Şimdi Ara

Spedu micro usb cable 1 m 2 adeti 1.76$ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
8
Favori
10.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam bende baktimda neden goremedim diyorum Anca 19 dolarlik alisverise indirim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Evet hocam bende baktimda neden goremedim diyorum Anca 19 dolarlik alisverise indirim var.

Ben de alacaktim. Baktim zaten 5 tane falan yeni kablo var. Dedim bosver

• Pi kullanıcısına yanıt
    Iyi yapmissiniz hocam, bende halen spedunun 5e 4 dolarlik indirimi bekliyorum sipariste 50 kablo var benimde

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Hay masallah. Bi bond canta lazim hocam sana. 13 liradan versen Allah bereket versin

50 kablo nedir? senin gibiler yüzünden adamlar kampanya falan yapmaz. 5 10 neysede 50 tane açgözlülüktür. açgözlü olmanı da anlarız ama marifetmiş gibi övünerek yazman gerçekten ilginç.

Allah gözünüzü doyursun ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 26 Nisan 2017; 23:58:24 >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Nasil acgozluluk oluyor aciklayabilir misin? Aldigim kablolar karisik olarak 0.25m, 1m ve 2m uzunluklarinda Mikro Usb ve Usb Tip C. Evde suanda kullanilan telefonlar 4 adet ve mikro usb girisli. Almayi dusundugum telefon ise farkli olarak Usb Tip C girisli. Sonuc olarak 5 telefon ve yukarida verdigim kombinasyonlar ile (0.25m, 1m ve 2m) 15 kablo yapar. Her birinden de yedek olarak 1 tane daha olsun dersem 30 kablo yapar. Daha es dosta verecegim kablolar haric. 0.25m lik kablo Powerbank ile kullanim icin, 1m lik kablo Pc ile data aktarimi icin, 2m lik kabloyuda sarj icin kullanacagim.

Ayrica satici zaten istese 5e 4 dolarlik kampanya yapmaz, kisi basina 1 adet kupon verirdi. Ben kablolarin cogunu siparis verdikten sonra 2 dolarlik alisveriste 2 dolarlik kupon + 5e 3 dolarlik kampanya yapti. Sagolsun bundan da yararlandim. Zaten bu sonki kampanyadan sonra 2mlik stoklari genel olarak tukendi.

Satici kupon yerine 1den fazla kullanima izin veren 5e 4 dolarlik veya 5e 3 dolarlik kampanya yapti diye ben miyim acgozlu?

8 nisan 2017 tarihli yine bu konudaki mesajiniza gore siz evi Spedu urunleriyle doldurunca sorun olmuyor, ben yeteri kadar urun aldigimda ise acgozlu mu oluyorum?

@Pi

Hocam cantaya gerek yok kablolarin yarisi zaten oyle yada boyle kullanilacak, yarisi da ancak ufak bir kutu eder zaten Spedu kampanlari sagolsun evdeki kullanilacak butun mikro usb kablolari yeniliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 27 Nisan 2017; 1:16:20 >

ben 5 adet aldım. senin gibi 50 tane almadım. eş dosta değil sülaleye dağıtsan yine zor biter. 50 tane almanın hiçbir şekilde savunması olamaz. 50 tane aldın ama halen indirim olmasını bekliyorsun. seninki gerçekten açgözlülük. satıcının yerinde olsam 1 tane yollardım, ayıp denen bir olay var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 27 Nisan 2017; 1:28:8 >
    Evin Spedu urunleriyle dolmasi icin 5 adettan fazla urun siparis vermis olmaniz lazim. Ya verdiginiz siparis fazla, yada onceki aciklamaniz mubalaga.

Ayrica hesapta indirim yerine kupon tanimlansaydi 1 kere, 2 yada 3 adet urun siparis verirdiniz. Sizde yine indirimden yararlanip 5 adet siparis vermissiniz madem ki, sizin bakis acinizla bakar isek, sizinki de acgozluluk Cunku mevcut durumda saticinin kupon vermek yerine 5e 4 ve 5e 3 dolarlik kampanya yapmasindan dolayi, 5 siparis ile 50 siparisin de hicbir bir farki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 27 Nisan 2017; 8:14:32 >
    tamam açgözlü kardeş sen haklısın.

ben 50 adet versem senin gibi böyle marifetmiş gibi söylemezdim.
    ben 50 sipariş versem adamın indirim yapmasını dört gözle beklemezdim.

kısacası ben 50 sipariş versem utanırdım.

5 e 3 olan indirimle 2 $ alt limitsiz kupon birleştiriliyordu.

satıcı kısa süre sonra farkına varıp zaten indirimlerden birini kaldırdı.

senin yaptığın ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ürün veren kuruluşu bedava diye sömürmek.

ben ev spedu ürünleriyle doldu derken adamın sattığı kaç tane iphone kılıfı var baktın mı? senin gibi şarj kablosundan 50 tane almadım. beni kendinle kıyaslama. köşeye sıkışınca suçu diğerine atan küçük çocuklardan farkın yok.
    Bana laf soylemeden once kendine bak diye soyledim o mesajini. Ev spedu urunleriyle doldu diyorsun gelip burda bana laf soyluyorsun. Ister kilif al ister kablo sonucta o magazadan mi, o magazadan.

