Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yalarca

Yeni sayılar eklendikçe link güncelleniyor zaten. Ordan takip etseniz anlaşılır olur.

Hepsi birleşecek mi sonunda yoksa o başka bir hikaye mi?
  • Hepsi birleşecekler bro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of heyecan bastı,yeni söylenti; Sony ve Marvel Studios, Spider-man'i MCU'ya dahil etme çalışmalarına başlamış..

http://comicbook.com/2014/10/06/spider-man-rumored-to-possibly-be-connecting-with-marvel-cinemat/

http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=108786

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 7 Ekim 2014; 1:54:12 >

• Tüm siteler bununla çalkalanıyor.Marvel ve Sony anlaşıyor mu,yoksa isim hakları Marvel'a mı dönüyor bunu bilemeyiz(ki dönmez bence), fakat Avengers 3 için artık daha umutluyum.

http://geekyapar.com/konular/film/sevinin-dostlar-spider-manin-film-haklari-marvela-donmek-uzere-olabilir/
  • Hayda, serinin tekrar reboot yiyeceğine dair söylentiler çıkmaya bşaladı.Hayır Sony, hayır..

http://comicbook.com/2014/10/07/rumors-suggest-spider-man-could-be-rebooted-and-recast-with-sini/
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    o kadarda olmaz artık yuhh sony
  • Soft reboot olacağı söyleniyor, yani önceki filmlerde olanlar yok sayılmayacak, sadece oyuncu değişiklikleri olacak. Zamanında Hulk filmine yapılanlar gibi..

Avengers için yapılıyor tüm bunlar. Andrew oynasa ne olacak yani, anlamıyorum. Her ne oluyorsa son filmin gişesinden sonra Sony biraz paniklemiş gibi duruyor.

• quote:

Soft reboot olacağı söyleniyor, yani önceki filmlerde olanlar yok sayılmayacak, sadece oyuncu değişiklikleri olacak. Zamanında Hulk filmine yapılanlar gibi..

Avengers için yapılıyor tüm bunlar. Andrew oynasa ne olacak yani, anlamıyorum. Her ne oluyorsa son filmin gişesinden sonra Sony biraz paniklemiş gibi duruyor.

olursa eğer Andrew'in yaşı problem şuan 30 olması lazım 32 yaşında bir spiderman izleriz o zaman avengers 3'te ve TASM'te 34 yaşında bir spiderman izleriz buda çok büyük bi yaşa tekabbul ediyor bence hala genç gösteriyor oynayabilir ama böyle bi iddia varsa mutlaka değişir sizin adaylarınız kimler yeni Peter için ?
  • Bence olabilecek en iyi Peter lerden birisi Andrew.O kalmalı.
  • Oyuncu değişimine karşı olmamın iki sebebi var, ilki Andrew rolü gayet iyi omuzladı, ikincisi 12 senelik bir süreçte 3. kez Peter'ı oynayan kişi değişmiş olacak. Daha millet Andrew'a alışamamışken bir değişimi daha bünyeler kaldırmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Amazing Spider-Man

quote:

Soft reboot olacağı söyleniyor, yani önceki filmlerde olanlar yok sayılmayacak, sadece oyuncu değişiklikleri olacak. Zamanında Hulk filmine yapılanlar gibi..

olursa eğer Andrew'in yaşı problem şuan 30 olması lazım 32 yaşında bir spiderman izleriz o zaman avengers 3'te ve TASM'te 34 yaşında bir spiderman izleriz buda çok büyük bi yaşa tekabbul ediyor bence hala genç gösteriyor oynayabilir ama böyle bi iddia varsa mutlaka değişir sizin adaylarınız kimler yeni Peter için ?

Josh Hutcherson
    Douglas Booth

• Bugün Amazing Fantasy #15 okudum ve çok beğendim. The Amazing Spider Man ile devam edeceğim. Umarım güzel bir seridir. Belli bir okuma sırasını takip etmem gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: aybakh123

Bugün Amazing Fantasy #15 okudum ve çok beğendim. The Amazing Spider Man ile devam edeceğim. Umarım güzel bir seridir. Belli bir okuma sırasını takip etmem gerekiyor mu?

