merhabalar .. speedcom adsl (eth+usb)modem aldım.makinama kurdum.internete bağlanamadım acaba başka ayar mı gerekiyor.ilgilenen arkadaşlar olursa sevinirim.
bendede var sendekinin aynısın bi internet explorer aç adres bölümüne 10.0.0.2 yaz enterla çıkan yerden ayar yapmaya çalış.olmadıhttp://10.0.0.2 yi dene kolay gelsin
10.0.0.2 girip ne ayarı yapmam gerekiyor.orayı tam olarak bilemiyorum ...
sol tarafta menu çıktım ethernetlemi bağlanoyosun yoksa usb den mi ???
AYNI MODEM BENDEDE VAR İLK BİR KAÇ GÜN BENDE BAĞLANAMDIM AMA BENİM HATTIM AÇIK DEĞİLMİŞ SONRADAN ÖĞRENDİM ADSL SERVİS IŞIĞIN SÜREKLİ YANIYORMU
usb den bağlanıyorum.önceden alcatel marka vardı .onda ayar yapmadan bağlanıyordum. arızalanınca speedcom aldım.ayar yapmadan çalışmazdimi bu modem.
ayar olarak sadece kullanıcı adı şifre birde 35 - 8 yazılan yerler var o kadar ben başka birşey yapmadım
ok.akşam evde deneyecem saol.
Ben de var speedcom modem 10.0.0.2 den ayar sayfasına gir username: admin password conexant
sonra yuvarlak içine aldığım yerleri benimkiyle aynı yap(Statik IP adresini ilk başta değiştirme bağlanmazsa benimki gibi yap) olay tamam KOLAY GELSİN
+ bi de kullanıcı adını xxxxxxxxxx@ttnet şeklinde yazacaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme