Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalarca, tek kelime ile muhteşem! O.o Eline,emeğine sağlık. Nasıl bi' kumaş kullandın bu kostümü yaparken? O.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Can Kahraman -- 22 Ekim 2014; 22:10:15 >
  • Kumaş spandex, fakat ben dikmedim.Bedenime göre dikilmiş geldi.Ben üzerinde modifiye yaptım sadece.
  • Daha önce Spider-Man okumadım bütçemi fazla sarsmayacak bir seri önerir misiniz ? Çizgi roman serisi?
  • Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    Kitap evlerinde bulabileceğiniz, devam etmekte olan tek bir seri var; ''The Amazing Spider-man''serisi.Marmara Çizgi yayın evinden çıkıyor, şimdiye kadar 13 cilt çıkardılar.Güncele en yakın seri bu Tr de...Fakat ciltler 25-30 lira arası fiyatlara sahip.
  • Bu arada Dan Slott ufak ufak bize birşeyler ima etmeye çalışıyor;

https://twitter.com/DanSlott/status/527255888193937409

2 gündür sizi çılgına çevirecek şeye hazır olun diyip durması, Marvel'ın film bombardımanı yaptığı şu günlerde ister istemez aklımıza tek br soruyu getiriyor.Acaba Spidey, Mcu'a dahil olacak mı?
    Umut işte..
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırdım hozcomics'in çıkardığı 6 ciltlik bir seri varmış. Önerir misiniz? Bulmak zormuş diyorlar ama Kadıköy'e geçeceğim bir ara. Bu arada ekler misiniz?
  • Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    Tabiki, önce Hoz Comics ile başlamanız daha iyi olur. Hoz'un 6 ciltinin bittiği yerden Marmara Çizgi devralıyor zaten. Fakat Hoz'u bulması zor. Gittigidiyorda falan belki satanlar olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Bu arada Dan Slott ufak ufak bize birşeyler ima etmeye çalışıyor;

https://twitter.com/DanSlott/status/527255888193937409

2 gündür sizi çılgına çevirecek şeye hazır olun diyip durması, Marvel'ın film bombardımanı yaptığı şu günlerde ister istemez aklımıza tek br soruyu getiriyor.Acaba Spidey, Mcu'a dahil olacak mı?
    Umut işte..

Peter ın kızı var.

• Evet, umduğum şey çıkmadı. 2015 için MJ ve Peter'ın kız çocuklarını kaybetmedikleri bir olasılıkta geçen hikaye duyuruldu. Yanlış hatırlamıyorsam Goblin yüzünden Mj, kızı düşürmüştü.. One more day öncesinde geçecekmiş.

• 3 dev adamdaki Spider-Man Spider-Verse'de olmayacakmış.
  • Konu çok güzel olmuş , tamamını pc ye gecince zevkle okuyacam

• Dün Robert Downey Jr.'ın Facebook hesabından paylaştığı bu resim kafaları karıştırdı.Avengers karakterlerini gördüğümüz resimde birde Spider-man (Tobey) mevcut.Hayranlar olarak havadan nem kapmayı severiz ama bu birşeylere işaret değil bence:)

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • Amazing Spider-man #9'u aşağıdan indirebilirsiniz.Çok heyecanlı ve uzun soluklu bir sayıydı.

http://www.bookgn.com/4713-amazing-spider-man-1-2-2014.html

• quote:

Dün Robert Downey Jr.'ın Facebook hesabından paylaştığı bu resim kafaları karıştırdı.Avengers karakterlerini gördüğümüz resimde birde Spider-man (Tobey) mevcut.Hayranlar olarak havadan nem kapmayı severiz ama bu birşeylere işaret değil bence:)

Doğrusu Tobey'li örümcek adam üçlemesi nolan'ın Batman üçlemesi gibiydi.Gerçekten sanat eseriydi.Heleki 1 ve 2. filmleri kolay kolay unutulucağını sanmıyorum.2. filmdeki Dr. Octopus karakterinin derinliğini düşünyorumda keşke Tobey'li örümcek adamı bir kez daha görme şansımız olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Dün Robert Downey Jr.'ın Facebook hesabından paylaştığı bu resim kafaları karıştırdı.Avengers karakterlerini gördüğümüz resimde birde Spider-man (Tobey) mevcut.Hayranlar olarak havadan nem kapmayı severiz ama bu birşeylere işaret değil bence:)

Doğrusu Tobey'li örümcek adam üçlemesi nolan'ın Batman üçlemesi gibiydi.Gerçekten sanat eseriydi.Heleki 1 ve 2. filmleri kolay kolay unutulucağını sanmıyorum.2. filmdeki Dr. Octopus karakterinin derinliğini düşünyorumda keşke Tobey'li örümcek adamı bir kez daha görme şansımız olsa.

