Şimdi Ara

Spedu micro usb cable 1 m 2 adeti 1.76$ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
8
Favori
10.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kablolar geldi ama memnun kalmadım.

Nokia lumia için yuvaya çook zor giriyor. Kullanamayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkiler daha gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ürünler geldi
  • bugun geldi son sipariste

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Ben de l535 var, biraz sert giriyor ama sıkıntı değil. Kablonun fiyatına gore oldukça memnunum. 1 amperi rahat gördüm. Oda bence yeterli.

• bnm kablolarda 2 gün önce elime ulaştı daha denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Ben de l535 var, biraz sert giriyor ama sıkıntı değil. Kablonun fiyatına gore oldukça memnunum. 1 amperi rahat gördüm. Oda bence yeterli.

Zor değil baya zor giriyor. Telefonun yuvasını bozar diye korkuyorum. Yoksa kablo çok kaliteli.

Kablonun girişini nasıl yumuşatırım. Bıçakla falan kanırtsam mı?
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Hocam çok zorsa bende kullanmayın, başkasına hediye edin. Metan çentiklerden şüpheleniyorum ama bence usb yuvasını bozma riskine değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Zor değil baya zor giriyor. Telefonun yuvasını bozar diye korkuyorum. Yoksa kablo çok kaliteli.

Kablonun girişini nasıl yumuşatırım. Bıçakla falan kanırtsam mı?

Arkadaşlar Benimde kablolarım kargodan gelmeye başladı;

Micro USB kablolar için;

Hocam Kot Kumaşı kaplı olanlarda sorun yok, fakat Altın renkli soketler biraz daha zor girebiliyor telefona, Arkadaşıma hediye ettim o da böyle söyledi (Telefonu S7 Edge). Fakat Kot Kumaşı kaplı olanlarda sorun olmadığını söyledi.

Kendi Telefonum ise 3 Senelik G3. Bende de tam tersi Altın renkli soket olanlar daha iyi oturdu telefona (Telefonun USB Soketi bollaştığı için). Kot Kumaşlı olanlar da oturuyor fakat soket kısmı biraz sağa sola oynatılabiliyor. Fakat Altın Renkli Soket olanlar çentikleri daha kalın (yada uzun; nasıl tabir etmek daha doğru olur bilemiyorum) olduğu için benim telefonuma Cuk diye oturur iken arkadaşımın S7 Edge telefonuna oldukça zor giriyor.

Bu arada Kot Kumaş kaplı kablolar olsun, altın renkli sokete sahip örgü kablolar olsun hepsi Hızlı şarj destekliyor. (Benim telefonumu olması gerektiği gibi şarj ediyorlar; arkadaşımın S7 Edge'in de hızlı şarj ile şarj olduğunu belirtiyor telefon).

Kot Kumaş kaplı olanlar biraz daha kalın geldi diğer örgü kablolara göre; ayrıca USB ve Micro USB soket kısımları; kablonun kumaş kaplı olmasından ötürü bükülmelere daha dayanıklı. Kablonun dışı da oldukça dayanıklı görüyor, kumaş kaplı olmasını gayet beğendim

USB Tip C kabloları ise Test etme şansım olmadı, ne bende ne civarımda bu sokete sahip telefon kullanan olmadığı için. Kısmetse Mi6 aldığımda test etmiş olacağım

• İstanbuldayım henüz gelmedi? Kargo takipte security check success yazıyor hâlâ? Kargosu gelenlerde değişmiş miydi kargo takip ekranı?

• Kullanmayacak olan varsa ankara içi elden aldığı fiyata alırım

• Spedu micro usb cable 1 m  2 adeti 1.76$

Kablolar bugün posta kutusuna bırakılmış,
    Sanırım kayıtsız geliyor,
    Bir zarfın içerisinde idi.
    AliExpress in sitesindeki takip durumu pek güncel değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

İstanbuldayım henüz gelmedi? Kargo takipte security check success yazıyor hâlâ? Kargosu gelenlerde değişmiş miydi kargo takip ekranı?

Yok mu bilen

• Benim kilerde henüz gelmedi, uzun sürdü baya
  • Benimkiler de gelmedi
  • quote:

quote:

İstanbuldayım henüz gelmedi? Kargo takipte security check success yazıyor hâlâ? Kargosu gelenlerde değişmiş miydi kargo takip ekranı?

Yok mu bilen

Kargo takipte yazanların hiçbir önemi yok çünkü takipsiz geliyor.

• Bir ara indirim kuponuyla 3 metrelik aldım (yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum aslında), gayet kaliteli bir kablo.

Uzunluğuna diyecek yok.

Dipçe: Hızlı şarj destekliyordu boyuna rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Benim Kablolar hala yok security check success te takılı kaldı.

Benimki de öyle kalmış Small Packet Plus ile gönderiliyordu.

• Bu kadar ucuz olması düşündürmüyor değil, geçen arkadaşımın telefonu sarj almamaya başladı ve serviste kalitesiz kablo + arabada sarj etmekten sık sık görülüyor bu sorun demişler. Ben riske atmazdım binlerce TL verip telefon alınıyor, kaliteli bir kablo tercih edilmeli. (kablo kaliteli ise lafım yok ama yorumlara bakılırsa sıkıntı çıkarabilir gibi) Amazon.de üzerinden AmazonBasics kabloları öneririm üst kalitedeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Benim Kablolar hala yok security check success te takılı kaldı.

Benimki de öyle kalmış Small Packet Plus ile gönderiliyordu.

Bende de security check success yaziyordu 27 gun sonra geldi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.