Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba okulda veya işte spiderman hayranı olduğunu gizleyen tek kişi benmiyim
  • Hocam Spider-Verse çizgi romanları(bir sürü spideyin savaştığı) story arc mı oluyor yoksa event mi? Ve hangi isim altında yayımlanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bildiğin söylüyorum çizgi roman gibi şeyleri açıklıyorum dalga geçmiyorlar
  • Bende kanlı çizgi roman diyorum çoğu yetişkin spiderman hayranı diyorum anlamıyorlar
  • ComicerPrime kullanıcısına yanıt
    Spider-Verse, event oluyor.Birçok çizgiromanı kapsayacak şekilde yayınlanıyor.Bir sayfa geride okuma sırasıyla paylaşmıştım.
  • Şöyle bir çalışma yaptım :D

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş hocam eline sağlık :D

• Teşekkür ederim.
  • Bomba haberler var.Sony ve Marvel, Spider-man'i MCU içine dahil etmek için konuşmalar yapıyorlarmış.Bunları ortaya çıkaran şeyse geçtiğimiz günlerde Sony'e yapılan Hack saldırıları..Anlaşma olursa Spidey'nin ilk gözükeceği film '' Captain America Civil War'' olacak.

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/sony-marvel-discussed-spider-man-755736?Facebook_20141209

http://www.nerdist.com/2014/12/sony-and-marvel-have-talked-about-bringing-spider-man-to-the-mcu-and-theres-more/

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Orijinalden alıntı: Le Diable Blanc

Yaşın kaç bilmiyorum ama 3-5 dakikadır yazdığın mesajları okuyorum da, gerçekten komik geldi bazıları. Zaten karşılıklı cevaplaştığın arkadaşlar benim düşündüklerimi de belirtmişler. Benim düşünceme göre asıl fanboyluğu sen yapıyorsun ve bu yüzden tartışmaya değmeyecek biri olduğun kanaatine vardım.

Çocukluğumda dediğime göre tahmin et ?
    19 yaşındayım ve şu an TASM serisini gitmeye değer bulmuyorum...
    Eğer gitmeye değer bulursam millet dalga geçer zaten benle.Evde açar izlerim daha mantıklı çünkü 5-10 yaşındaki çocuklarla yan yana izlemekten bıktım bir 3.filmi daha kalbim kaldırmaz.
    Açıkcada Spider Man hakkında bir çok şey biliyorum ama bu TASM serisini seveğim anlamına gelmiyor.Zaten hayranlığım yavaş yavaş bitiyor TASM yüzünden

The Amazing Spider-Man 'e 6 Temmuz 2012 'de ilk gün Saat: 11:15 ilk seansa gitmiştim.Salon erken saate göre oldukça iyiydi.Yarısı doluydu en az.Bir kaç çocuk dışında küçük diyebileceğimiz kesim yoktu.Hatta after credits'i benim uyarmamla sadece yetişkinler bekledi...Film zaten +13 tü...

The Amazing Spider-Man 2' ye 25 Nisan 2014 ilk gün 14:30 IMAX seansına gittim.Film +7 idi ama 13 yaş altı ailesiyle izleyebiliyordu.Eyvah çocuklar dolar şimdi dedim ama tam aksine süper bir olay oldu.Bildiğin takım elbiseli adamlar, ve iş kadını giyinimli en az 10-15 kişi dahil olmak üzere (Cuma olduğu için ya erken çıktılar ya da öğle arasıydı) salonun %95'i yaşıtlarımdan oluşuyordu. (19 yaşındayım) Filme hiç çocuk gelmemişti neredeyse.Ve salonun hiçte azımsanamayacak bir kısmı after creditsi bekledi ama after credits çıkmadı çünkü Sony after creditsi silmiş.Buna bile kızmadılar ve Alicia Keys'in Hero şarkısını mırıldana mırıldana çıktık.After Credits'i beklerken 0güzel bir olay daha oldu, abi müzikleri kim yaptı baya iyiydi diye söyleniyorduk ve Hans Zimmer'ın adını görünce herkes ''Şimdi belli oldu'' moduna girdi.Çok hoş anlardı...

Ayrıca kızlar başta olmak üzere Gwen'in ölüm sahnesinda milletin ağlama sesleri geldi.Yanımdaki arkadaşım gözyaşlarını tutamadı.Bence ağlatacak kadar duygusal değildi ama epey duygulandırdı ve çok koydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksiyon95 -- 10 Aralık 2014; 23:45:13 >

• Sony'nin hacklenmesinden sonra son birkaç günde ortalık bir sürü Spider-man haberleriyle doldu. Son çıkan haberler arasında Sony'nin Sam Raimi'yi geri istediği gibi değişik durumlarda mevcut. Yine Sony'nin komedi odaklı bir Spider-man animasyonu üzerinde çalıştığıda söyleniyor.

