Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Orijinalden alıntı: Le Diable Blanc

Yaşın kaç bilmiyorum ama 3-5 dakikadır yazdığın mesajları okuyorum da, gerçekten komik geldi bazıları. Zaten karşılıklı cevaplaştığın arkadaşlar benim düşündüklerimi de belirtmişler. Benim düşünceme göre asıl fanboyluğu sen yapıyorsun ve bu yüzden tartışmaya değmeyecek biri olduğun kanaatine vardım.

Çocukluğumda dediğime göre tahmin et ?
    19 yaşındayım ve şu an TASM serisini gitmeye değer bulmuyorum...
    Eğer gitmeye değer bulursam millet dalga geçer zaten benle.Evde açar izlerim daha mantıklı çünkü 5-10 yaşındaki çocuklarla yan yana izlemekten bıktım bir 3.filmi daha kalbim kaldırmaz.
    Açıkcada Spider Man hakkında bir çok şey biliyorum ama bu TASM serisini seveğim anlamına gelmiyor.Zaten hayranlığım yavaş yavaş bitiyor TASM yüzünden

Senin gibi adamlar 12 sene önce Spider-Man'e gittiğinde senin için aynı cümleleri kullanıyordu. Çocukken izledin diye beğenmişsin onu da demek ki.

• quote:

Kardeş ben 21 yaşımdayım ve İzmir'de yaşıyorum. Amazing serilerinde salonda gürültü yapan küçük çocuklarla beraber girmedim. Sorun İzmir'de mi? Ben şu mantığı anlamıyorum; evet ben bu reboot'u beğendim sana ne bundan? Sen ne diye benim düşüncelerime karışıyorsun ki? Fanboyluğu bırakın artık 19 yasında adam olmuşsun ya da bilmem kaç yaşında elemansın. Senin şu anda şu konuda yaptığın şey bir aralar Hulk herkesi ezer diyen bir elemanın vardı forumda, aynısını yapıyorsun aynısı ya. Çocukla sayfalarca tartışıldığını hatırlıyorum zaten sonunda da kicklenmişti sanırım.@FreezeTimes

TASM'in 13+ olduğunu bilmiyor. 5 yaşında çocuklarla izlemiş. Ben gittiğimde 35-40 yaşında adamlar bile vardı, eşi ile sevgilisi ile gelen. Hayır ilk seriyi sinemada izlemiş olması yine mantıklı değil ilk seri 12A almış. Yalnızca 3. filme sinemada gitmiş olabilir.

• quote:

Kardeş ben 21 yaşımdayım ve İzmir'de yaşıyorum. Amazing serilerinde salonda gürültü yapan küçük çocuklarla beraber girmedim. Sorun İzmir'de mi? Ben şu mantığı anlamıyorum; evet ben bu reboot'u beğendim sana ne bundan? Sen ne diye benim düşüncelerime karışıyorsun ki? Fanboyluğu bırakın artık 19 yasında adam olmuşsun ya da bilmem kaç yaşında elemansın. Senin şu anda şu konuda yaptığın şey bir aralar Hulk herkesi ezer diyen bir elemanın vardı forumda, aynısını yapıyorsun aynısı ya. Çocukla sayfalarca tartışıldığını hatırlıyorum zaten sonunda da kicklenmişti sanırım.@FreezeTimes

Bak yukardaki senji adlı arkadaşımızın yorumunu oku benle aynı fikirde ve benle aynı durumu yaşamış yani ben kafadan sıkmıyorum yalan değilmiş.
    Sen istersen TASM 3 çıkınca adanaya gel bir.5 yaşındaki çocuklarla gaza geliriz.Hatta 'bam bam vurur örümcek adam voov bak süper kötü dövdü adamları'' diye sesli sesli konuşmalarla gaza gelip izleriz ga .
    Bak ben sadece nefret etmiyorum
    En iyi çizgi roman tartışma sitelerinden biri olan ComicVİne'daki yorumu oku eğer ingilizce varsa;
    http://www.comicvine.com/the-amazing-spider-man/4025-1213/forums/the-amazing-spider-man-hate-thread-750022/
    Ordan biri yorum yapmış yorum link ;http://www.comicvine.com/the-amazing-spider-man/4025-1213/forums/the-amazing-spider-man-hate-thread-750022/?page=1#js-message-9082760 ;
    Yeah. If you do decide to watch The Amazing Spider-Man, I recommend getting drunk first.
    Yani;Eğer The Amazing Spider Man'i izlemeye karar verdiyseniz, Size ilk başta sarhoş olmanızı öneriyorum yazmış
    Hatta biride buna karşılık ;
    Ben o zaman 21 yaşını bekleyeceğim izlemek için demiş
    Mevzu bu.Sizin öve öve bitiremediğiniz seriyi sadece biz değil yabancılarda sevmiyorum.Tek nefret eden benmiyim acaba ? Tek sorun bendemi derken konuyu araştırınca baya bir nefret eden var mış
    quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man
    TASM'in 13+ olduğunu bilmiyor. 5 yaşında çocuklarla izlemiş. Ben gittiğimde 35-40 yaşında adamlar bile vardı, eşi ile sevgilisi ile gelen. Hayır ilk seriyi sinemada izlemiş olması yine mantıklı değil ilk seri 12A almış. Yalnızca 3. filme sinemada gitmiş olabilir.

