Şimdi Ara

speed fan ilginç ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    temp2 26
    temp3 30

bunlar neyin ısısı yani temp 2 işlemci ama temp 1 le tem 3 neyin nesi ????
    bide -8 bana saçma geldi yani odanın sıcaklıgıı bile 10 15 ereceyken nasıl -8 olabilir temp1 herneyse ????

• Speedfan algıladığı sensör gibi çalışarak bilgi gönderen tüm devre elemanlarının gösterdiği değerleri herhangi bir işleme(bir hesaplama işlemi mesela) tabi tutmadan gösterir. Bazı sensörlerin gösterdiği değerler belli bir algoritma dahilinde işlemden geçirildikten sonra manalı bir hal alırlar; bi nevi şifre decode işlemi gibi. Dolayısıyla Speedfan'ın gösterdiği her değeri kaale almamak lazım. Zaten tüm değerleri kullanmak da işine yaramayacaktır. Bu arada bahsettiğin değerlerin anlamlı olanları anakart(kasa), harddisk, veya ekran kartı sıcaklığı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betelguise -- 3 Nisan 2006; 21:26:17 >
  • anakart kasa hdd demissin geriye ne kaldıda zaten :)
    ama yazdıgın icin tşk ederin ;)
  • Geriye bişey kalmadı da ben de müneccim değilim haliyle :) Verdiğin sadece temp xxx bilgisiyle nasıl bir cevap bekliyorsun ki? Onun ne olduğunu sen bulacaksın menülerde hangi bilgileri hangi chipten aldığını, hangi veriyolunun kullanıldığını felan bulabilirsin. Bunları söyle bana ne olduğunu söyleyeyim!..
    Bi de anakartının modeline göre Speedfan'ın web sitesinde aradığın bilgileri bulma şansın var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betelguise -- 3 Nisan 2006; 22:18:36 >
  • SpeedFan'a ben pek güvenmiyorum,medenini söyleyeyim çünkü bir keresinde hdd'nin sıcaklığını 270 derece gösterdi,bende hadi len diyip bilgisayar çalışır vaziyetteyken açtım kasanın içini attım elini hdd'nin üstüne sıcak bile değildi
  • Zaten Speedfan'ın anlık gösterdiği değerlerin pek bi önemi yok, asıl maksadı fanları kontrol etmek. Bu işi de fazlasıyla yapıyor. Benim kesinlikle çok işimi gören bir program. Speedfan'dan önce sessiz gecelerde kasa fanları sanki beynimin içinde uğulduyordu. Oysa şimdi çok güzel fanlar sadece ihtiyaç olduğunda rahatsız ediyor.
  • yeni temp 1 ve temp 3 un neyin sıcaklıgı oldugunu bilen yok :) millette speet fan diye kırılıyor :)
  • bence sıcaklıklara bakıcaksan en doğru tercih everest olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.