Şimdi Ara

SPİDER-MAN 3 İLE İLGİLİ SORUNUM VAR?:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR,BEN OYUNU İNDİRİRKEN İR HATA OLDU:

YADA BEN TAM OLARAK YAPAMADIM.ŞİMDİ OYUNUN İNDİRME LİNK İNDEN ALDIĞIM SİTELERKEN İNDİRDİM.

SONRA ONLARI BİR KLASÖRE TOPLATTIM.HEPSİNİ SEÇİP WİNRAR DOSYASIYLA BURAYA ÇIKART DEDİM AMA "ARŞİV BULUNAMADI" DEDİ.NE YAPMALIYIM???

BUDA KANITI:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exen_290 -- 20 Mayıs 2007; 15:51:02 >

• Yok mu yaww?

Nerede Yanlış Yaptım.Winrar dosyası mı?
  • yanlış yapmışsın sağ click simgeleri yerleştir-tür e göre sırala en alltaki winrar ı aç bi klasöre Çıkart sonra oyunu kur iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywer

yanlış yapmışsın sağ click simgeleri yerleştir-tür e göre sırala en alltaki winrar ı aç bi klasöre Çıkart sonra oyunu kur iyi oyunlar

E aynısını yaptım.Girdim kasöre taşıtığım winrar lara.sonra türe göre sıralttım.En alttaki winrar dosyasına sağ tıkla dım.Daha Sonra Klasöre çıkarrtım.gene bu oldu:

Eğer O son winrar a tıklarsam da bu sefer bu çıkıo:

• hadi ama
  • of
  • tek tek winrar dosyalarını kontrol et bendede başka bir oyunda oldu bi dosyaya çıkartırken zarar görüyo bendede oldu dosyalarda bozuk olanı bul yap bu arada oyun kaç gb bende belki indirim çoksa kota yüzünden hayallere kalır iş cdcelere soruyom abi yarın öbür gün gelir offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirciler

tek tek winrar dosyalarını kontrol et bendede başka bir oyunda oldu bi dosyaya çıkartırken zarar görüyo bendede oldu dosyalarda bozuk olanı bul yap bu arada oyun kaç gb bende belki indirim çoksa kota yüzünden hayallere kalır iş cdcelere soruyom abi yarın öbür gün gelir offf

Kontrol Ettim.Ama hepsi bozuk çıktı ne yapabilrim.

Söyle dyiym Herhangi Birine basıyorum.Hata veriyor
  • 3 ihtimal var ya indirirken dosya hata gördü ya galiba winrar dosyalarla oynarken sorun çıkmış ondandır sanırım yada winrar da sorun var başka bi dosya açmayı dene başka da yapcak bi şey yok sanırım
  • Bu Seferde Deomon Tols Tan dendim.

Deneyenler benmi yapttığım hataları söyler misni?Aşağıda::

İlk önce deomon tols u koudum.Sonra Masaüstü ne Winrar la Taşıdığım RAR ları WinZip ledim.
    Sonra Deomon Tols tan "Mount İmage" yaparak Winzip li dosyyı açtım.
    Daha sonra Wipli dosya açıldı.

Neden ki.Biraz bekledi.Plese Wait... Dedi.Sonra kapandı.

• yaowinrar dosyaları alıp dosyaları çıkart yapsaydın sorun olmazdı dosyayı demon bozmuş galiba
  • Çok mıyoru işte.Arviş bulunamdı gene.

Acaba Bende Spider-man 2 de var.Ondan sorun olablir mi?

UP!
  • hoca oyunu hasarlı indirmişsin anlamadın mı hala :) tekrar indireceksin ya da hata veren partları yine indireceksin. zaten biraz sonra kitlenir bu konu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exen_290

Çok mıyoru işte.Arviş bulunamdı gene.

Acaba Bende Spider-man 2 de var.Ondan sorun olablir mi?

UP!

spider man 2 ile bi alakası olacağını sanmıyorum
  • Spider-Man 2 sorun yapmaz.Çıkarmayı sadece 1.partdan başlaEğer hata veriyorsa birşeyler eksik demek.
  • Nasıl indirdiğimi anlatayım:

İlk önce dwoland yani başka forumdan biileri vermişti rapidashere den.Bende onalrın üzerine tıklayarak "Dowolad Acceleton Plus" adlı yerden indirdim:

İşte teker teker üstüne bastım link lerin hemen C ye yükledim.Sonra Onu yeni bi klasör e taşıdım.Hatta arşivide buldum. aa olmadı.
  • Tugy nin dediği gibi partları hasarlı indirmişsin ya hasarlı partları tekrar indireceksin yada başka bir yerden oyunu tekrar indireceksin
  • Neyse ben yapmaya çalışırım Sağolun!
  • Arkadşlar Nasıl İndiriyorsunuz?

Ben İndirince Yani Lnike BAsınca yüklüyorum Open a basıyorum.Error Veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.