Bak yukardaki SenJi adlı üyede benle aynı fikirde.
    Bak konu öldüğün için pekde yorum yapan yok ama gene bana hak verenler olacaktır.
    İlk Filme 8 yaşındayken babamla gitmiştim.2. ve 3.filmede dahil tek başıma girmeme izin verdiler.Burası amerika değil parası olanın söz hakkı vardır yani biletin parasını verdinmi yaşına bakmazlar.
    ve odadaki tek çocuk bendim abartmıyorum.
    Sizi Adanaya bekliyorum The Amazing Spider Man 3 çıkınca.Adana cinemaximum'a beklerim.Real M1'dee adanın en popüler sineması.Ondan sonra optimum avşarada gelebilirsiniz.
    Bakın kafadan sıkmadığımıda görürsünüz.Senin o 12A dediğin İlk Üçlemede odada tek çocuklardan biri bendim eminim hatta tek çocuktum sinemadaki.İlk üçlemeyi ben yetişkinlerle izlediğime yani odadakilerin çoğunun ve yetişkin olduğuna bahse bile girerim her iddiasına varım.
    The Amazing Spider Man 1'e gitmedim sinemasına bak açıkca söylüyorum bunu.
    TASM 1'de gitmedim TASM 2'ye gideyim dedim hatta hafta tatiliydi babamda evde sıkılınca babamada teklif ettim birlikte gittik.
    Ben odada iyi bir kitle bekliyordum ama örümcek adam maskesi ve boyası yaptırmış 3-10 yaş arası çocuklarla izledik.Hatta bebek vardı odada ağlaması tuttu zamanın çevreğide öyle geçti.Ha zaten sinemada berbattı.Sinema bitti ve bende babamdan bi güzel laf yedim.Bana dediği şey şuydu:Bir sürü güzel sinema biliyorsun bunlar epey ilgili hatta derslerinden daha ilgili sanki hayatını kurtaracak ya aman neyse zaten sinemada berbattı verdiğim para yazık sırf israfsın'' dediğini hatırlıyorum.
    Cidden bakın:
    The Amazing Spider Man 2 hiç hoşuma gitmedi.
    Ha TASM 1 tutuldu herkes nefret ediyorsaa nasıl beğendi diyeceksin.Millet efsane ilk SM üçlemesinden sonra Spider Man filmi özlemi çekti benim gibi ama TASM çıkmasıyla millet aha spider man filmi çıktı sonunda diyip TASM 1'e gittiler öyle öyle tuttu ama buna rağmen Spider Man 2'den bir fazla tutulmuştu.Spider Man 3'ün izleme oranlarına yaklaşamadı bile hatta arada 1-2 milyon yada 1-2 milyar fark mı ne vardı artık hangisi geçerli ise. ?
    Ha zaten son filmin izleyenleri sayısıda epey azdı bunuda biliyorsun zaten hatta sonny bu yüzden erteledi filmi bunuda biliyorsundyr her halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 8 Kasım 2014; 13:33:33 >

• Hepiniz Spider-man hayranısınız, o veya bu şekilde.Ortak payda Spider-man ise onu seven insanların birbirini kırmadan tartışabileceğini umuyorum.Sevdiğimiz şey aynı, ortada sadece farklı Spider-man yorumlanışları var, ve bunlardan birini benimsemiş sizler varsınız..Lütfen beğeniniz en doğrusuymuş gibi karşı tarafa dikte etmeden, güzelce konuşalım.

Hiçbir zaman Sam Raimi yada Marc Webb filmleri arasında birini diğerinden çok üstün tutacak bir olgu göremedim.İkisini bir bütünü tamamlayan parçalar olarak düşündüm.Birinin dokunduğu duygular belki diğerinde yoktu, veyahut diğerinin karakteri ele alışı ötekisinde çok daha doğruydu.Tüm bu farklılıkları güzel yapan şeyse, hepsinin Spider-man olgusunu oluşturuyor oluşu..Çocukken onunla ilk tanışmanız belki Raimi filmleriyle gerçekleşti..O zaman kafanızdaki Spider-man profili o karaktere göre yoğuruldu, onu benimsediniz.Yada Sabah gazetesinin verdiği çizgiromanlarla büyümüş, ardından Arkabahçe yayınlarıyla Spider-man algınızı doldurmuşsunuzdur.Belkide bu kitle TASM serisini o yüzden özel bir yerde gördü..Her ne olursa olsun, bunların hepsi farklı Spider-man anlatıları, farklı Spider-man yorumları.Ve gerçek bir hayran hepsinden keyif almayı bilir.