http://www.comicsbackissues.com/comic-book-reading-order/spider-man-read-order-chronology/#order
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Spider-Man'in derinliği daha iyi falan değil. Birbirlerine bir üstünlükleri yok.
    TASM ''+''lar:
    -İlk seride Peter'ın ailesi üzerinde hiç durmadılar öldü diyip geçtiler. Bu seride babasının olmak istediği kişi olduğunu görüyoruz Peter'ın.
    -İlk seride örümcek ısırdı gitti. O örümcek neydi? Neden üretildi? gibi sorulara bir cevap gelmedi.
    -İlk seride Gwen anlatılmadan geçildi. Gwen'i yazarların yaptıkları yüzünden sevmem ama MJ'in de zaman zaman belirttiği gibi Peter, Gwen'i daha çok sevmiştir. House of M One Shot'ında Gwen ile çocuklarının olduğu ve evli oldukları paralel evrenden şimdikine dönünce hala MJ ile beraber olmasına rağmen mutsuzdu.
    -İlk seride MJ'i korumak için bir motivasyonu yoktu. 2. seride Gwen'in babasına verdiği söz(Aslında ÇR'de George Stacy zeki biri olduğundan Spider-Man'in Peter olduğunu anlamıştır. Ölmek üzereyken maskeli Peter'a ''Gwen'i koru seni çok seviyor.'' demiştir.) ve bunun yüzünden kendi ile çatışması. Gwen'i korumak için ondan uzak durmayı denemesi ama duramaması.(2. filmde ayrılardı gibi bir örnek verecekseniz, 1 senede MJ nasıl birini bulup evlenmeye karar verdi. Yine aralarındaki bağ arasında bir derinlik yok.)
    -Gwen'in Peter'ı, Peter'ından kendisi ile Spider-Man'i farklı kişiler olarak görmesi.
    -Daha hoyrat bir Spider-Man. En zor en sıkıntılı anlarda bile espri yapabilmesi. Spider-Man budur işte. 4 film boyunca göremediğimizi bu serinin 2 filminde gördük.
    -May Yenge ile Peter'ın anne oğul gibi olması.

Spider-Man artılar:
    -Ben Amca'nın Spider-Man'in(Peter değil özellikle belirtiyorum.) hayatındaki rolü. Spider-Man oluşundan vazgeçtiğinde onunla konuşmalar yapması.
    -Ben Amca'nın öldürülüşündeki hikaye.
    -Spider-Man'in herkes oluşu.(Burada bahsettiğim para sorunu, aynı anda okuması vb.) Yeni seride hiç böyle bir şey görmedik. 1 saat boyunca ezik olan çocuk 2.filmde kız arkadaşını tüm okul önünde öpüp, öğretmenlerle dalga geçer olmuş.
    -Oyuncular.
    -Yönetmen.
    -Belirli bir evrene göre gitmeleri. TASM gibi Oscorp'u ve düşmanları Ultimate'den karakterleri TASM'den alalım durumu yok.

Bana göre TASM serisinin çok daha fazla artısı var. Spider-Man'in artıları Peter karakteri üzerinde yoğunlaşırken TASM serisinin artıları Spider-Man karakteri üzerinde yoğunlaşıyor. Ama ne yazık ki iki filmin artılarını bir araya getirsek bile eksikler kalıyor:
    -Düşman motivasyonları çok zayıf.
    -Her düşmanın nasıl oluştuğu anlatılıyor. Bu da filmin 45 dakika gibi bir süresini etkiliyor.
    -Ezik karakterin güç kazanıp ezikken sevdiği kahramana kin gütmesi saçmalığı baydı artık.
    -Spider-Man'e benzeyen bir oyuncu bulamadılar 10 senede.
    -Spider-Man çocuk filmi gibi görülüyor. Kana(özellikle Venom,Carnage olursa) izin vermeliler.
    -Orta halli oyuncuların karakterlere benzememelerine rağmen oynatılması. Ya iyi oyunca oynatın fazla sıratmayacak ya da ÇR'dekinin aynısı birini bulun.
    Örnek:

İyi seçimler:
    James Franco(Benzemiyor ama iyi bir oyuncu.)
    Emma Stone(Oyunculuğu çok iyi de değil kötü de Gwen'e fazlasıyla benziyor.)
    vb...

Kötü seçimler:
    Sally Field(Çok bir artısını göremedim ama böyle May Yenge olmaz.)

Bana sorarsan
    Spider-Man Artıları var.
    Saydıklarınla beraber.
    -Spider-Man üçlemesinde zaten Peter Parker Oscorp'a genetiği oynanmış örümcekleri görmeye gidiyor orda ısırılıyor.Ondan sonra bayılıyp rüya görüyor ve ne olduğunu falan filan ilerisini görüyoruz daha ne istiyorsun anlamadım.
    -Gwen anlatılmamasından ziyade MJ'ye önem verildi bundada Gwen'e verildi fark yok yani.
    -İlk Spider Man'de zor durumda kaldığında yaptığı espiriler yapıyordu çok hoşuma gidiyordu ama TAS kadar yapmıyordu.
    -May yenge ile Peter Arasındada bir ilişki vardı yine ama May yengeye ben amcanın kendisi yüzünden öldüğünü söyleyince may yenge biraz darılıyor ama sonra affediyor bana sorarsan asıl üstünlük asıl yetişknlik asıl büyük budur.
    -Misal SPider Man 3'te Venom olduğundan kendini o kadar büyük güç ve o gücün verdiği zevkten ayrılması iyi anlatılmıştı.
    -Bu arada Peter Parker amcasını öldürdüğü zannettiği adamı öldürüyordu yanlış hatırlamıyorsun ama flint marko olduğu ortaya çıkınca ve flint marko film sonunda ona durumu açıklayıp herşeyi kızım için yaptım demesi benim için en büyük anlardan biriydi ve peterın orda sen affediyorum demesi tam bir büyüklüktü.
    -İlk üçlemede en azından ciddiye vardı.

