Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    18-21 Ocak arası olacakmış toplantılar. Açıklama ne zamana yapılır bilemiyorum. Bir sonraki ay bir etkinlikle falan yapabilirler mesela.

Benim temennim Andrew'ın Peter rolünde kalması ve MCU'ya o şekilde dahil olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/SuperheroFeed/status/555424615900512256

HE'S BACK !!!

Spider-Man'in ilk olarak Captain America Ciwil War'da cameo'su olacakmış.Sonra Avengers Infınıty War Part I ve Part II de yer alacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksiyon95 -- 14 Ocak 2015; 22:09:45 >
  • Henüz resmi duyuru gelmedi ama sızıntılar bu yönde.Çok yakında açıklayacaklar beyler:D
  • Son çıkan söylentiye bu gün Sony'den yalanlama geldi.Bu kadar sızıntıdan sonra ilk kez ağızlarını açmış oldular.Bu herşey bitti demek değil tabi.Süprizlere hazır olmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 15 Ocak 2015; 16:16:30 >
  • Marmara çizgi 2015 içerisinde çıkaracağı çizgiromanları duyurdu.Spider-man açısından oldukça doyurucu bir yıl olacak.

-The Amazing Spider-man Cilt:15-16-17-18

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

-Avenging Spider-man

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

-Spider-man: Birth of Venom

-Spider-man: Sinister Six

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 16 Ocak 2015; 16:24:43 >

• Çok güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş dostum beni de ekleyebilirsin. Spaydi küçükken en sevdiğim çizgifilmlerden biriydi.

• Sony ve Marvel, Spidey konusunda anlaşabildi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Hyuga

Sony ve Marvel, Spidey konusunda anlaşabildi mi?

Anlaştıklarî konusunda sızıntılar vardı ama Sony yalanladı sanırım

• Marvel'da en sevdiğim iki karakter de Avengers filmlerine dahil olamıyor. Tobey Maguire ve Hugh Jackman'ı birarada düşünsenize

• TASM Cilt:14 arşivime katıldı sonunda
  •  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Bir zamanlar AVM'lere asılan, ancak iptali sonrası kaldırılan resmi Spider-Man 4 posteri... :(

Spider-Man 3 dalgası geçtikten sonra Spider-Man 4'ün çekimlerine başlanacağı 2009'da vizyona gireceği söylenmişti.Sonra vizyon tarihi Temmuz 2010'a sarkmıştı.Sonra
    bir gün film için resmi tarih geldi. 6 Mayıs 2011

O tarihi görür görmez içime bir kurt düşmüştü.2010'a yeni girilmişti ama daha çekimler başlamamıştı.Resmen yolunda olmayan bir şey vardı ve bir kaç ay sonra kaçınılmaz son gerçekleşti.SPIDER-MAN 4 İPTAL !!!

İptal nedeni Sam Raimi ve Sony'nin senaryo konusunda anlaşamamasıydı.Sony James Vanderbilt'in senaryosunu tercih ediyordu.Belli ki 3.filmde de işine karışılmasından rahatsız olan, zorla 3.filme Venom'un dahil edilmesi konusunda kendisine baskı yapan Sony'e sinirlenen Raimi'de en sonunda seriyi terk etme kararı alıyordu.Zaten 2015'in başlarında Spider-Man 3'ün çok kötü bir hata olduğunu itiraf etmişti.

Sam Raimi gidince Tobey'de yapımcılarla anlaşamayıp film kadrosundan ayrılıyordu.Raimi'nin Spider-Man için hep farklı planları oluyordu.Vulture,Morbius gibi karakterleri isterken Sony zorla sırf hayranlar istedi diye projede olmayan Venom'u son bir kaç dakikaya sıkıştırmıştı.Spider-Man 3'ün konsept çalışmalarında da Vulture gözüküyordu.

Sonuç olarak Sony 2010'un yaz aylarında yeni Spider-Man projesini duyurdu.Ancak Peter rolüne öyle korkunç adaylar vardı ki...Robert Pattinson, Daniel Radcliffe, Josh Hutcherson...Hatta Jush Hutcherson'un deneme çekimi videosu bile internette var.Neyse ki adaylar arasında en zayıf ihtimal görünen isimlerden biri, Andrew Garfield sürpriz olarak seçilmişti.Bana göre o isimler arasında en uygun adaydı.

https://www.youtube.com/watch?v=zh_OhmMooiQ

2011'de resmi olarak bu fotoğrafla kostüm tanıtıldı ve The Amazing Spider-Man duyuruldu.
    http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Spider-Man-reboot-costume.jpg

The Amazing Spider-Man'in konu olarak daha çok Peter Parker filmi olacağı, Peter'in ailesinin karanlık geçmişini araştıracağı söylenmişti.

