Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Spiderman 3'den sonra herkesin daha iri bir Venom istediği ortada. Söylentiler arasında Flash Thompson'ın Venom olacağıda var bu arada.

Yanlış anlama sözüm sana değil ve o herkes kim bilmiyorum umrumdada değil ama Spider Man'de kötü dediğimiz herşey The Amazing Spider Man'de daha beterin beteri olarak karşımıza çıkıyor.Cahil Cahil konuşmuyorum bunu sende biliyorsun ve son olarak konuya dönersek Spider Man 3'teki venom bana sorarsan harikalar ötesiydi.Öyle hayvan gibi, Allahın öküzü gibi iri yarı dev gibi bir venom istemiyorum.Spider Man 3'teki en idealdi.
    Zaten The Animated Series Spider Man'dede aynı venom figürü,şekli ve karakteri kullanılmıştı.
    Bence Spider Man 3'teki venom rolünü oynayan Topher Grace ve aynı venom kullanılırsa süper olur çünkü ben dahada aşağılansın istemiyorum benim hayran olduğum karakterin...

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Vitaminsizdi Spider-Man 3'teki Venom.
    İlk dediklerine katılıyorum. Ama bu serinin artıları diğerinden daha fazla. Peter Parker'ın aşk hayatı, Spider-Man'in kişiliği daha iyi yansıtılmış önceki seriye göre en basitinden.

• hocam dün amazing spiderman 2 yi tekrar izledim.
    hala diyorum electronun çok rahat spiderman ı öldürmesi lazım
    adam yarım saniye bile olmadan 5 adamı aynı anda öldürebilecek kadar hızlıysa spidermanı istediği anda vurabilmesi lazım.
    adam elektrik devresindeki eletrik kadar hızlı hareket edebiliyorsa superman bile yavaş kalır ona göre devre elektriği de zaten saniye bilmem kaç km yi milyonlarca kez dolaşabilen hızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

hocam dün amazing spiderman 2 yi tekrar izledim.
    adam yarım saniye bile olmadan 5 adamı aynı anda öldürebilecek kadar hızlıysa spidermanı istediği anda vurabilmesi lazım.
    adam elektrik devresindeki eletrik kadar hızlı hareket edebiliyorsa superman bile yavaş kalır ona göre devre elektriği de zaten saniye bilmem kaç km yi milyonlarca kez dolaşabilen hızda.

O değil de Electro'nun Spider-Man'i direklere vurduğu sahnede çaldığı şarkı Itsy Bitsy Spider mış.

Edit: Batman değil bu Spider-Man. Şaka bir yana bende böyle düşünüyorum. Hatta bana göre Flash'ı alt edebilen karakter çıkmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 21 Eylül 2014; 18:47:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

O değil de Electro'nun Spider-Man'i direklere vurduğu sahnede çaldığı şarkı Itsy Bitsy Spider mış.

Edit: Batman değil bu Spider-Man. Şaka bir yana bende böyle düşünüyorum. Hatta bana göre Flash'ı alt edebilen karakter çıkmaması lazım.

Aslında ben de öyle düşünüyordum bi aralar ama flash sadece koşuyor, bir çr de deathstroke bile öldürmüştü yani hareketleri belki tshmin edilebilir ama electro havada ışınlanıyor zaten düşmanın doğru saldırırken biçimsiz hale geliyor müdahale edilemez hale geliyor resmen.

Edit: ya da electro o kadar hızlı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 21 Eylül 2014; 18:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Aslında ben de öyle düşünüyordum bi aralar ama flash sadece koşuyor, bir çr de deathstroke bile öldürmüştü yani hareketleri belki tshmin edilebilir ama electro havada ışınlanıyor zaten düşmanın doğru saldırırken biçimsiz hale geliyor müdahale edilemez hale geliyor resmen.