Andrew değilde bunu koyması bence düşündüryor demekki o'da tobey maguire'li spider man istiyor.
    Öyle bişe yok deseniz bile bu andrew fanboylarını çıldırtmaya yeter artar bile ve Şahsen ama umarım inşallah tobey geri döner şu çoluk çocuk safsatası olan Andrew'li TASM'den nefret ediyorum çocukluğun hatta bebekliğimin kahramanının bu kadar rezil ve çocukca hallere düşmesine kalbim dayanmıyor.
    İlk spider man üçlemesiyle bir saygı ve değer kazanmıştı spider man evreni yani sadece çocukların değilde yetişkinlerinde izleyip hayran olabileceğini göstermişti.Hatta ben çocukken spider man'i alayı alıp dalga geçi bu ne saçma sapandır diyen arkadaşlarım tarafından bile sevilmişti.
    Şimdi TASM serisi sayesinde artık sinemaya gitmeye utanıyorum.Babamda benim gibi Bilim kurgu sever ve o'da ilk SM sever ilk üçlemeye gitmiştim ben çocukken çok sevmişti.TASM çıktı gidelim dedik ama pişman olduk çünkü 5 yaşındaki çocuklarla izledik.

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Yaşın kaç bilmiyorum ama 3-5 dakikadır yazdığın mesajları okuyorum da, gerçekten komik geldi bazıları. Zaten karşılıklı cevaplaştığın arkadaşlar benim düşündüklerimi de belirtmişler. Benim düşünceme göre asıl fanboyluğu sen yapıyorsun ve bu yüzden tartışmaya değmeyecek biri olduğun kanaatine vardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Diable Blanc

Yaşın kaç bilmiyorum ama 3-5 dakikadır yazdığın mesajları okuyorum da, gerçekten komik geldi bazıları. Zaten karşılıklı cevaplaştığın arkadaşlar benim düşündüklerimi de belirtmişler. Benim düşünceme göre asıl fanboyluğu sen yapıyorsun ve bu yüzden tartışmaya değmeyecek biri olduğun kanaatine vardım.

Çocukluğumda dediğime göre tahmin et ?
    19 yaşındayım ve şu an TASM serisini gitmeye değer bulmuyorum...
    Eğer gitmeye değer bulursam millet dalga geçer zaten benle.Evde açar izlerim daha mantıklı çünkü 5-10 yaşındaki çocuklarla yan yana izlemekten bıktım bir 3.filmi daha kalbim kaldırmaz.
    Açıkcada Spider Man hakkında bir çok şey biliyorum ama bu TASM serisini seveğim anlamına gelmiyor.Zaten hayranlığım yavaş yavaş bitiyor TASM yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 7 Kasım 2014; 19:55:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Orijinalden alıntı: Le Diable Blanc

Çocukluğumda dediğime göre tahmin et ?
    19 yaşındayım ve şu an TASM serisini gitmeye değer bulmuyorum...
    Eğer gitmeye değer bulursam millet dalga geçer zaten benle.Evde açar izlerim daha mantıklı çünkü 5-10 yaşındaki çocuklarla yan yana izlemekten bıktım bir 3.filmi daha kalbim kaldırmaz.
    Açıkcada Spider Man hakkında bir çok şey biliyorum ama bu TASM serisini seveğim anlamına gelmiyor.Zaten hayranlığım yavaş yavaş bitiyor TASM yüzünden

Aynı şeyi bende yaşadım.Sinemada izlemehatasına düştüm.Sinema ful çocuk doluylu.Hakikaten utandım.Şimdi millet kötülüyor Tobey'li spidermani ama o üçleme bu gün spidermanin bu kadar popiler olmasının tek sebebi.Kimse kusura bakmasın ama adamlar o filmle çizgi roman uyarlamarının çocuklar için değilde yetişkilnler içinde olunabileceğinin kanıtıydı.Bir kere gerçekçilik,mantık,kan ve ölüm vardı.Ben 2. filminin sonunda Dr. Octopusun fedakarlığında baya duygulandığımı çok iyi hatırlıyorum.

• Kardeş ben 21 yaşımdayım ve İzmir'de yaşıyorum. Amazing serilerinde salonda gürültü yapan küçük çocuklarla beraber girmedim. Sorun İzmir'de mi? Ben şu mantığı anlamıyorum; evet ben bu reboot'u beğendim sana ne bundan? Sen ne diye benim düşüncelerime karışıyorsun ki? Fanboyluğu bırakın artık 19 yasında adam olmuşsun ya da bilmem kaç yaşında elemansın. Senin şu anda şu konuda yaptığın şey bir aralar Hulk herkesi ezer diyen bir elemanın vardı forumda, aynısını yapıyorsun aynısı ya. Çocukla sayfalarca tartışıldığını hatırlıyorum zaten sonunda da kicklenmişti sanırım.@FreezeTimes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Diable Blanc -- 7 Kasım 2014; 20:25:46 >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.