Şimdi Ara

SpellForce: Shadow wars olan içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spellforce:shadow wars ı arıyorum. İndirdiğim hiçbir rapid çalışmıyor. Koca istanbulda okadar aradım bulamadım.Ekran kartımla hediye orj dvd si gelmişti ama bi kaza kırdım şimdi elinde olan bana gönderebilirse posta ile çok sevinirim.
    Oyunu yollayana ben de elimdeki şu oyunlardan gönderebilirim :

-The Settlers: Rise of an empire
    -prince of persia: the two thrones
    -Medieval Total War II 2dvd
    -Titan Quest :İmmortal throne 2dvd
    -Command and conquer:Tiberium wars 2dvd
    -Medal of Honer:Airborne 2dvd
    (hepsi çalışır crackli haldedir)
    Bunlardan birini yollayabilirim.Tek istediğim oyunu daha önce kendi bilgisayarınızda kurup oynamış olmanız yani crack patch vs hatası olmaması.

İlgilenenler lütfen bana ulaşsın.
    http://i208.photobucket.com/albums/bb170/taalzz/tryfile%20images/B0009RF7LG02.LZZZZZZZ.jpg

• Spellforce 2 Universe'i D&R mağazalarından 20 liraya alabilirsin. Hem ana oyun da var içinde.
  • yok valla avrupa yakasında bakmadığım yer kalmadı nerde dandrik oyun varsa onlar var d&r larda
  • Senin göndereceğin oyunlar korsan oyun mu tam olarak anlamadım ? Orjinal Spellforce isteyip korsan mı gönderiyorsun o kısmı biraz açarsan iyi olur dostum.
  • illa orj olsun demiyorum ama bendekile öyle değil ama hepsi çalışır durumda. gerekirse bunların hepsini de yollarım sorun değil sen yeterki iste. cd çantasını 2-3 defa açıyorum oyun varmı ne oynasam diye artık sırasını bile ezberledim bu oyunların :(
  • İstanbulluların bu kadar Spellforcesever olduklarını bilmiyordum, bütün stokları tüketmişler. Ben dün D&R'a gittim Ankamall'da. Orada gördüm Spellforce 2 Gold'u. İndirim sepetinin içindeydi.
  • gokyabgu bana satsana onu kardeşim istanbuld ünide şuan eminönüne ineceğin bi zaman hemen alabilir senden hem elinde kalmamış olur ne dersin _? yakınsa sana müsait olursan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

gokyabgu bana satsana onu kardeşim istanbuld ünide şuan eminönüne ineceğin bi zaman hemen alabilir senden hem elinde kalmamış olur ne dersin _? yakınsa sana müsait olursan ?

Alıp sana satayım da, şöyle bir sorun var ki ben Ankara'da oturuyorum. İstanbul'da olmaması ihtimali düşüktür bence. Herhangi bir D&R'a git orada tezgahta bulamazsan indirim sepeti gibi bir yerleri oluyor bunların, oyunların dizili olduğu. Bir araştır. Eğer halen bulamazsan pm at bana ben buradan satın alır sana PTT ile gönderirim.
  • Onu ben de bulamadm ; Spell Force Platinuim Edition war D&R'da.
  • Ben iki gün önce Ankamall D&R'da, ucuz sepetinde yine gördüm Spellforce 2: Gold'ları. Hemen de Spellforce: Platinumların yanında duruyordu. 20 liraya satılıyor. Sadece ben mi görebiliyorum yoksa sadece bana mı denk geliyor anlamadım.
  • oyunun 1. si var 2. de cd'cide satın almadım bidahaki haftaya alıcam,istanbulda'yım bende istersen bi yerde buluşup verebilirim daha önce 2 kere bitirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.