Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irfancelal

Sonunda 3 boyutlu Spiderman Animasyonum bitti. Beğenirseniz çok sevinirim.

Buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=HmReK794_2s

Wowow It's Amazing! :) Bence de kesinlikle devam etmelisin çok hoş olmuş. Ellerine sağlık.
  • Paul Cornell Wolverine serisini devraldıktan sonra, Logan’a yapmadığını bırakmadı . En sonunda bir uzaylı virüs çakıp, Wolverine’in iyileşme gücünü de ortadan kaldırdı. Doğal olarak okurlar da “bu adam Wolverine’i öldürecek hacı abi” diye düşünmeye başladı. Paul Cornell geçtiğimiz ay çıktı ve şu açıklamayı yaptı önce: Haziran ayında yayınlanacak Wolverine #8 ile birlikte “3 Months to Die” story arc‘ı başlıyor. Aslında dergi kapaklarına uygulanacak bir geri sayım da söz konusu. Temmuz ayı “2 Months to Die” ayı.

25 Nisanda ise Marvel’dan ve Cornell’den yeni bir açıklama geldi. Eylül ayı boyunca, her hafta yayınlanacak 4 sayılık bir mini seri ile mevzunun finali yapılacak. İsmi Death of Wolverine olarak belirlenen bu mini seri ile yepyeni bir Marvel evrenine, Wolverine’in olmadığı bir Marvel evrenine merhaba diyeceğiz. Yani ben diyeceğim, sizi bilemem.

10 yıldır Marvel sinematik evreninin, 3 dev stüdyo tarafından genişletildikçe genişletilmesi dolayısıyla, çizgi roman evreninde de zorla hep en ön planda tutulan bir karaktere dönüşmüş olan Wolverine’den sıkılmıştım açıkçası. Eminim benim gibi düşünenler var aranızda, bu yüzden içim rahat. Özellikle son 4 yıldır, her ay yayınlanan en az 8 dergide Wolverine görüyor/okuyor olmak bir noktadan sonra sinir bozucu oluyor kabul edin.

Çizgi roman ölümleri tabii ki artık pek de ciddiye aldığımız bir olay değil (ölen Ben Amca değilse tabii). Ölen karakter eninde sonunda geri dönüyor ne de olsa. Ayrıca bir alternatif zaman/alternatif gelecek hikayesi de olmaması sebebiyle, Wolverine’in ölümünün tüm Marvel serilerine yapacağı etkiyi de görecek olmak kulağa hoş geliyor. Superman’in ölümü dönemini anımsatıyor hafiften.
    -Geekstra

• quote:

Buyrun;

Nasıl animasyon yapıyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar az önce Spidermanin 2001 De çıkan ilk 3 boyutlu PC oyununu oynadım.Oyunu 2008 den beri oynuyodum.şimdi oynayınca bana eski günlerimi hatırlattı
    Nerde o günler :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spiderman unlımıted oynamayanlara tavsiye ederim acayip bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sanırsam konu öldü.
  • spidey ve hawkeye ın hulka karşı olduğu sayı hangi seride vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFlash42

spidey ve hawkeye ın hulka karşı olduğu sayı hangi seride vardı

Avenging Spider-Man. Türkçe olarak bulabilirsin.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFlash42

teşekkürler

Önemli değil.

@FreezeTimes
    @Yalarca fazla online olmuyor. Bu yüzden haber paylaşamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ağkafa.

quote:

Buyrun;

Wowow It's Amazing! :) Bence de kesinlikle devam etmelisin çok hoş olmuş. Ellerine sağlık.

Beğendiğiniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

quote:

Buyrun;

Nasıl animasyon yapıyorsun ?

Kullandığım Programlar : 3DS-Max , After Effects

3 boyutlu modellerim var. Modellere iskelet sistemi kuruluyor. Ondan sonra hareket ettiriyorsun tabi daha güzel gözükmesi için çevre modellemesi yapıyorsun (Benim ki şehir mesela). Sonra Render kısmı var işin öyle öyle gidiyor ben aralıklarla 3,5 ayda tamamladım projeyi :)

• Venom filmi için senaryo çalışmaları başlamış

• Spiderman 3'den sonra herkesin daha iri bir Venom istediği ortada. Söylentiler arasında Flash Thompson'ın Venom olacağıda var bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Spiderman 3'den sonra herkesin daha iri bir Venom istediği ortada. Söylentiler arasında Flash Thompson'ın Venom olacağıda var bu arada.

Edward easter egg olarak geçti. Olmaz muhtemelen.
  • Filmin sonunu iyi ki değiştirmişler. Alternatif son berbat.
  • quote:

Spiderman 3'den sonra herkesin daha iri bir Venom istediği ortada. Söylentiler arasında Flash Thompson'ın Venom olacağıda var bu arada.

Yanlış anlama sözüm sana değil ve o herkes kim bilmiyorum umrumdada değil ama Spider Man'de kötü dediğimiz herşey The Amazing Spider Man'de daha beterin beteri olarak karşımıza çıkıyor.Cahil Cahil konuşmuyorum bunu sende biliyorsun ve son olarak konuya dönersek Spider Man 3'teki venom bana sorarsan harikalar ötesiydi.Öyle hayvan gibi, Allahın öküzü gibi iri yarı dev gibi bir venom istemiyorum.Spider Man 3'teki en idealdi.
    Zaten The Animated Series Spider Man'dede aynı venom figürü,şekli ve karakteri kullanılmıştı.
    Bence Spider Man 3'teki venom rolünü oynayan Topher Grace ve aynı venom kullanılırsa süper olur çünkü ben dahada aşağılansın istemiyorum benim hayran olduğum karakterin...

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Yanlış anlama sözüm sana değil ve o herkes kim bilmiyorum umrumdada değil ama Spider Man'de kötü dediğimiz herşey The Amazing Spider Man'de daha beterin beteri olarak karşımıza çıkıyor.Cahil Cahil konuşmuyorum bunu sende biliyorsun ve son olarak konuya dönersek Spider Man 3'teki venom bana sorarsan harikalar ötesiydi.Öyle hayvan gibi, Allahın öküzü gibi iri yarı dev gibi bir venom istemiyorum.Spider Man 3'teki en idealdi.
    Zaten The Animated Series Spider Man'dede aynı venom figürü,şekli ve karakteri kullanılmıştı.
    Bence Spider Man 3'teki venom rolünü oynayan Topher Grace ve aynı venom kullanılırsa süper olur çünkü ben dahada aşağılansın istemiyorum benim hayran olduğum karakterin...

Vitaminsizdi Spider-Man 3'teki Venom.
    İlk dediklerine katılıyorum. Ama bu serinin artıları diğerinden daha fazla. Peter Parker'ın aşk hayatı, Spider-Man'in kişiliği daha iyi yansıtılmış önceki seriye göre en basitinden.

• hocam dün amazing spiderman 2 yi tekrar izledim.
    hala diyorum electronun çok rahat spiderman ı öldürmesi lazım
    adam yarım saniye bile olmadan 5 adamı aynı anda öldürebilecek kadar hızlıysa spidermanı istediği anda vurabilmesi lazım.
    adam elektrik devresindeki eletrik kadar hızlı hareket edebiliyorsa superman bile yavaş kalır ona göre devre elektriği de zaten saniye bilmem kaç km yi milyonlarca kez dolaşabilen hızda.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.