Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yalarca

Çizgiromanlardan bahsetmişken arşivi paylaşmadan gitmek olmaz.İşte benim Çizgiroman köşemin son hali;

çizgi romanlar güzel spiderman new avengers avengers vs x-men

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU DA BENİMKİLER
  • FB BURAK F kullanıcısına yanıt
    Çok iyi..TASM Cilt:14 çıkmak üzere, 12 ve 13'ü de biran önce tamamlayın derim :)
  • The Amazing Spider-Man T kullanıcısına yanıt
    Yakınlarda Cosplay yok diye biliyorum, en azından İzmir için öyle.Zaten olursa size burda fotoğrafları sunarım:)
  • sipariş verdim gelecek
  • Çizimlerin çok güzel, devamını da bekleriz :D
  • Ultimate spider man web Warriors i türkçe altyazılı izleyebileceğim bir site var mıdır.

• Hepinizin yeni yılını kutlarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 31 Aralık 2014; 19:16:10 >
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    Seninki de bro.

• Beni de ekleyebillirsen çok sevinirim, ayriyetten hoz Comics'ten çıkan Amazing Spider-man'in 1. kitabını arıyorum, aranızda bu kitanptan olan varsa bana özelden mesaj atabilir mi?
  • yalarca kardeş sen marvel daha olgun bir peter parker istiyor demişsin ama benim bildiğim kadarıyla marvel liseli ve genç bir peter istiyormuş hatta yeni spidermande Logan Lerman veya dylan obrien gibi isimler düşünülüyormuş.
  • webhead kullanıcısına yanıt
    O dönem çıkan haberler olgun Peter olacağı yönündeydi,sonra sizin dediğiniz gibi genç bir Peter olacağı söylendi.Ortalık çok fazla haberle dolduğu için resmiyet kazanana kadar herşeyi paylaşmadım bende.
  • İlginç gelişmeler var.Sony TASM 3 için oyuncu seçmelerine başlamış.Peter rolünde hala Andrew Garfield görünüyor..

• Yalarca kullanıcısına yanıt
    Nerede?
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Atlanta şehrinde başlayacakmış oyuncu seçmeleri.
  • sony en büyük gelir kaynağını satmaz.seyirciden çok sert bir tepki gelse film gişede çuvallasa belki.dediğim de zaten 2. filmde oldu hasılat yine de 700 milyon doların üstünde kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

sony en büyük gelir kaynağını satmaz.seyirciden çok sert bir tepki gelse film gişede çuvallasa belki.dediğim de zaten 2. filmde oldu hasılat yine de 700 milyon doların üstünde kaldı.

gENEDE Vasat bir filmdi.
  • TASM Cilt:14 raflardaki yerini aldı..

• kafam iyice karıştı acaba Ben amca Peter şuan liderlik işini beceremiyorken nasihat falanmı vericek.

edit:bilmeyenlere superior spiderman ile bizim peter şuan liderlik konusunda sürekli ayrı düşüyorlar.Peterıda son 2 sayıdır yaşanan kayıpların sorumlusu göstermeye çalışıyor gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Amazing Spider-Man -- 9 Ocak 2015; 15:01:49 >

• Yeni haberler var.Thor ve Spider-man'in 2018 de sinematik evrende buluşacağı söyleniyor.Bu tarih ayrıca Avengers; Infinity War'a işaret ediyor.

Bu ay Spider-man'in kaderi belli olacak.18 Ocakta yapılacak toplantıdan bakalım ne sonuç çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.