Ve bugün...The Amazing Spider-Man tek başına ele alındığında hiç fena olmayan bir Spider-Man filmi olsa da The Amazing Spider-Man 2 filmi en az sevilen, en az hasılat yapan ve IMDB'de (6.9) en az puan alan Spider-Man filmi oldu.Spider-Man belki espri yapan o ruhu bu filmde yakaladı ama film resmen hem gerek düşman tercihi olsun, hem de filmin sonu olsun resmen çocuklar için yapılmış gibiydi.DVD'de yapımcı yorumlarında da filmin aslında Gwen'in ölümüyle biteceği ancak filmi izleyenler salondan üzgün çıkmasın diye o saçma, çocuksu Rhino sahnesini filme eklediklerini söylüyordu.Ve daha bir sürü fikir, sırf çocuk izleyiciler için heba ediliyordu.

Filmin adı bile Babaların Günahları olarak (Norman ve Richard'a gönderme) düşünülmüş, bazı sahneler planlanmış, (Peter ve Harry'nin çocuklukta satranç oynarken tanışmaları ve Norman'ın uzaktan Peter'i izlemesi), çekilen bazı sahnelerde (Peter ve babasının mezarlıkta karşı karşıya gelmesi ve Richard Parker'in aslında ölmediğinin ortaya çıkması) yine çocuklar ve anneleri sırf ''Bu adam bunca zaman neredeydi, ne kadar sorumsuz bir baba'' dedi diye filmden çıkarılıyordu. (Film vizyona girmeden bazı kişilere izletilmiş ve o yorumlara göre filme son rötuşlar yapılmış.)

Filmi vizyondan önce izlettikleri kişiler geri zekalılıkta sınır tanımayan insanlarmış belli ki...

SONY ve Marvel'in da 18-21 Ocakta toplantı yapacağı ve bir karar alınacağı söyleniyordu ama hala haber yok.Spider-Man'in Avengers Infınıty War Part 1, Part 2'de olacağı ve Captain America : Ciwil War'da da olacağı haberleri, 2017 yılında Spider-Man Marvel tarafından bir filmi yapılacağı hatta Avengers'dan birinin de filmde olacağı, Amazing Spider-Man serisinin iptal olduğu, Andrew Garfiled'ın sözleşmesinin feshedildiği iddiaları SONY tarafından yalanlandı.Benim tahminim MARVEL ve SONY anlaşamadı.Çünkü SONY son bir kaç gündür ;

-Sinister Six 2016'da vizyona girecekti.Film iptal olmadı, aksine resmi posterini paylaştılar.Hem de Amazing Spider-Man 2' deki replik vardı.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/p417x417/10915341_1576425442594102_3839397609971228280_n.jpg?oh=1082bc431a14f3db3c3dfb11e102a852&oe=555E4956&__gda__=1428837742_cdf97ef4699183249a363bfbbf4f0b56

-Sinister Six için Amazing Spider-Man 2'de ki Harry resmi olarak film kadrosuna alındı.
    -The Amazing Spider-Man 3 için oyuncu seçmelerinin Mart 2015'te yapılacağı duyuruldu.Hatta Andrew Garfield'ın ve DaneDeHaan (Harry) 'de oyuncuları seçen ekipte olacakmış.

Şu an görünen şu ki, MARVEL ve SONY anlaşamadı ve Amazing serisi iptal olmadı.Umarız ilerleyen günlerde MARVEL ve SONY anlaşır.

Ama bir gerçek var ki SONY Spider-Man 2'den beri tam 3 Spider-Man filmi çekti ve hiçbiri Spider-Man 2'den daha iyi olmayı bırakın onun kadar iyi bile olamadı.Amazing Spider-Man konu ve konsept olarak daha derin ve gizemli, ciddiydı, ilk Spider-Man üçlemesinden daha iyi olacak potansiyele sahipti ama SONY hem konuyu mahvediyor hem de konuları yapay, basit ve çocuk ve ergen izleyicileri kaybetmemek için basit işliyor.Ama işte öyle olunca da Spider-Man markası diğer kahramanların gerisine düştü ve son film hasılatı 700 milyon doları zor geçti...

