne varsa güncellemeleri yapsınlar test etsinler .

yoksa bir konu açılıyor yüzde 40 kayıp yorumlara bakıyoruz hızlandı diyen var.

Teknoloji sitesi dedikodu gıybet sitesine döndü.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Ben elimde olsa güncelleme kurmayacağım herkes farklı bir şey diyor

• 7 plus 128 kullaniyorum ozellikle guc tasarruf modunda baya baya kasma var cihazda.Guc tasarrufu kapattigimda eski hizindan baya baya uzak.A11 islemci sart oldu

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ertelenir ki . eski işlemciler ne yapacak muamma. Snapdragon 600 lu lg e986 var bende lg zaten böyle şeyleri önemsemez.

Anlamadığım bunca yıl bu açıklar kullanıldı mı?

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi oreo alırken mecbur kuracağım o sıkıntı var bence bu kadar zamandır biliniyorsa o açıkları çatır çatır kullanmışlardır zaten tarayıcılara falan gerekli güncelleme açığı biz duymadan önce yapılmış bile ama sistemin kendisinde açık olduktan sonra pek farketmiyor şimdi onları da yamamaya uğraşıyorlar

• ip 8 düşük güç modunda teklemeler yaşatıyor işlemci yarı yarıya düşmüş gibi hissediyorum
  • Hocam😳

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Bu yavaslama iOS 11.2.2 yükledikten sonra mi oldu, yoksa 11.2.1'de de ayni sorun mevcutmuydu?

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Cihaz iphone 7 ve 13 aydir güç modundan hiç cikarmadim halende güç modunda ne tekleme var ne yavaşlama işimi gayet iyi görüyorum isinmada yok yavaşlamada takilma da sadece şarj 5 saat aliyorum..!

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Eylül ayina kadar A11 eylül den sonra A12 diyeceksin her sene performans bekliyoruz bu performans nedense batarya ya yansiyor bu işlemci yüzünden batarya yükseltemiyolar o kader ki verim aliyoruz ki cihaz elimizde durmuyor:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Hocam😳

Yalan habere benziyor. Bu milleti 17-25 Aralık kumpasları ile yedirtmediler, 15 Temmuz’da bitirmediler, şimdi de IOS ile kutsalımıza dokunmaya çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Hocam&#128563;

Yalan habere benziyor. Bu milleti 17-25 Aralık kumpasları ile yedirtmediler, 15 Temmuz’da bitirmediler, şimdi de IOS ile kutsalımıza dokunmaya çalışıyorlar.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    .2 de sikinti basladi. 1’de sikinti yoktu.Sarj tamamen berbat.Guc tasarruf modunu acmadan 1 gun gidiyodu suan guc tasarruf moduyla ancak 1 gun..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.