Şimdi Ara

Spell power?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Healing done olayının kalkmasının sebebi ne sizce?

• sonucta aynı ayar degıl mı oda spell buda spell
  • Guild içi kavga çıkarmak, daha fazla DKP harcanmasına katkıda bulunmak gibi amaçları var.
  • bence healerların level atlamasi, gorev yapabilmesi gibi kapasitelerini arttırırken, balance druid ve elemental shaman gibi sınıflarından dungeonlarda hem dps hem de healer olarak gorev yapabilmesine izin vermesi bence çok hoş. Ayrıca çifte talent ağacı gelince bence bu balance druid ve elemental shamanlar ve healerlar için tadından yenmez bir duruma gelecek.
  • healer classların dps sini arttırmasından başka olayı yok sonuçta 25 man raid yaparken mp5 veren itemlar lazım healerlar için o itemlarıda elementalde, balance da vs kullanamazsın crit veya hit ratingi eksik oluyor
  • healerlara biraz kıyak ama ana neden lootların bosa gitmemesi icin diye düsünüyorum eski healing itemlarını cogu warlock ve magede gordum ben
  • bence oldukça iii oldu,sırf bu yüzden yeniden bi healer kasmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Stone exp.
    15 yıl önce açıldı
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

healer classların dps sini arttırmasından başka olayı yok sonuçta 25 man raid yaparken mp5 veren itemlar lazım healerlar için o itemlarıda elementalde, balance da vs kullanamazsın crit veya hit ratingi eksik oluyor

dungeon demek illa 25 man raid demek değil hocam o kadar uç düşünme açıkcası bu olay gelince üzerimdeki eşyaları değiştirmeden balance ile heroicte heallamak yada shadow priestimle çok rahat şekilde healer gorevleri yapmak oldukça güzeldi. Çantalarımda bayağı bir yer açıldı bu özellikten dolayı. Neyse anlayan anladı.
  • http://www.wowhead.com/?item=39190
    http://www.wowhead.com/?item=39215

Bu yakarıdaki gibi itemler nerdeyse tüm healer ve tüm dps'ler için gayet kullanılabilir itemlerdir. Zaten amaçta bu itemi heal itemi yapıp sonrada tüm healerlar alınca çöp olmasını engellemektir.

Bu tarz itemler 10-15. farm raidinde bile alıcı bulur.

• Blizzard'ın açıklamasına göre boşa giden lootları engellemek için yapıldı. Bosslardan düşenlerin yarısını DE ediyorduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.