/>

Spider-Man'in örümcek hisleri de var. Saf elektriğe dönüşmeyi filmde öyle yaptılar, ÇR'de hiç hatırlamıyorum. Yönetmenin mallığı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Spider-Man'in örümcek hisleri de var. Saf elektriğe dönüşmeyi filmde öyle yaptılar, ÇR'de hiç hatırlamıyorum. Yönetmenin mallığı.

Bu arada o sahne benim gözümde şimdiden efsans

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Haddock

Spidey'i ciddi ciddi Prof.Xavier'ın okulunda öğretmen mi yapacaklar öyle duydum

Evet.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    spidey o kadar büyüdümü
  • hatırlatma:
    spider-verse 2 yani gwenin spiderman olduğu çr yayında
    bence harika bi paralel evren kurmuşlar
  • How The Amazing Spider-Man 2 Should Have Ended..

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Neden değişimi bir türlü kabul edemiyoruz?

Tobey'den bana göre 10 kat daha iyi yakışıyor Andrew Garfield bu role. Geçen seriye oranla kötü olan bir tek Harry oldu diye düşünüyorum çünkü canlandıran karakter tip olarak çok kıl duruyor.

TA serisinde Spider-Man'in aşk hayatı, dönüşümü kısımları çok çok daha iyi işlenmişken bazılarının eskisini istemesini anlamıyorum. O dönem için çok güzel bir yapımdı ama artık karakterler değişti ve bana göre diğerinden altta kalan bir yanı yok.

Ön yargı ile bakarsanız 9999 tane şey bulabilirsiniz ona diyecek bir şeyim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo22Kaka

Neden değişimi bir türlü kabul edemiyoruz?

Tobey'den bana göre 10 kat daha iyi yakışıyor Andrew Garfield bu role. Geçen seriye oranla kötü olan bir tek Harry oldu diye düşünüyorum çünkü canlandıran karakter tip olarak çok kıl duruyor.

TA serisinde Spider-Man'in aşk hayatı, dönüşümü kısımları çok çok daha iyi işlenmişken bazılarının eskisini istemesini anlamıyorum. O dönem için çok güzel bir yapımdı ama artık karakterler değişti ve bana göre diğerinden altta kalan bir yanı yok.

Ön yargı ile bakarsanız 9999 tane şey bulabilirsiniz ona diyecek bir şeyim yok.

Ön yargı değil bu bir gerçek.Gwen'i yeşil goblin köprüden fırlatıyor spider man'de ağ atıp tuttuğu halde ölüyor.
    Filmde ise gwen'i kurtarabilmek için o kadar yol vardıki anlatamam yani ne bilim git gweni bir yere yapıştır yukarı fırlat yukarda ağla yapıştır bişiler yap yada gwenin yüzü hariç tamamen ağla kapla at aşağı cidden espiri yapmıyorum en az 10 kez kurtarırdım gwen'i ben öyle bir durumda cidden yani gördüğün gibi öyle bir kurgu yaptımki burda benim yaptığım şey daha mantıklı ama komediye gelki senaryo o kadar saçma yapılmışki sırf tutsun diye çocukca bir şekilde öldürülüyor.
    hele hele ben TAS'taki amcanın ölümü dahada komedi : .
    İlk spider man üçlemesinde ben amca hikayedeki gibi dışardayken marketteki hırsızlığı durdurmak için ölüyor ve ben amcayı öldüren o hırsız peter'ın maçı yendiği halde parasını vermeyen patronun parasını çalan ve patrona inat o hırsızı durdurmayan biri peterın bıraktığı hırszın ta kendisi.Hikayenin derinliğini anladın mı ? tabi sonradan flint marko çıkıyor ama orda bile derinlik yani bir hikaye var.
    Misal gözümden yaş geldiğini hatırlıyorum peter'ın elinde ben amca ölürken ''With Great Power Comes Great Responsibility' demesiyle.Buna karşı ölürken bile hırsıza öğüt vermesi falan...
    neyse
    Ama TAS'ta
    Ergenlik sorunları yaşayan peter eve geç gelmeye karar veriyor.Ben amcasıda ortalıkta fol yok yumurta yokken aramaya çıkar ölür With Great Power Comes Great Responsibility falanda denmez.Sanki peter evden kaçmışta geri gelmeyecekmişte falan teleksektere bir mesaj bırakmış bir mesaj abovv.Sesli mesajdan With Great Power Comes Great Responsibility lafını duyuyoruz hele ben amcanın ölüşüne güldüm güldüm öldüm :D tabi 10 yaşındaki çocuklarla izliyordum filmi onlarda gülüyordu.
    Seninle akşama kadar tartışırım 3-5 sayfa yazı yazarım çünkü ilk üçlemenin konusu derinliği TASpiderman'den dahda daha kaliteli ve daha daha iyi.
    İlk üçlemede çok az çizgi romana uyulmasına rağmen süperdi.
    Ve yanlış bilmiyorsam Spider Man 3 hala en çok izlenen filmler arasında yer alıyor spider man film serilerinin arasında.
    Oyunculardanda emma stone hariç diğerleri berbat.

