Şimdi Ara

Spice Platinium???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
28.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu ne olacak bu halimiz spice yok multi yok hele spice ın gidişi pis koydu açıkçası. Kanalı izleyemiyoruz hadi bari rüyama gelsin diye uğraşıyom onada gelmiyo onlarıda şifrelediler heral:)
  • yok kimse izleyemiyor spice kanalını
  • multivizyonlarla aynı şifrede izleniyor.15-20 dakkada bir değişiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

multivizyonlarla aynı şifrede izleniyor.15-20 dakkada bir değişiyor

+1
  • arkadaşlar spice kanalı gitti miletin imana falan gelceğide yok teselli olcaksa saat 00.00 dan itibaren "XXl" kanalında derinlemesine konuları olan kanalı açın derim. Züğürt tesellisi olcaksa ahanda...bu kanal naaapalımm...
  • bu spice platinium

ultraxxx değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: maltintash

arkadaşlar spice kanalı gitti miletin imana falan gelceğide yok teselli olcaksa saat 00.00 dan itibaren "XXl" kanalında derinlemesine konuları olan kanalı açın derim. Züğürt tesellisi olcaksa ahanda...bu kanal naaapalımm...

01:00 den sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkem -- 24 Haziran 2006; 12:09:35 >
  • gelmemek uzere gitti..
  • Adamlar çaktılar davayı, artık emu ile seyredilmesine bi şekilde engel koymaya çalışıyorlar. Size söylüyorum buradan, diğerleride yavaş yavaş gidecek ve emu olayı kapanacak... Çalışmalar bu yönde imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Haziran 2006; 13:01:35 >
  • ulan bi eğlencemiz vardı onunda içine ettiler ya.ben artık yasamak istemiyorum
  • son zamanlarda zaten goz zevkime hitap etmiyen konular ve ouncular vardi tek fanksiyonu mpeg2 olmasi yani dvd kalitesinde yayin yapiyordu interneten bulamazsin bu çözünürlükte
  • yahu uydu cihazını yeni aldık şimdi birde tv kartı mı alacağız. para .para para . şimdi tv kartı alırız bunada bir çözüm bulmasınlar
  • spice gitti multiler gitti ne yapacaz
  • arkadaşlar spice ve multilerin keyleri haakkında bilgisi olanlar varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

multivizyonlarla aynı şifrede izleniyor.15-20 dakkada bir değişiyor

izlenebiliyor yani, araştıralım bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EKUREL

http://80.5.176.116/Spiceextreme_Ch1_500
    />

tiklayin bakalim karsiniza ne cikacak...bu arada cok isterseniz bir bakarsiniz playboy tv de karsinizda
    Abowwww Bu Ne Böle.

• yav bende kanal 1 ile ugrasıyordum key filan gırdım ardından bi baktım spice gitmiş geri default yaptım keyleri yine gelmedi hala gelmedi, hiç gelmeyecek

hay oynamaz olaydım kanal 1 ile ama onunlada alakası yok diyorsunuz. neyse ne olacak ya. gitti guzelım kanal. gercekten cok kaliteliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary_34 -- 25 Haziran 2006; 0:38:19 >
  • yav güzel kanaldı be
  • şeytan aldı goturdu satamadan getırdı.....

şeytan aldı goturdu satamadan getırdı.....

• bu konuyu üstte tutalım arkadaşlar bakarsın bir çözen olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.