Ayrica satici Boyle bir kampanya yapmis, kullanicilara bu hakki tanimis, Aliexpress de odemeyi onaylamis, satici da urunleri kargolamis. Burada sana laf soylemek dusmez. Sanane benim aldigim kablolardan, neden bu kadar takinti yaptin, ne yaran var anlamadim ki?

Mademki bu kadar gocundun, saticiya mesaj at da bir daha boyle kampanya yapmamasini soyle

Neymis ihtiyac sahipleri bedava alsin diyeymis. Tabi bu magaza da ticari bir sirket degil, hayir kurumu zaten Aliexpress de ticari isleri birakip hayir kurumu mu olacak yoksa Soylecek birsey bulamayinca kendini bu denli kucultuyorsun ya, ben daha ne diyim.

Tamam haklisin ben ac gozlugum, bu magaza da hayir kurumu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 27 Nisan 2017; 19:30:44 >

• şu saçma tartışma bitsin bence isteyen istedği kadar alır yahu kime ne

• ertanboyer kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada Spedu magazasi yine 2 dolarlik alisveriste gecerli 2 dolar kupon dagitiyor. Her ne kadar fiyatlar cok avantajli olmasa da Ihtiyaci olan varsa degerlendirebilir.

Link: AliExpress tarafından önerilenbu mağazaya göz atın. Düşük fiyatlarla harika ürünler bulun!

http://s.aliexpress.com/yyYRVju2

(from AliExpress Android)

Not: Link direk program uzerinden alinmistir, referans olayi varsa duzeltilsin.

• Ben kuponu alamadım ama yardımcı olabilecek var mı iki adet bir metre kablo ve şarj adaptörü alacağım iki çıkışlı olandan

http://s.aliexpress.com/fMBBfEJV

http://s.aliexpress.com/IBfMFj6f

Yukarıdaki ürünleri alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    kalmamis galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi baktimda bende ekli oldugu icin kupon gorunugor,son kullanim tarihi 1 mayisti. Simdi 2 mayis olarak gorunuyor yeni kuponda, isterseniz tekrar bakin yeni kupon eklemis olabilirler.

@canercambel

Hocam ugreen de uygun kupon yok gordugum kadari ile. 28 dolar icin 2 dolar ve 39 dolar icin 3 dolarlik kuponlar var.

Çok teşekkürler cevabınız için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26sında kargoya verilen usb kablo 28inde istanbula inmiş , singapur kargosu , şok oldum
  • Miranda Kerr kullanıcısına yanıt
    Ben 2 hafta önce aldım 2 günde türkiye Avrp pime giriş yaptı. sonra yönlediriliyor. Hala yönlendiriliyor. İlin posta şirketi 2 günde kıtanın bir ucundan diğerine getiriyor bizim ptt istanbul-konya arası yapamıyor yaklaşık 2 haftadır.
  • Arkadaşlar Spedu'dan gelen Deri kaplı, Micro USB 1 metre kabloyu şimdi denedim şarjda ve bilgisayar bağlantısında (LG G3 ile). Aukey kablo ile aynı hızda şarj ediyor G3'ü. (1.8 Amper ile tahminimce, halen Amper ölçen cihaz gelmediği için Aukey kablo ile karşılaştırma yapabiliyorum ancak). Kablo dışı deri kaplı olmasına rağmen ince. Bu yüzden fazla dayanacağını sanmıyorum, muhtemelen ilerleyen zamanlarda daha az akımla şarj edecek telefonu. Uzunluğu 1 metre zaten. Bu arada Şarj soketini de beğenmedim, telefona takınca sağa sola Aukey Kabloya göre; daha fazla oynatabiliyorsunuz. Yani sapağlam tutmuyor soketi, sokete girişinde ise zorlama falan yok, bu ise iyi haber. Kullanabilir bir kablo fakat indirimsiz fiyatını haketmiyor. Anca 1.5-2 dolar verilebilir ki, bunun yerine 2 katını da verip Ugreen almak mantıklı olur.

Anlattığım Spedu Kablonun Linki:https://tr.aliexpress.com/item/android-Micro-USB-cable-For-xiaomi-huawei-samsung-galaxy-Metal-Aluminum-Plug-leather-cables-For-HTC/32664069516.html

Fotoğrafları

Spedu micro usb cable 1 m  2 adeti 1.76$

Spedu micro usb cable 1 m  2 adeti 1.76$

Bende bu ürünün kalitesinin bu halde olduğunu görünce, Ugreen kot kumaşı kaplı Kablo sipariş verdim Almayı düşündüğü telefon için (USB Type C girişli)

Link:https://tr.aliexpress.com/item/USB-Type-C-Cable-Ugreen-USB-C-Type-C-Fast-Charge-Sync-Cable-for-Xiaomi-Mi5/32781550498.html

Bu kablo verdiğim son Spedu kablo siparişiydi; 23 Nisan'da verdiğim sipariş, 28 Nisan'da elime ulaştı; yani 5 günde elime geçmiş oldu, Satıcı Aliexpress Standart Shiping yazsada Singapur Post ile göndermiş ürünü; ilk olarak geldi Daha Nisan başında siparişini verdiğim kargolar ortada yok, PTT'de görünüyor ama bakalım ne zaman gelecek

Daha hızlı siparişi gelen varmı bilmiyorum

• Benim Kablolar hala yok security check success te takılı kaldı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.