Gwen'i kurtarmak adına yapılabilecek en güzel hareketi yapıyor ama zamanlama sorunu yüzünden ve düşüş hızından dolayı tutsada beli kırılıyor.

Bak ne güzel örnek vermişsin, TAS da amcanın ölümü konusunda ama bende sana derim ki ilk filmde kafadan bir örümcek ısırıyo sonra ne oldu, ne bitti? bunlardan habersiz bir biçimde bi anda örümcek adam oluşunu izliyoruz.

TAS de ise ilk film ve ikinci film de buna dair harika bir genişlik mevcut. Spiderman serisinde toplasan 10 dakika ayrılmayan bu olaya 2 film ayırmak açıkcası o dediğin ufak ayrıntıyı çok net eliyor. Ayrıca orada Amca'nın hiçbir şey yokken dışarı çıkıp araması demek çok saçma.

Duygusal olarak bakarsan da ikili Peter'ı oğlu olarak görüyorlar. Peter bir anda öyle agresif gidince emin ol arkasından gidip onu araması çok mantıklı bir hareket.

Kurgu olarak bakarsan olaya TAS kesinlikle daha iyidir. İlk film de çok güzeldi ama o zaman ki şartlara göre güzeldi. İki filminde dönemlerine göre özellikleri varken kaç sene önce çekilmiş bir filmi şuankinden kötü görmek bence aşırı saçma.

İlk seri bende daha ayrı bir yerde dersen buna hak veririm. Çünkü bu ayrı bir şeydir, duygusal olarak bakmaktır. Ancak bakıyorum herkes iki filmi karşılaştırıp, TAS serisini gömme peşinde işte bu olursa bunu sonuna kadar tartışırım.

• Gerekli Şeyler den çıkan Avengers vs X-men cilt 1 raflarda..

•  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 3 Ekim 2014; 18:57:56 >
  • Edge of Spider-Verse sayılarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

http://www.bookgn.com/6096-edge-of-spider-verse-1-4-2014.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Edge of Spider-Verse sayılarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

http://www.bookgn.com/6096-edge-of-spider-verse-1-4-2014.html

Sadece bunları okusak yeterli mi? Anlayabilir miyiz? 5 sayıymış sanırım.

