Şimdi Ara

Spice Platinium???? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
28.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dalyan gibi kanal getti de gettiiiiiiiiiii anneeeeeeeeey ouuuaaoooo aneeeeeeey gınalı spice im getmiiişşşşşşşşşş (uzun hava ile okunacak)

• Herkese Geçmiş olsun Spiceden eser kalmadı artık bu saatten sonra biraz zor açılır 15 dk bir şifre değişiyo
  • ne zaman multiler gelir o zaman spice gelir haberinzi ola
  • xxl den başka kanal kalmadımı yani şimdii
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

dalyan gibi kanal getti de gettiiiiiiiiiii anneeeeeeeeey ouuuaaoooo aneeeeeeey gınalı spice im getmiiişşşşşşşşşş (uzun hava ile okunacak)

• arkadaşlar bunlar fani işler....
  • Læ XXL saat 1 den sonra veriomuş galiba.
  • uydu devri kapandi artik,hadi bakiim tahtakaleye cdcilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Læ XXL saat 1 den sonra veriomuş galiba.

Veriyoda nerde oo spice tadı

• quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Hatta son sürümü sayesinde diğer pluginlere de ihtiyaç kalmadı. Cryptoworks OK.

hocam ne yaptın sen ya.
    modlar nerdesiniz
  • Naptım hocam varsa bi yamuğumuz söyle.
  • spice platınum ne kanaldı beee kaybedince değerini anladım. sanki karımdan boşanmış gibi oldum yahu...
  • giden gelseydi babaannenizle dedeniz gelirdi
  • Layn Ne Kadar Kötü Oldu Gitmesi
  • şuanda tv kartını kullanamıyorum ancak internet bağlantısı varsa çözülüyor kanallar...............bu durum da uzun sürmez sanırım,spice gitse bile bir başka kanal gelirçünkü hep böyle oldu bugüne kadar..aksi takdirde modülleri kartları kime nasıl satacaklar..şu sıralar sirius uydusunda bir hareketlilik var yakın zaman sonra hotbirdde de yeni gelişmeler olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odea -- 29 Haziran 2006; 6:15:50 >
  • yaw yapmayın ayıp yahu ??? Neyse meraklıları için tekrar açarlar belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

yaw yapmayın ayıp yahu ??? Neyse meraklıları için tekrar açarlar belki

şuna inanıyorum ki uydudaki bu kanallar olmasın uydu satışları yarıya düşer..

buarada yukardaki mesajda şifreleme sistemlerine dair ipucu içeriyordu sanırım..üzgünüm istemeyerek oldu unutmuşum bir an kuralı

• bende next 2000cx plus var bende xxl kanalllarıda gitti başka kanalı kaybeden varmı arkadaşlar???
  • gidiş gidiş değil, en önemli şeyi kaybetmeyelim de

quote:

Orjinalden alıntı: red_power

bende next 2000cx plus var bende xxl kanalllarıda gitti başka kanalı kaybeden varmı arkadaşlar???
  • xxl de gitti ne kaldı derseniz sexysatlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.