Oysa The Amazing Spider-Man 2 FINAL TRAILER o kadar epikti ki en iyi Spidey filmi olacak sanmıştık...

https://www.youtube.com/watch?v=DlM2CWNTQ84

Gerçi Spider-Man 3'ün fragmanları da inanılmaz iyiydi ama işte SONY'nin epic fragmanlara sahip filmleri hep patladı.Bu kadar uzun yazdım ve çok doluyum arkadaşlar maalesef...İçimi dökmüş oldum böylece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksiyon95 -- 25 Ocak 2015; 16:14:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95

Bir zamanlar AVM'lere asılan, ancak iptali sonrası kaldırılan resmi Spider-Man 4 posteri... :(

Spider-Man 3 dalgası geçtikten sonra Spider-Man 4'ün çekimlerine başlanacağı 2009'da vizyona gireceği söylenmişti.Sonra vizyon tarihi Temmuz 2010'a sarkmıştı.Sonra
    bir gün film için resmi tarih geldi. 6 Mayıs 2011

O tarihi görür görmez içime bir kurt düşmüştü.2010'a yeni girilmişti ama daha çekimler başlamamıştı.Resmen yolunda olmayan bir şey vardı ve bir kaç ay sonra kaçınılmaz son gerçekleşti.SPIDER-MAN 4 İPTAL !!!

İptal nedeni Sam Raimi ve Sony'nin senaryo konusunda anlaşamamasıydı.Sony James Vanderbilt'in senaryosunu tercih ediyordu.Belli ki 3.filmde de işine karışılmasından rahatsız olan, zorla 3.filme Venom'un dahil edilmesi konusunda kendisine baskı yapan Sony'e sinirlenen Raimi'de en sonunda seriyi terk etme kararı alıyordu.Zaten 2015'in başlarında Spider-Man 3'ün çok kötü bir hata olduğunu itiraf etmişti.

Sam Raimi gidince Tobey'de yapımcılarla anlaşamayıp film kadrosundan ayrılıyordu.Raimi'nin Spider-Man için hep farklı planları oluyordu.Vulture,Morbius gibi karakterleri isterken Sony zorla sırf hayranlar istedi diye projede olmayan Venom'u son bir kaç dakikaya sıkıştırmıştı.Spider-Man 3'ün konsept çalışmalarında da Vulture gözüküyordu.

Sonuç olarak Sony 2010'un yaz aylarında yeni Spider-Man projesini duyurdu.Ancak Peter rolüne öyle korkunç adaylar vardı ki...Robert Pattinson, Daniel Radcliffe, Josh Hutcherson...Hatta Jush Hutcherson'un deneme çekimi videosu bile internette var.Neyse ki adaylar arasında en zayıf ihtimal görünen isimlerden biri, Andrew Garfield sürpriz olarak seçilmişti.Bana göre o isimler arasında en uygun adaydı.

https://www.youtube.com/watch?v=zh_OhmMooiQ

2011'de resmi olarak bu fotoğrafla kostüm tanıtıldı ve The Amazing Spider-Man duyuruldu.
    http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Spider-Man-reboot-costume.jpg

The Amazing Spider-Man'in konu olarak daha çok Peter Parker filmi olacağı, Peter'in ailesinin karanlık geçmişini araştıracağı söylenmişti.

Ve bugün...The Amazing Spider-Man tek başına ele alındığında hiç fena olmayan bir Spider-Man filmi olsa da The Amazing Spider-Man 2 filmi en az sevilen, en az hasılat yapan ve IMDB'de (6.9) en az puan alan Spider-Man filmi oldu.Spider-Man belki espri yapan o ruhu bu filmde yakaladı ama film resmen hem gerek düşman tercihi olsun, hem de filmin sonu olsun resmen çocuklar için yapılmış gibiydi.DVD'de yapımcı yorumlarında da filmin aslında Gwen'in ölümüyle biteceği ancak filmi izleyenler salondan üzgün çıkmasın diye o saçma, çocuksu Rhino sahnesini filme eklediklerini söylüyordu.Ve daha bir sürü fikir, sırf çocuk izleyiciler için heba ediliyordu.