Sam Raimi'den önce James Cameron yeltenmiş Spider-man filmi çekmeye.Bambaşka bir yorum olacaktı belkide ilk izlediğiniz Spider-man filmi..Ardından Raimi çekse idi, nefret treni onun için yolculuğa çıkmayacak mıydı?

Burda karakteride biraz tanımak önemli.Okuyun arkadaşlar, okuyun.Artık her kitabevinde bulunuyor çizgiroman ciltleri, yada boşverin.İndirin öyle okuyun.Fark etmez, zaten karakteri tanıyınca, hem Raimi hemde Webb filmlerinin mükemmel uyarlamalar olmadıklarını, hepsinde eksik birşeyler olduğunu göreceksiniz.Herkesi memnun edemezler, tüm hayranları kucaklayamazlar.

Birde hiçbir Spider-man filminin çocuklara yönelik olduğunu düşünmüyorum.Fakat şunu unutmayın, ilk Spider-man vizyona girdiğinde birçoğumuz küçüktük.Yaşımız yetmiyor diye izleyemeseydik, favori kahramanımızı göremeseydik üzülmez miydik? Bir zamanlar sinema salonundaki o çocuklar bizlerdik.Bakmayın tabi, hiçbirşey değişmedi.Şimdi 23 yaşındayım ama, ilk gün, ilk seans giderim ve salondaki çocuk oluveririm.O heyecan dinmedi yani.

Demem o ki, beyler;Sen o fanısın, sen bucusun demeyelim.Spider-man her zaman orda biryerlerde duruyor.Biraz onu tanıyalım.Sonra göreceksiniz ki Spider-man ile ilgi herşey size zevk veriyor.Gerçek bir hayran böyle olmalı, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 8 Kasım 2014; 14:16:40 >

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    TASM'de çocuk yoktu çünkü 13+ idi. Senin sinemadaki tek çocuk olmanın sebebi de o zamanlar Spider-Man'in pek bilinmemesi, filmin 12+ olması, çizgi roman okuyan kesim tarafından daha çok tanınmasıydı. TASM 2'de filmi 7+ yaptılar. Bu yüzden çoğunluk girebildi bilmem anlatabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Bak yukardaki senji adlı arkadaşımızın yorumunu oku benle aynı fikirde ve benle aynı durumu yaşamış yani ben kafadan sıkmıyorum yalan değilmiş.
    Sen istersen TASM 3 çıkınca adanaya gel bir.5 yaşındaki çocuklarla gaza geliriz.Hatta 'bam bam vurur örümcek adam voov bak süper kötü dövdü adamları'' diye sesli sesli konuşmalarla gaza gelip izleriz ga .
    Bak ben sadece nefret etmiyorum
    En iyi çizgi roman tartışma sitelerinden biri olan ComicVİne'daki yorumu oku eğer ingilizce varsa;
    http://www.comicvine.com/the-amazing-spider-man/4025-1213/forums/the-amazing-spider-man-hate-thread-750022/
    Ordan biri yorum yapmış yorum link ;http://www.comicvine.com/the-amazing-spider-man/4025-1213/forums/the-amazing-spider-man-hate-thread-750022/?page=1#js-message-9082760 ;
    Yeah. If you do decide to watch The Amazing Spider-Man, I recommend getting drunk first.
    Yani;Eğer The Amazing Spider Man'i izlemeye karar verdiyseniz, Size ilk başta sarhoş olmanızı öneriyorum yazmış
    Hatta biride buna karşılık ;
    Ben o zaman 21 yaşını bekleyeceğim izlemek için demiş
    Mevzu bu.Sizin öve öve bitiremediğiniz seriyi sadece biz değil yabancılarda sevmiyorum.Tek nefret eden benmiyim acaba ? Tek sorun bendemi derken konuyu araştırınca baya bir nefret eden var mış
    quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Bak yukardaki SenJi adlı üyede benle aynı fikirde.
    Bak konu öldüğün için pekde yorum yapan yok ama gene bana hak verenler olacaktır.
    İlk Filme 8 yaşındayken babamla gitmiştim.2. ve 3.filmede dahil tek başıma girmeme izin verdiler.Burası amerika değil parası olanın söz hakkı vardır yani biletin parasını verdinmi yaşına bakmazlar.
    ve odadaki tek çocuk bendim abartmıyorum.
    Sizi Adanaya bekliyorum The Amazing Spider Man 3 çıkınca.Adana cinemaximum'a beklerim.Real M1'dee adanın en popüler sineması.Ondan sonra optimum avşarada gelebilirsiniz.
    Bakın kafadan sıkmadığımıda görürsünüz.Senin o 12A dediğin İlk Üçlemede odada tek çocuklardan biri bendim eminim hatta tek çocuktum sinemadaki.İlk üçlemeyi ben yetişkinlerle izlediğime yani odadakilerin çoğunun ve yetişkin olduğuna bahse bile girerim her iddiasına varım.
    The Amazing Spider Man 1'e gitmedim sinemasına bak açıkca söylüyorum bunu.
    TASM 1'de gitmedim TASM 2'ye gideyim dedim hatta hafta tatiliydi babamda evde sıkılınca babamada teklif ettim birlikte gittik.
    Ben odada iyi bir kitle bekliyordum ama örümcek adam maskesi ve boyası yaptırmış 3-10 yaş arası çocuklarla izledik.Hatta bebek vardı odada ağlaması tuttu zamanın çevreğide öyle geçti.Ha zaten sinemada berbattı.Sinema bitti ve bende babamdan bi güzel laf yedim.Bana dediği şey şuydu:Bir sürü güzel sinema biliyorsun bunlar epey ilgili hatta derslerinden daha ilgili sanki hayatını kurtaracak ya aman neyse zaten sinemada berbattı verdiğim para yazık sırf israfsın'' dediğini hatırlıyorum.
    Cidden bakın:
    The Amazing Spider Man 2 hiç hoşuma gitmedi.
    Ha TASM 1 tutuldu herkes nefret ediyorsaa nasıl beğendi diyeceksin.Millet efsane ilk SM üçlemesinden sonra Spider Man filmi özlemi çekti benim gibi ama TASM çıkmasıyla millet aha spider man filmi çıktı sonunda diyip TASM 1'e gittiler öyle öyle tuttu ama buna rağmen Spider Man 2'den bir fazla tutulmuştu.Spider Man 3'ün izleme oranlarına yaklaşamadı bile hatta arada 1-2 milyon yada 1-2 milyar fark mı ne vardı artık hangisi geçerli ise. ?
    Ha zaten son filmin izleyenleri sayısıda epey azdı bunuda biliyorsun zaten hatta sonny bu yüzden erteledi filmi bunuda biliyorsundyr her halde

