Şimdi Ara

Speker alıcam Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki PC'm için speaker almam lazım. Bende Creative inspire 4.1 vardı. Ancak mefta oldu. Creativeden pişman oldum. Subwoofer patladı. Daha basit birşey bakıyorum. Aşağıda 3 olasılık beğendim. Ama karar veremiyorum. Acaba hangisini almalıyım.

Philips SPA 1302 2+1 mi alayım,
    ALTEC LANSING BXR 1121 2+1 mi alayım yoksa
    LOGITECH S220 2+1 mi

hadi bana bir yol gösterin.

Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: GEDGED

Arkadaşlar evdeki PC'm için speaker almam lazım. Bende Creative inspire 4.1 vardı. Ancak mefta oldu. Creativeden pişman oldum. Subwoofer patladı. Daha basit birşey bakıyorum. Aşağıda 3 olasılık beğendim. Ama karar veremiyorum. Acaba hangisini almalıyım.

Philips SPA 1302 2+1 mi alayım,
    ALTEC LANSING BXR 1121 2+1 mi alayım yoksa
    LOGITECH S220 2+1 mi

hadi bana bir yol gösterin.

Teşekkürler.

Seçeneklerin belirttiğin 3 model ile sınırlı ise altec öneririm fakat bana sorarsan biraz ekleyip ardından 2+1 stereo veya 5+1 surround hangisini seçeceğine karar verip orta karar x540 tarzı bir sistem alabilirsin..

• arkaşım o 3 seçenekten birni se.eceksen logitech diorum aralarında en iyisi
  • Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar,

Ama benim sorunumda bu işte, iş yerindeki bilgisayarcı arkadaşım Philips al Marka düşün diyor. Diesel Altec diyor, Genius61 ise Logitech.

Ben Philips hakkında biraz bilgi sahibiyim ama hepsiburada dan inceledim. Bu diğer iki ürün ile ilgili yorumlarda iyi gözüküyor.

Burada Diesel bu konuyu düşündüm. 5+1 almak istemiyorum. Zaten salonda bir set var. Ben daha basit birşey istiyorum ama pişman olmakta istemiyorum. Zaten 100YTL den fazla vermekte istemiyorum. Bu bütçeye benim göremediğim 2+1 öneriniz olabilirse sevinirim.

Teşekkürler,
  • 1000 tlden aşağı bi sistem var ama marka istiyosan o olmaz gibi ama gerçekten güzel ses veriyo genius 2.1 850 var ben ondan kullanıyorum çok iyi bişe bass ve tizleri mükemmel kalitede veriyo istersen onuda bi araştır
  • prdon 1000 yazmışım 100 olcaktı
  • Yardımlarınız için Sağolun Arkadaşlar

Logitech S220 aldım. 55TL verdim. Yalnız ilginç birşey var. Sesi, bası sonuna kadar açıyorsun. Seste hiç bozulma olmuyor. Satıcı abartıyor dedim ama doğru çıktı. 2+1 için tatmin edici bir performansı var.

• onların arasında en iyisi odur demiştim
  • s220 nin bassları nasıl?? belki laptop için düşünebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

s220 nin bassları nasıl?? belki laptop için düşünebilirim..

mawoix bence Laptop için yeterli olur, hiç şüphe etmene gerek yok. Ama Ben fiyat performans açısından konuşuyorum. Yoksa eminim daha güçlüleri vardır. Laptop'ta "Age of Empirer" oynuyorum. Bassları gayet güzel.

Arkadaşlar bir sorum daha var sizlere, eski hoparlörleri ne yapacağım. Yani bildiğim kadarı ile "Tehlikeli Atık" bunlar, çöpe atmak istemiyorum. Tıpkı lastikler gibi, bunları verebileceğimiz bir yer var mı?

Teşekkürler...
  • Sakın sakın 5+1 almaaa. X540 kullanıcısıyım kablo karmaşasından bıktım. Bilgisayar ve bazı bağlantıları ve üzerine 5+1 ses sistemi kabloları sinir ediyor insanı. kesinlikle kaliteli bir tane 2+1 almalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.