Filmin adı bile Babaların Günahları olarak (Norman ve Richard'a gönderme) düşünülmüş, bazı sahneler planlanmış, (Peter ve Harry'nin çocuklukta satranç oynarken tanışmaları ve Norman'ın uzaktan Peter'i izlemesi), çekilen bazı sahnelerde (Peter ve babasının mezarlıkta karşı karşıya gelmesi ve Richard Parker'in aslında ölmediğinin ortaya çıkması) yine çocuklar ve anneleri sırf ''Bu adam bunca zaman neredeydi, ne kadar sorumsuz bir baba'' dedi diye filmden çıkarılıyordu. (Film vizyona girmeden bazı kişilere izletilmiş ve o yorumlara göre filme son rötuşlar yapılmış.)

Filmi vizyondan önce izlettikleri kişiler geri zekalılıkta sınır tanımayan insanlarmış belli ki...

SONY ve Marvel'in da 18-21 Ocakta toplantı yapacağı ve bir karar alınacağı söyleniyordu ama hala haber yok.Spider-Man'in Avengers Infınıty War Part 1, Part 2'de olacağı ve Captain America : Ciwil War'da da olacağı haberleri, 2017 yılında Spider-Man Marvel tarafından bir filmi yapılacağı hatta Avengers'dan birinin de filmde olacağı, Amazing Spider-Man serisinin iptal olduğu, Andrew Garfiled'ın sözleşmesinin feshedildiği iddiaları SONY tarafından yalanlandı.Benim tahminim MARVEL ve SONY anlaşamadı.Çünkü SONY son bir kaç gündür ;

-Sinister Six 2016'da vizyona girecekti.Film iptal olmadı, aksine resmi posterini paylaştılar.Hem de Amazing Spider-Man 2' deki replik vardı.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/p417x417/10915341_1576425442594102_3839397609971228280_n.jpg?oh=1082bc431a14f3db3c3dfb11e102a852&oe=555E4956&__gda__=1428837742_cdf97ef4699183249a363bfbbf4f0b56

-Sinister Six için Amazing Spider-Man 2'de ki Harry resmi olarak film kadrosuna alındı.
    -The Amazing Spider-Man 3 için oyuncu seçmelerinin Mart 2015'te yapılacağı duyuruldu.Hatta Andrew Garfield'ın ve DaneDeHaan (Harry) 'de oyuncuları seçen ekipte olacakmış.

Şu an görünen şu ki, MARVEL ve SONY anlaşamadı ve Amazing serisi iptal olmadı.Umarız ilerleyen günlerde MARVEL ve SONY anlaşır.

Ama bir gerçek var ki SONY Spider-Man 2'den beri tam 3 Spider-Man filmi çekti ve hiçbiri Spider-Man 2'den daha iyi olmayı bırakın onun kadar iyi bile olamadı.Amazing Spider-Man konu ve konsept olarak daha derin ve gizemli, ciddiydı, ilk Spider-Man üçlemesinden daha iyi olacak potansiyele sahipti ama SONY hem konuyu mahvediyor hem de konuları yapay, basit ve çocuk ve ergen izleyicileri kaybetmemek için basit işliyor.Ama işte öyle olunca da Spider-Man markası diğer kahramanların gerisine düştü ve son film hasılatı 700 milyon doları zor geçti...

Oysa The Amazing Spider-Man 2 FINAL TRAILER o kadar epikti ki en iyi Spidey filmi olacak sanmıştık...

https://www.youtube.com/watch?v=DlM2CWNTQ84

Gerçi Spider-Man 3'ün fragmanları da inanılmaz iyiydi ama işte SONY'nin epic fragmanlara sahip filmleri hep patladı.Bu kadar uzun yazdım ve çok doluyum arkadaşlar maalesef...İçimi dökmüş oldum böylece...

Valla hepsini okudum ve çok ilgi çekici bir yazı olmuş ve Spider Man 4 posteri olduğunuda yeni öğrendim.

•               

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ağkafa. -- 27 Ağustos 2016; 23:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ağkafa.