TAS ise
    -Hiç ciddiyet yok.
    -Peter Parker çok havalı ve hiç sıkıntı çekmiyor hatta daily buggle diye birşey bile yok galiba o TAS evreninde.Çok rahat okuyor ve eğitimini tamamlıyor.Halbuki ezik ve fakir diye bilirdik Spider Man'i.Hatta Daily bugle'da çalışmıyormuydu bu
    -Güya romana uyucaz dendi çoğu şey çr'ye uygun değildi.
    -Yukardada dediğim gibi gwen'in kurtarılma şansı varken ölmesi.
    Tartışmaya üşeniyorum aslında ama tartışssam akşama kadar tartışırım eğer doğru düzgün tartışılırsa.
    Bende İlk Üçlemeni yerine hiç birşey alamaz.

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Filmi izledin mi? Bu arada Gwen'i nasıl kurtarırdın çok merak ettim teorilerini yazar mısın?

-Bu seride symbiote henüz gelmedi.
    -Oscorp o örümceği niye üretti?
    -Flint Marko Ben Amca'nın katili değil.[Hikaye dediğim kısım burasıydı zaten yanlış hatırlama gibi bir durum yok.(ÇR'de.)]
    -Peter'ın onu affetmesi büyüklük değildir. ÇR'de dövmüştü.
    -MJ'e ağırlık vermediler. Gwen'i sadece MJ'i kıskandırmak için çıktığı kız olarak gösterdiler.
    -Gwen'in sahnesinin aynısını alıp MJ'i öldürmediler.

Ek olarak:
    -Peter TASM'de Daily Bugle'da çalışıyor. Yengesine ''Jameson'un bana verdiği maaş 60'larda yaşasaydık çok iyi bir maaş olurdu.'' dediği ve cafede TV izlerken ona Spider-Man fotoğrafları yollaması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 12 Ekim 2014; 10:20:09 >
  • quote:

Filmi izledin mi? Bu arada Gwen'i nasıl kurtarırdın çok merak ettim teorilerini yazar mısın?

-Flint Marko Ben Amca'nın katili değil.[Hikaye dediğim kısım burasıydı zaten yanlış hatırlama gibi bir durum yok.(ÇR'de.)]
    -MJ'e ağırlık vermediler. Gwen'i sadece MJ'i kıskandırmak için çıktığı kız olarak gösterdiler.

Ek olarak:
    -Peter TASM'de Daily Bugle'da çalışıyor. Yengesine ''Jameson'un bana verdiği maaş 60'larda yaşasaydık çok iyi bir maaş olurdu.'' dediği ve cafede TV izlerken ona Spider-Man fotoğrafları yollaması var.

İlk üçleme hikayesine göre flint marko öldürdü film'de ve bana sorarsan bu büyüklüktür.Flint Marko hikayesi benim için en uygun olanıydı.
    Birde Spider Man kendi başına göre ÇR olarak yani ayrı bir evren.TASM'e uymak zorunda değil bunu biliyorsun.
    ama buna rağmen bir ara sende yada burdaki başkasıda olabilir birşey demişti.İlk üçleme romana daha yakın durdu demişti.Herşey yerli yerindeydi.Green Gobline Norman Osborn ondan sonra Oğlu New Goblin falan.
    Herşey tamamdı sadece hikaye üzerinde biraz oynandı
    Birde daily buggle olayına girersem.İlk üçlemede en azından daily bugle iyi yansıtıldı ama TASM'de sadece sözü geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Ek olarak:

İlk üçleme hikayesine göre flint marko öldürdü film'de ve bana sorarsan bu büyüklüktür.Flint Marko hikayesi benim için en uygun olanıydı.
    Birde Spider Man kendi başına göre ÇR olarak yani ayrı bir evren.TASM'e uymak zorunda değil bunu biliyorsun.
    ama buna rağmen bir ara sende yada burdaki başkasıda olabilir birşey demişti.İlk üçleme romana daha yakın durdu demişti.Herşey yerli yerindeydi.Green Gobline Norman Osborn ondan sonra Oğlu New Goblin falan.
    Birde daily buggle olayına girersem.İlk üçlemede en azından daily bugle iyi yansıtıldı ama TASM'de sadece sözü geçti.

''Spider Man kendi başına göre ÇR olarak''
    anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

Ek olarak:

''Spider Man kendi başına göre ÇR olarak''
    anlamadım.

Ultimate evreni The Amazing evreni birde SPider Man evreni var bunu biliyorsun zaten bunu dedim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Bir amazing evreni bir de ultimate evreni var olarak duzelteyim.

Tek Spider Man evrenide var
    Hatırlarsan Spider-Men serisinde başka evrenden geliyordu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Bir amazing evreni bir de ultimate evreni var olarak duzelteyim.

Tek Spider Man evrenide var
    Hatırlarsan Spider-Men serisinde başka evrenden geliyordu

TASM'ın uzantısı o. Öyle bir seri yok.

Web of Spider-Man
    Spider-Man
    Spectacular Spider-Man
    Sensational Spider-Man
    Marvel Knight Spider-Man
    Superior Spider-Man
    Friendly Neighborhood Spider-Man

Yan seriler bunlar hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 12 Ekim 2014; 21:10:34 >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.