Şimdi Ara

Spice Platinium????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
28.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende megastar ms-120 var goldmaster 11200 serisi ile eşdeğer kanal 1 in şifresini çözdüm ertesi gün spice platiniumu kaybettim key mi girmek lzm acaba onada???

• quote:

Orjinalden alıntı: erkanerler

Arkadaşlar bende megastar ms-120 var goldmaster 11200 serisi ile eşdeğer kanal 1 in şifresini çözdüm ertesi gün spice platiniumu kaybettim key mi girmek lzm acaba onada???

hocam oda şifreye geçmiş o zmn...çok büyük kayıp mı xxl felan yetmezmi

• evt spice gitti bendede..kanal 1 i çözmekle alakalı bişey olduğunu sanmıyorum...bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirseniz çok ii olur
  • Evet bende de gitmiş
  • iyi olmuş kim izliyor ki zaten bunu :)
  • evet bendede gitmis . yazık olmus en seviyeli kanaldı.
  • 10911 v 27500 bu frekanstam tps aes key ile çıkıyor arattırın pidler değişmiştir.24 saat yayına son vermiş olabilir gece yayınlar aes keylerle açık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Platinum Star 50 GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bu derten muzdaribim hatta konu actim acik adultlar cekmiyor diye pcnin altini ustune getirdim zanedersem bu kanal 1 i çozecez diye space platinum ve arkadaslarini kaybetik
  • söylendiği gibi; gittiği iyi oldu, bi kaç gün imana geliriz
  • spice irdeto şifrelemeyide ekledi artık çözülemiyo............
  • Ben de sadece bende gitti zannetmiştim.. Çünkü Kanal 1 i çözdüm, akabinden gitti.. Bende birşeyleri yanlışlıkla sildim mi acaba diye düşünüyordum 2 gündür... Ne yapcaz şimdi
  • Evet arkadaşlar niye gitti bu kanal ya
    En çok izlediğim kanal neden böyle birşey yaparlar ?
    Çözüm nedir ustalar ?????
  • en son geçen hafta sonu izlemiştim. insan anotomisi üzerine bir belgesel film vardı. yine olaya derinlemesine yaklaşmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaraBey_ -- 22 Haziran 2006; 9:51:41 >
  • gjgjk
  • Katılıyorum En güzel yaklaşım sizden gelmiş fake beycim

quote:

Orjinalden alıntı: santanacuruz

gjgjk
  • bende de gitti
  • geri gelirmi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzkaan66

geri gelirmi acaba

hocam bence bu bir işaret imana gelmemiz için gitti ve gelmeyecek artık bırakın bu işleri dio..imana gelin..dio bence şahsen ben çözmicem ...yeter artık ne insan anatomisi yaw...
  • sokaklar ondan beter oldu dişarıda cıkmasın kimse o zaman
    imana gelsinler en iyisi dişarı cıkmamak

caizmidir bence değildir
  • dışarıları hiç sorma...aslında biir nebzede doğru millet enerjisini ewde kullansın bence o zmn kampanya başlatalım spice platinum geri gelsin die...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.