J.K. Simmons Tekrardan J.J.Jameson'ı Canlandırma İhtimali Hakkında Konuştu !
    .
    Sinematik Evrene en başarılı yansıtılan Çizgi-Roman karakterinin J.J.J. olmasının en büyük nedeni J.K. Simmons ! Kendisi EMH, USM vd. Animated Serilerinde J.J.J.'nı hayla seslendirmekte.
    .
    The Amazing Spider-Man Sinematik Evrenine katılma ihtimali kendisine soruldu ve zaten TASM 2 de Peter ve J.J.J.'nın bir e-mail'leşmesini görmüştük. Kendisi de bu soruya şöyle cevap verdi ;
    .
    ''Ben sadece karakter olarak olacağını duydum ve biz de o...(yarıda keser) Bu da bir ihtimal.''
    .
    Söylediklerine bakılırsa bir görüşme gerçekleşmiş. Umarız kendisini tekrar o buyuk ve saç kesimi ile manşetleri eşliğinde Spidey'i yerden yere vururken görebiliriz.

-ÖAT

Filmin gelip gelmeyeceği kesin mi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

.
    Sinematik Evrene en başarılı yansıtılan Çizgi-Roman karakterinin J.J.J. olmasının en büyük nedeni J.K. Simmons ! Kendisi EMH, USM vd. Animated Serilerinde J.J.J.'nı hayla seslendirmekte.
    .
    The Amazing Spider-Man Sinematik Evrenine katılma ihtimali kendisine soruldu ve zaten TASM 2 de Peter ve J.J.J.'nın bir e-mail'leşmesini görmüştük. Kendisi de bu soruya şöyle cevap verdi ;
    .
    ''Ben sadece karakter olarak olacağını duydum ve biz de o...(yarıda keser) Bu da bir ihtimal.''
    .
    Söylediklerine bakılırsa bir görüşme gerçekleşmiş. Umarız kendisini tekrar o buyuk ve saç kesimi ile manşetleri eşliğinde Spidey'i yerden yere vururken görebiliriz.

-ÖAT

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ağkafa. -- 27 Ağustos 2016; 23:54:59 >

• quote:

quote:

quote:

.
    .
    .
    .

-ÖAT

Şuan garanti 2018'de.

Şu Marvwl-Sony görüşmeleri peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

.
    .
    .
    .

-ÖAT

Şuan garanti 2018'de.

Şu Marvwl-Sony görüşmeleri peki?

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ağkafa. -- 27 Ağustos 2016; 23:55:42 >

