Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TASM 2 kostümüme modifiye çekiyorum.Puffy paint bittikten sonra birkaç güzel ayrıntı daha ekleyeceğim.Güncellemeler için burda kalınız
  • Andrew'in değişmesi fikri beni çok çok üzdü. Bana en samimi, en içten gelen Peter Parker oydu.

Andrew de gitti diyelim hali hazırda onu bile eleştirenler varken 3. değişim bana göre seriyi tamamen bitirir. Sony'nin yaptığı iş değil yahu. Andrew'in oyunculuğunu ve karakterini çok beğeniyorum çok büyük hata olur.
  • Goblin eskizim..

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo22Kaka

Andrew'in değişmesi fikri beni çok çok üzdü. Bana en samimi, en içten gelen Peter Parker oydu.

Andrew de gitti diyelim hali hazırda onu bile eleştirenler varken 3. değişim bana göre seriyi tamamen bitirir. Sony'nin yaptığı iş değil yahu. Andrew'in oyunculuğunu ve karakterini çok beğeniyorum çok büyük hata olur.

Spider man hayranlarının yarısıda TASM film Serisinden nefret ediyor.
    Hatta bu habere sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorum ben bunu zaten. Ben karaktere hayranım açıkcası canlandıran oyuncu hakkını verdikten sonra benim açımdan problem yok.

Andrew'i de daha samimi ve role yakışır olarak düşünüyorum ben. İnsanlar nostajiye aşıklar aslında Tobey'e değil. İlk filmde Andrew oynamış olsaydı ve yeni film için Tobey ile anlaşılmış olsaydı ben eminim Tobey'i eleştiriyorlardı şuan.

Andrew'in gitmesi hata olur. Emma Stone'un ölümü sonrası filmden çıkması zaten filme büyük güç kaybettirdi bu da olursa gerçekten yazık olucak seriye. Yeni gelen kişiyi izlemez miyim? Zevkle izlerim çünkü ben Peter Parker'a, Örümcek adama hayranım.

Andrew'i gözlerim arar mı? Evet arar her ne kadar Andrew'i daha çok beğensem de Tobey'i de severdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo22Kaka

Anlamıyorum ben bunu zaten. Ben karaktere hayranım açıkcası canlandıran oyuncu hakkını verdikten sonra benim açımdan problem yok.

Andrew'i de daha samimi ve role yakışır olarak düşünüyorum ben. İnsanlar nostajiye aşıklar aslında Tobey'e değil. İlk filmde Andrew oynamış olsaydı ve yeni film için Tobey ile anlaşılmış olsaydı ben eminim Tobey'i eleştiriyorlardı şuan.

Andrew'in gitmesi hata olur. Emma Stone'un ölümü sonrası filmden çıkması zaten filme büyük güç kaybettirdi bu da olursa gerçekten yazık olucak seriye. Yeni gelen kişiyi izlemez miyim? Zevkle izlerim çünkü ben Peter Parker'a, Örümcek adama hayranım.

Andrew'i gözlerim arar mı? Evet arar her ne kadar Andrew'i daha çok beğensem de Tobey'i de severdim.

''Emma Stone'un ölümü sonrası filmden çıkması''
    Anlaşması 3 filmlik.

• Çok tutulunca Gwen'in örümcek güçlerine sahip olduğu Spider-Woman serisi kendi ayrı serisinde devam edecek.Spider-verse sayesinde bizi sunulmuş çok orjinal bir fikirdi bence.Devam etmesi güzel olur.

Filmi çıkarsa kesin Emma oynamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Çok tutulunca Gwen'in örümcek güçlerine sahip olduğu Spider-Woman serisi kendi ayrı serisinde devam edecek.Spider-verse sayesinde bizi sunulmuş çok orjinal bir fikirdi bence.Devam etmesi güzel olur.

Filmi çıkarsa kesin Emma oynamalı.

Dövüşemez ki!

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Neyi kastettin bro? Dövüş,hoplama,zıplama sahnelerinde dublor kullanılıyor, biliyorsun.Maske açık olan sahnelerde kendileri oynuyorlar.
  • quote:

Neyi kastettin bro? Dövüş,hoplama,zıplama sahnelerinde dublor kullanılıyor, biliyorsun.Maske açık olan sahnelerde kendileri oynuyorlar.