Kardeşim ingilizcem var ve su yabancı siteye baktım. Konuyu başlatan eleman senin gibi Webb serisinden nefret ediyor ve mesajların %40'ı da kendisine ait zaten. Ya ben kafa yormayacağım daha fazla. "Yalarca" adlı kardeşimizin de dediği gibi hepimiz öyle ya da böyle hayranıyız şu karakterin. Fakat ben Webb serisini daha çok beğendim. Konu kapansın da millet yoluna baksın. Yeni haberler var mı Sinister Six vb. falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Diable Blanc -- 8 Kasım 2014; 21:10:05 >

• Yeni çalışmam, umarım beğenirsiniz:)

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Yeni çalışmam, umarım beğenirsiniz:)

Çalışma zaten mükemmel. Ama örümcek sembolü çok hoşuma gitti benim.
  • Sağolasın bro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinister Six vs Symbiote Spider düşünüyordum ama o da olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Sinister Six vs Symbiote Spider düşünüyordum ama o da olur:)

Tesekkurler simdiden

TAS filminde bu zirha deginirler mi acaba?

cık.
  • ekler misin
  • Acaba cizgiromanlari okuma sirasi nedir?baslamak istiyorum da bilgilendirir misiniz?
  • Komikli köşemiz vardı bir zamanlar :D Deadpool bulsam ben de atıcam kendimi sokaklara.

• The Amazing Spider-man #10 için indirme linki;

http://www.bookgn.com/4713-amazing-spider-man-1-2-2014.html

Ayrıca Marmara Çizgi yep yeni bir ciltle daha karşımıza çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 20 Kasım 2014; 0:01:29 >

• beni de ekler misin
  • Dün gezerken şans eseri Amazing Spider-Man #50'yi buldum ve aldım. Ankara'nın göbeğinde başıma talih kuşu kondu resmen.
  • Gerekli şeyler klasik olarak 1 ve 2 cilt çıkarttı ilk ciltte amazing spiderman 1-11 2. cillte 12-20 var 60 larda çıkan orjinal seri bu arada
  • quote:

The Amazing Spider-man #10 için indirme linki;

http://www.bookgn.com/4713-amazing-spider-man-1-2-2014.html

Ayrıca Marmara Çizgi yep yeni bir ciltle daha karşımıza çıkıyor.

Umarım superior romanlarından çevirmeye başlardan bizden bir haltlar anlarız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Superior çıkaracaklarını ama önce Amazing'de #700'e gelmeleri gerektiğini söylemişlerdi Facebook sayfalarından. Bayağı bir bekleyeceğiz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.