• Herkes karşılaştırdı 2 seriyi sanırım artık bende karşılaştırayım

Spider-man ilk defa beyaz perdedeyken baya küçüktüm.Filmi sırf küçük çocukları tatmin eden aksiyon sahneleri için izlemiştim.Sonra çizgi roman okumaya başlayıp büyüyünce çok şey farkettim.Mesela 3 filmdede o örümceğin olayını anlatmadılar.Osborn neden yan etkili bir serum olduğunu bile bile goblin serumu aldı.Ayrıca psikopat bir adam neden onlarca kez Peter veya MJ'yi katletmedi.En son ana kadar bekledi.Bence başarısız bir uyarlamaydı.Uyarladıkları yerde Gwen'in ölümü sahnesiydi.Çok tutarlı bir film değildi anlaşılan.Ama sonra o efsanevi film geldi.Sadece tren shnesi için bile izlenebilecek Spider-Man 2.Klasik "kötü adam gelir kahraman ilk başta yenilir ve son sahnede bilimsel birşeyler uydurulup dünya kurtarılır" mantığından çok uzatı.Bir kahramanın ödediği bedeller,feda ettikleri vs vs bütün bir ruh hali bize kusursuz bir şekilde anlatıldı.bu yüzden kahramanımızı çok zorlayacak Venom gibi ir kötü yerine nokta atışı olarak doc ock seçilmiş,bence harikada bir seçim olmuştu.Raimi bence yapılabilecek en iyi superhero filmini yapmıştı.Keşke orada bitseydi seri keşke de bitmdedi Spiderman 3 geliyordu.O kadar harika fragmanlar gösteriliyor Vemon üzerinde o kadar duruluyordu ki herkes sm2'dende iyisi olabileceğine inanmıştı.Gelgelelimki filmde symbiote hikayesi aynen şöyleydi:gökten bi taş iner içindeki siyah bi sıvı Peter'ı takip edip onu ele geçirir Peter sonra bunun gücünü arttırdığını düşünür ve onu korur burada duralım Symbiote kahramanımıza neler veriyordu çrmda.Organik ağ,ama zaten filme organikti Peter'ın ağları,süper güç ve dayanılklılık çok göremedik neden? görebileceğimiz kadar iyi dövüş sahnesi yoktu gücünü,Peter'ı ele geçirmeye başlayınca symbiote içinde öldürme isteği oluyordu ve beyin gücüyle smbiote'yi giyebiliyordu.Bence filmdeki "KÖTÜ" kavramı ölümcülden ziyade "hayatım kötüye gidiyor evet kesin suçlu symbiote".Zaten çıkartması ayrı bir komedi Eddie bomboş bir kilisede dua ediyor.Peter Connors'un dediği üzere ses dalgalarıyla kurtuluyor symbiote'dan ama aşağıda kimse var mı diye hiç bakmıyor.Ve unutmadan Flint Marco niye Ben Amca'yı öldürüyor ve tesadüf olarak sonraları Spiey'ın azılı bir düşmanına dönüşüyor.Ayrıca Harry kafasını vurunca niye Peter kalp masajı yapıyor neyse lafı fazla uzatmadan Peter ve Harry'in saçma birliği ile cılız Venom'u alt edip Flint Marco'yu bir anda iyileştirip saçma sapan bir bir şekilde Harry'nin ölümüylede filmi bitirip Batman ve Robin'den sonra en köötü superhero filmini yapıyorlar.Ayrıca genel olarak üçlemenin bir eksiside New York'un ciddi ciddi 1960'larda gösterilmesi.Sam Raimi filmine Venom'u zorla dahil etmelerine kızacakki istifa ediyor Tobey falanda gidince iş başa düşüyor.Gerçektede sevgili olan Andrew ve Emma ile yeni bir proje yapıyorlar.Dikkat ettiyseniz MJ den hiç bahsetmedim.Çünkü MJ hem Harry'e selam çakıp Pete ile birlikte oluyor.Sonra ondanda ayrılıp başkasıyla oluyor sonra tekrar Pete'e dönüyor.Bu sefer daha mantıklı bir film.Çünkü 2012 yılında böyle inek ve çekingen olup bir örümcek ısırığıyla okulun en popülerine dönüşmek çok klişe olurdu.Bu yüzden daha farklı bir Peter saçiliyor.Hali hazırda hınzır cesur ve biraz cool ama ders notları yüzünden yinede inek damgası yiyen ve kızların bakmadığı çocuk.Sonra babasının yaptığı bu genetiği değiştirilmiş örümceklerle güçlerini kazanması hakikaten çok mantıklı olmuş.Zaten bu kertenkele DNA'sı meselesi hala tartışılıan bir konudur bilim dünyasında.Filmdede Curt Connors bunu deniyor ama film benden ilk eksisini alıyor;nerede lizard için en önemli usur olan Connors'un ailesi.neyse tekrar Peter'a dönelim.Bir kahramana dönüşüşü harika.İlk başta neler yapabileceğini deniyor ve İMKANLARINA GÖRE bir kostüm ve web shooter yapıyor.Kostümleri ve TASM2'yi ayrı değerlendireceğimden boşverin.Film güzel bir okul dövüşü sahnesiyle devam ederken Peter'ın köprüde kurtaredığı çocuğun babası son sahnede çok çocukça bir şekilde yardım edince bir eksi daha alıyor ama öyle bir artı varki.Gwen yani Emma Stone.Mj'in aksinde daha hanım daha cesur daha esprili ve hatta hepimizin hayalindeki kız tipi.İlk defa bir filmde kahramanın aşkıda bu kadar cesur davranıyor.Mesela Lizard! a karşı koskoca Oscorp binasında tek başına kalıp antidotu hazırlaması takdireşayan sonra ayrıca ilk Stacy ölümü gerçekleşiyor ve ikinci filmin konusu olacak sözleri söylüyor George Stacy.Gweni bu işten uzak tut diyor ve Peter'da bunu yapmaya çalışıyor şimdilik bu kadar tasm2'yi sonra değerlendireceğim.

• Superior'u Türkçe bekleyen arkadaşlara müjde; Panini Yayıncılık Superior Spider-man'i yayınlayacak.Marmara çizgi Amazing ciltlerini basmaya devam edecek tabi..
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.