Şimdi, yeni yılın ilk ayında Spider-man'in geleceği ile ilgili bir toplantı yapacakmış Sony. Marvel ile işbirliği konusu hala masada, rafa kalkmış değil. Artık bu fan baskısı karşısında MCU için ciddi bir adım bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 12 Aralık 2014; 17:13:10 >
  • Marvel alsa bile yeni bir seri yaparlar spiderman iyice allak bullak oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Sony'nin hacklenmesinden sonra son birkaç günde ortalık bir sürü Spider-man haberleriyle doldu. Son çıkan haberler arasında Sony'nin Sam Raimi'yi geri istediği gibi değişik durumlarda mevcut. Yine Sony'nin komedi odaklı bir Spider-man animasyonu üzerinde çalıştığıda söyleniyor.

Şimdi, yeni yılın ilk ayında Spider-man'in geleceği ile ilgili bir toplantı yapacakmış Sony. Marvel ile işbirliği konusu hala masada, rafa kalkmış değil. Artık bu fan baskısı karşısında MCU için ciddi bir adım bekliyorum..

Sizce nasıl dahil olur olaya?
  • Öncelikle bir zaman karmaşası olacak MCU ve tasm evreni arasında. Loki, Manhattan'ı işgal ederken Spider-man neredeydi gibi.. Şöyle çözülebilir: o esnada güçlerine henüz kavuşmamıştı.. Peki Ultron saldırısı için bahane ne olcak? Hatırlarsanız Tasm2 de Peter 6 ay kadar kahramanlığı bırakıyordu, işte o dönem Avengers Age of Ultron filmiyle çakışan dönem olacak.

Soft reboot düşünülmesinin sebebide bu tip temel sorunlar olmalı.

Eğer Civil War ile giriş yapıcaksa Spidey, hikayedeki rolünün çizgiromandaki kadar önemli olmayacağını bilmek gerekir. Çünki, elde '' gizli kimlik kavgası'' verdirtecek bir sebep yok, keza Avengers üyelerininde kimlik saklama gibi bir dertleride yok. Ayrıca popülaritesi yüzünden örümceği geri planda tutmak isteyeceklerdir. Yoksa ciddi anlamda rol çalabilir örümcek.

O yüzden iç savaş için çok farklı bir sebep olacağı ortada. Spider-man bunun neresinden dahil edilir çok kestiremiyorum.

• Tam bunların üzerine şu haber düştü şimdi;

http://comicbook.com/2014/12/12/marvel-looking-for-a-clean-slate-for-spider-man-franchise/

Anlaşma gerçekleşirse Marvel, Spider-man için temiz bir sayfa açmak istiyor.Yeni bir oyuncu seçilecek ve Tasm evreni yok sayılacak.İşte beni ikilemde bırakan bu durum ortaya çıkmış oldu; Spider-man'i MCU da istiyorsak Andrew dan vazgeçmemiz gerekecek..
  • quote:

Tam bunların üzerine şu haber düştü şimdi;

http://comicbook.com/2014/12/12/marvel-looking-for-a-clean-slate-for-spider-man-franchise/

Anlaşma gerçekleşirse Marvel, Spider-man için temiz bir sayfa açmak istiyor.Yeni bir oyuncu seçilecek ve Tasm evreni yok sayılacak.İşte beni ikilemde bırakan bu durum ortaya çıkmış oldu; Spider-man'i MCU da istiyorsak Andrew dan vazgeçmemiz gerekecek..

Bence gayet mantıklı. Andrew Sony filmlerinde, yeni gelen eleman da Avengers'da yer alır. Reboot yaparlar 2020'de 4.film ile.

• Tüm bu belirsizlikler silsilesi benim canımı sıkıyor.Sony durmadan yeni spin-off fikirleri ile ortaya çıkıyor, filmleri erteliyor, Marvel ile anlaşmaya bir türlü yanaşmıyor...O kadar çok istiyorum ki Spider-man'i MCU da görmeyi, sonucu ne olursa olsun kabullenebilirim.Oyuncu değişimini bile..
  • Sonynin sinister,tasm3,venom fikirleri ne olacak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece onlar değil, Solo Black Cat ve May Hala filmlerininde söylentileri çıkmıştı.Spider-man'i bu kadar parçalara bölmek mantıklı değil.Tamamen Sony'nin paniklemesi ve ne yapacağını bilmemesi durumu.Tüm bu spin-off filmlerin kaderi henüz kesinleşmedi.
  • quote:

Sadece onlar değil, Solo Black Cat ve May Hala filmlerininde söylentileri çıkmıştı.Spider-man'i bu kadar parçalara bölmek mantıklı değil.Tamamen Sony'nin paniklemesi ve ne yapacağını bilmemesi durumu.Tüm bu spin-off filmlerin kaderi henüz kesinleşmedi.

bir evrene ait karakterlere solo film yapılmasına karşıyım.buna wolverine'de dahil.may hala neymiş arkadaş bu yapımcılar kafayı yedi herhalde.

umarım sony haklarını tamamen satar.yeter artık spidey'nin çektiği.en popüler çizgi roman karakterini resmen maymun ettiler.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.