Yüzü açık. Ve kapüşonu var.
    Kostümün bir de maskesi var..Çok hoş buluyorum bu kostümü ben, bayağı sevdim.

Zaten olurda sinemaya evrenine aktarılacak olursa, kostümde değişiklikler yaparlar.Kapşon sıkıntı cidden.
  • quote:

Kostümün bir de maskesi var..Çok hoş buluyorum bu kostümü ben, bayağı sevdim.

Zaten olurda sinemaya evrenine aktarılacak olursa, kostümde değişiklikler yaparlar.Kapşon sıkıntı cidden.

Birkaç sorum var:
    -Spider-Verse bitti mi şimdi?
    -Amazing Spider-Man'in yeni serisinin adı ne?

Edit: Buldum gerek kalmadı 2. soruya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 18 Ekim 2014; 16:08:07 >

• Foruma yeni katıldım, bu konuyu bayağıdır takip ediyorum. Küçüklüğümden beri çok büyük hayranıyım Örümcek-Adam'ın. Listeye eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Can Kahraman -- 18 Ekim 2014; 20:49:59 >
  • Mehmet Can Kahraman kullanıcısına yanıt
    Ekledim bro.
    Gerçekten mi?

Bir daha ki filmde kesit kesit görür müyüz ki? Babası gibi o da Peter'ın önüne çıkabilir o zaman? Eğer öyleyse gayet güzel haber çünkü onu görmek mükemmel bir olay.
  • Beyler, Spider-Verse olayını takip edeceğiniz sıra aşağıdadır. Koyu yazdığım yerler şu ana kadar çıkmış olanlardır. Diğer Spider-man ve woman'ların başlarından geçenleride anlamak adına mümkün olduğunca sırası ile takip etmenizi tavsiye ederim.Onun haricinde esas olarak TASM ve Edge of Spider-Verse takip etsenizde kafi..Sonrasındada Spider-verse team up ve Spider-verse sayılarınıı izleyeceksiniz.

Superior Spider-Man #32
    Edge of Spider-Verse #1
    Superior Spider-Man #33
    Edge of Spider-Verse #2
    Edge of Spider-Verse #3
    Edge of Spider-Verse #4
    Amazing Spider-Man #7
    Edge of Spider-Verse #5

Amazing Spider-Man #8
    Amazing Spider-Man #9
    .Spider-Verse Team-Up #1
    .Spider-Verse #1
    Amazing Spider-Man #10
    .Spider-Woman #1
    .Spider-Man 2099 #6
    .Scarlet Spiders #1
    Amazing Spider-Man #11
    .Spider-Verse #2 (of 3)
    .Scarlet Spiders #2 (of 3)
    .Spider-Woman #2
    Amazing Spider-Man #12
    .Spider-Verse Team-Up #2 (of 3)
    .Spider-Man 2099 #7
    .Scarlet Spiders #3 (of 3)
    Amazing Spider-Man #13
    .Spider-Woman #3
    .Spider-Verse Team-Up #3 (of 3)
    .Spider-Man 2099 #8
    Amazing Spider-Man #14

Amazing Spider-man sayıları için indirme linki : http://www.bookgn.com/4713-amazing-spider-man-1-2-2014.html

Edge of Spider-Verse #1-5 için :http://www.bookgn.com/6096-edge-of-spider-verse-1-4-2014.html

Superior #32 için : http://www.bookgn.com/1843-superior-spider-man-1-24-annual-2013.html

Yeni sayılar eklendikçe ben burda paylaşıp sizi haberdar edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 20 Ekim 2014; 22:05:25 >

• quote:

Ekledim bro.

Sağ ol dostum.
  • Kostümün son hali;

Ağ desenleri puffy kumaş boyasıyla parlak ve 3d hale geldi, göğüs bölgesine eva süngerinden örümcek logosu yapıştırıldı.
  • Dışarı böyle çıkıyormusun
  • Tabiki :D 5 tane Cosplay etkinliğine katıldım, ayrıca Tasm 2'nin ilk vizyona girdiği gün kostümle gitmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.