Spider-Man'in derinliği daha iyi falan değil. Birbirlerine bir üstünlükleri yok.
    TASM ''+''lar:
    -İlk seride Peter'ın ailesi üzerinde hiç durmadılar öldü diyip geçtiler. Bu seride babasının olmak istediği kişi olduğunu görüyoruz Peter'ın.
    -İlk seride örümcek ısırdı gitti. O örümcek neydi? Neden üretildi? gibi sorulara bir cevap gelmedi.
    -İlk seride Gwen anlatılmadan geçildi. Gwen'i yazarların yaptıkları yüzünden sevmem ama MJ'in de zaman zaman belirttiği gibi Peter, Gwen'i daha çok sevmiştir. House of M One Shot'ında Gwen ile çocuklarının olduğu ve evli oldukları paralel evrenden şimdikine dönünce hala MJ ile beraber olmasına rağmen mutsuzdu.
    -İlk seride MJ'i korumak için bir motivasyonu yoktu. 2. seride Gwen'in babasına verdiği söz(Aslında ÇR'de George Stacy zeki biri olduğundan Spider-Man'in Peter olduğunu anlamıştır. Ölmek üzereyken maskeli Peter'a ''Gwen'i koru seni çok seviyor.'' demiştir.) ve bunun yüzünden kendi ile çatışması. Gwen'i korumak için ondan uzak durmayı denemesi ama duramaması.(2. filmde ayrılardı gibi bir örnek verecekseniz, 1 senede MJ nasıl birini bulup evlenmeye karar verdi. Yine aralarındaki bağ arasında bir derinlik yok.)
    -Gwen'in Peter'ı, Peter'ından kendisi ile Spider-Man'i farklı kişiler olarak görmesi.
    -Daha hoyrat bir Spider-Man. En zor en sıkıntılı anlarda bile espri yapabilmesi. Spider-Man budur işte. 4 film boyunca göremediğimizi bu serinin 2 filminde gördük.
    -May Yenge ile Peter'ın anne oğul gibi olması.

Spider-Man artılar:
    -Ben Amca'nın Spider-Man'in(Peter değil özellikle belirtiyorum.) hayatındaki rolü. Spider-Man oluşundan vazgeçtiğinde onunla konuşmalar yapması.
    -Ben Amca'nın öldürülüşündeki hikaye.
    -Spider-Man'in herkes oluşu.(Burada bahsettiğim para sorunu, aynı anda okuması vb.) Yeni seride hiç böyle bir şey görmedik. 1 saat boyunca ezik olan çocuk 2.filmde kız arkadaşını tüm okul önünde öpüp, öğretmenlerle dalga geçer olmuş.
    -Oyuncular.
    -Yönetmen.
    -Belirli bir evrene göre gitmeleri. TASM gibi Oscorp'u ve düşmanları Ultimate'den karakterleri TASM'den alalım durumu yok.

Bana göre TASM serisinin çok daha fazla artısı var. Spider-Man'in artıları Peter karakteri üzerinde yoğunlaşırken TASM serisinin artıları Spider-Man karakteri üzerinde yoğunlaşıyor. Ama ne yazık ki iki filmin artılarını bir araya getirsek bile eksikler kalıyor:
    -Düşman motivasyonları çok zayıf.
    -Her düşmanın nasıl oluştuğu anlatılıyor. Bu da filmin 45 dakika gibi bir süresini etkiliyor.
    -Ezik karakterin güç kazanıp ezikken sevdiği kahramana kin gütmesi saçmalığı baydı artık.
    -Spider-Man'e benzeyen bir oyuncu bulamadılar 10 senede.
    -Spider-Man çocuk filmi gibi görülüyor. Kana(özellikle Venom,Carnage olursa) izin vermeliler.
    -Orta halli oyuncuların karakterlere benzememelerine rağmen oynatılması. Ya iyi oyunca oynatın fazla sıratmayacak ya da ÇR'dekinin aynısı birini bulun.
    Örnek:

İyi seçimler:
    James Franco(Benzemiyor ama iyi bir oyuncu.)
    Emma Stone(Oyunculuğu çok iyi de değil kötü de Gwen'e fazlasıyla benziyor.)
    vb...

Kötü seçimler:
    Sally Field(Çok bir artısını göremedim ama böyle May Yenge olmaz.)

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Yeni sayılar eklendikçe link güncelleniyor zaten. Ordan takip etseniz anlaşılır olur.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.