Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli değil.Marvel alsada avengersta görsek spideyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün, Marvel'ın planlarına dair önemli haberler geldi.Spider-man, Civil War da ufak bir role sahip olacak.Tony Stark ona özel bir kostüm verecekmiş hatta( iron-spider suit belkide).Cap ve Black Widow ile de tanışacakmış..Ayrıca Avengers:Infinity War Part1 ve 2 içerisindede gözükecekmiş kahramanımız..

http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=112568
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Bu gün, Marvel'ın planlarına dair önemli haberler geldi.Spider-man, Civil War da ufak bir role sahip olacak.Tony Stark ona özel bir kostüm verecekmiş hatta( iron-spider suit belkide).Cap ve Black Widow ile de tanışacakmış..Ayrıca Avengers:Infinity War Part1 ve 2 içerisindede gözükecekmiş kahramanımız..

http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=112568

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

• Son dönemde çıkan tüm haberlerin ya hack olayı ile ya da Marvel/Sony içerisindeki kaynaklardan gelen sızıntılar ile bize ulaştığını belirteyim tekrardan :) Resmi açıklama büyük ihtimal Ocak ayında gelecek.O tarihte Sony/Marvel görüşmesi yaşanacak ve duvar sürüngeninin sinematik evrendeki kaderi belirlenecek.
  • Yayınevlerimizden çıkan son çizgiromanlara bir göz atalım;

Astonishing Spider-man & Wolverine

Spider-man & Black Cat; İnsanların Yaptıkları Fenalıklar

Avengers vs X-Men cilt 2

• quote:

Yayınevlerimizden çıkan son çizgiromanlara bir göz atalım;

Astonishing Spider-man & Wolverine

Spider-man & Black Cat; İnsanların Yaptıkları Fenalıklar

Avengers vs X-Men cilt 2

superior yok gene... Napim lan

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Yakın dönemde Superior çıkmayacağını biliyoruz, Marmara Çizgi #700'ü görmek istiyor önce.Çeviri siteleride cilt olarak çıkacağını bildikleri için çevirmiyorlar büyük ihtimalle.Her ay bir cilt çıkararak 1 senede yetişebilirler ama bir önceki cilt yeteri kadar satmadan yenisini çıkarmak kar sağlamıyor olabilir..Sadece Spider-man değil, birçok seriyi yayınladıkları için belli bir aralıkla çıkartmak zorunda kalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 20 Aralık 2014; 20:20:47 >
  • quote:

Yakın dönemde Superior çıkmayacağını biliyoruz, Marmara Çizgi #700'ü görmek istiyor önce.Çeviri siteleride cilt olarak çıkacağını bildikleri için çevirmiyorlar büyük ihtimalle.Her ay bir cilt çıkararak 1 senede yetişebilirler ama bir önceki cilt yeteri kadar satmadan yenisini çıkarmak kar sağlamıyor olabilir..Sadece Spider-man değil, birçok seriyi yayınladıkları için belli bir aralıkla çıkartmak zorunda kalıyorlar.

Hocam lafım sana değil ama eğer bunlar çr satmasını istiyorsa önemli ve merak edilenleri çevirmek zorunda.Yanlış hatırlamyorsam üstünde obama resmi olan bir çr vardı adı Seçim gümü falandı galiba ve buna göz gezdirdiğimde bu çr'ye hiç değmezdi açıkca diyorum ve bu çr Superior çıktıktan sonra çıkmıştı.Hayır yani demek istediğim;
    SUperior,Miles Morales ve spider-verse gibi çr'leri çevirmek varken sen gidip gereksizleri çevirirsen afedersin ama kimsede gelip o romanı almaz.
    Ve bu hızla yavaş giderlersede alınmıcak gibi.

• Birebir diyalog için ben Marmara Çizgi'nin Facebook sayfasınıda vereyim; https://www.facebook.com/marmaracizgi?ref=ts&fref=ts

Okuyuculara çok ilgililer, özel mesaj atarak sorduğum herşeyi cevaplıyorlar sağolsunlar.Gelecek planlarıyla ilgili bilgi alabiirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Hocam lafım sana değil ama eğer bunlar çr satmasını istiyorsa önemli ve merak edilenleri çevirmek zorunda.Yanlış hatırlamyorsam üstünde obama resmi olan bir çr vardı adı Seçim gümü falandı galiba ve buna göz gezdirdiğimde bu çr'ye hiç değmezdi açıkca diyorum ve bu çr Superior çıktıktan sonra çıkmıştı.Hayır yani demek istediğim;
    SUperior,Miles Morales ve spider-verse gibi çr'leri çevirmek varken sen gidip gereksizleri çevirirsen afedersin ama kimsede gelip o romanı almaz.
    Ve bu hızla yavaş giderlersede alınmıcak gibi.

Miles Morales'i kim okur asıl?

• Marmara Çizgi, TASM Cilt:14'ün baskıda olduğunu duyurdu.Bu sene bitmeden bir cilte daha kavuşuyoruz sonunda.
  • Çizgiromanlardan bahsetmişken arşivi paylaşmadan gitmek olmaz.İşte benim Çizgiroman köşemin son hali;

• quote:

Çizgiromanlardan bahsetmişken arşivi paylaşmadan gitmek olmaz.İşte benim Çizgiroman köşemin son hali;

Vaay güzelmiş hoşuma gitti
    Bana ordan hayrına 2 tane çr göndersene

• Arşivim çok kıymetlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    benide eklermisin kardeş en sevdiğim kahramandır spidey
  • Spidey is here S kullanıcısına yanıt
    Ekledim kardeş.
  • andrew 30 yaşında zaten tamam hala liseli gibi gözüksede az yüzde oynanır ve saç stili değişirse daha erişkin bir spidey yapılabilir.öte yandan tasm bence daha iyi olsada tobeyide kullanabilirler ama yeni bir aktör insanların kafasını karıştırır.bu arada yalarca yakınlarda hiç cosplay falan var mı :D
  • quote:

Ekledim kardeş.

eyvallah bro
  • quote:

Şöyle bir çalışma yaptım :D

bu çalışmaları nasıl yapıyorsun.Bi anlatabilirmisin
  • Tabiki, anlatmaya çalışayım.Öncelikle şu aşağıda gördüğünüz gibi deftere eskiz olarak karakteri çiziyorum;

Sonra tarayıcı ile bilgisyara aktarıyorum ve Photoshop da renklendiriyorum.Renklendirme kısmını yazarak anlatamıyorum tabi, ancak göstererek mümkün olabilir:)
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.