Bildirim
SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (92. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Çok iyi..TASM Cilt:14 çıkmak üzere, 12 ve 13'ü de biran önce tamamlayın derim :) -
Yakınlarda Cosplay yok diye biliyorum, en azından İzmir için öyle.Zaten olursa size burda fotoğrafları sunarım:) -
sipariş verdim gelecek -
Çizimlerin çok güzel, devamını da bekleriz :D -
Ultimate spider man web Warriors i türkçe altyazılı izleyebileceğim bir site var mıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Seninki de bro.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni de ekleyebillirsen çok sevinirim, ayriyetten hoz Comics'ten çıkan Amazing Spider-man'in 1. kitabını arıyorum, aranızda bu kitanptan olan varsa bana özelden mesaj atabilir mi? -
yalarca kardeş sen marvel daha olgun bir peter parker istiyor demişsin ama benim bildiğim kadarıyla marvel liseli ve genç bir peter istiyormuş hatta yeni spidermande Logan Lerman veya dylan obrien gibi isimler düşünülüyormuş. -
O dönem çıkan haberler olgun Peter olacağı yönündeydi,sonra sizin dediğiniz gibi genç bir Peter olacağı söylendi.Ortalık çok fazla haberle dolduğu için resmiyet kazanana kadar herşeyi paylaşmadım bende. -
-
Nerede? -
Atlanta şehrinde başlayacakmış oyuncu seçmeleri. -
sony en büyük gelir kaynağını satmaz.seyirciden çok sert bir tepki gelse film gişede çuvallasa belki.dediğim de zaten 2. filmde oldu hasılat yine de 700 milyon doların üstünde kaldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: double minded
sony en büyük gelir kaynağını satmaz.seyirciden çok sert bir tepki gelse film gişede çuvallasa belki.dediğim de zaten 2. filmde oldu hasılat yine de 700 milyon doların üstünde kaldı.
gENEDE Vasat bir filmdi. -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X