Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

http://geekyapar.com/konular/cizgi-roman/marvel-cinematic-universe-spider-man-miles-morales/

Umarım öyle bir saçma hataya düşmezler.
  • Saçma demeyelimde, bu dunya Miles Morales i daha kaldıramaz

Haberin altında yorumda da belirttim Marvel Peter Parker üzerinden kreatif çözümlere gidecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Miles Morales'i ya, Spider-man Peter Parker'dır. Bunu sadece ben değil, Youtube'da birçok yorumcu, fan söylüyor. Zaten Sony'nin açıklaması var, Peter Parker'ın hikayesini Marvel'la işbirliği içerisinde daha güzel aktaracağız şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 13 Şubat 2015; 19:09:01 >
  • quote:

Saçma demeyelimde, bu dunya Miles Morales i daha kaldıramaz

Haberin altında yorumda da belirttim Marvel Peter Parker üzerinden kreatif çözümlere gidecektir

Hocam ben daha çizgi romanında kaldıramamıştım.
    Peter öldükten sonra bir iki sayı daha okuyup bıraktım ultimate evrenini.
  • quote:

http://geekyapar.com/konular/cizgi-roman/marvel-cinematic-universe-spider-man-miles-morales/

Yazıyı dün okudum. Buna dair, olabilecek en kısa ve öz biçimde;

1-) MCU her daim Ultimate baz alınarak tasarlanmadı. Marvel şu vakte kadarki MCU kararlarında gerek 616, gerek Ultimate evreninden yararlandı yer yer; Banner veya Fury örneği MCU'nun Ultimate uyarlaması olduğunu kanıtlamaz -ki gerisi de ne oldukları belirsiz biçimde irili ufaklı diğer örnekler diye geçilmiş- ve aynı zamanda da sinematik evrenin Spider-Man'inin Miles Morales olmasını gerektirmez. Spider-Man'den bahsediliyor burada, daha fazlasına gerek var mı, onun kim olduğu da belli.

2-) Evet, yeniler ama Raimi ile işleri bozulunca Sony'nin The Amazing Spider-Man projesine saldırıp onda da çakılması Peter Parker karakterinin suçu değil ve bu onu MCU Spider-Man'i olmaktan asla alıkoymamalı.

3-) Orijin hikayesini anlatmamayı tercih eder ve hikayeye Peter'ın zaten Spider-Man olduğu bir noktadan başlar geçersin.

4-) Değildi. Andrew Garfield'ın Peter Parker performansında özel bir şey de yoktu, ki çoğu noktada Peter Parker değildi bile. Yani, alttaki yorumlarda da biri daha belirtmiş, bildiğiniz Peter ne zamandan beri okulun gözü önünde kız arkadaşını öper oldu? TASM2'de Peter'ın maskeli ve maskesiz hali arasında kişilik ve tavır olarak en ufak bir fark yok ki Parker hiçbir zaman bu kadar yırtık ya da havalı olmadı; ilk film sonrası Garfield'dan biraz umudum vardı, yok değil ama karakter gelişiminin devamı kötü seyretti maalesef. Bir de yapım ekibinden kim ondan bazı kelimeleri kekeleyerek tekrar etmesini istediyse o da ayrı hata ediyor, olmuyor hani.

5-) Ee? Tekrar olacak ama Spider-Man bu karakter, beyaz veya siyahi açılımını bu karakter üzerinden yapamazsın ve de yapmamalısın zaten. Düşünmesi bile yersiz. Fury dışında da MCU'da başka hiçbir karakter aslında siyahken beyaz, beyazken siyah yapılmadı ayrıca, ki eminim sinematik evren inşa edilirken yapılan Ultimate Fury tercihini de siyah-beyaz açılımından çok Samuel L Jackson ile alakalı, 2000lerin başında Ultimate evreni başladığında Fury ilk defa siyah çizilirken bile Jackson baz alınmıştı, yıllar sonra da filmlerde oynadı.

6-) Havalı olmadıkları kesin. Açıkçası biraz abartılı ve de yersiz güçler diye düşünürdüm başından beri, Parker sonrası bir farklılık olsun diye hazır evren de müsait diye biraz uçuldu, ama Ultimate olduğu veya okumayı bırakalı yeterince zaman olduğu için önemsemedim. Ultimate evreni taze ve yeni okuyucular için ideal olduğu için başta ilgi gördü, ki ortaya çıkışındaki ana amaç da buydu ama asıl Marvel hayranlarının çoğu Ultimate'i fazla önemsemez ve yeterince ilgi duymaz bile.

7-) "Miles Morales Spider-Man’in Ne Olduğunu Peter Parker’ın Son Hâlinden Daha İyi Sembolize Ediyor." Etmiyor. Çünkü neredeyse herkesin gözünde Spider-Man'i temsil eden Peter Parker ve o da öyle kalacak zaten.

----

Yazı iyi niyetli ve sonuçta bir kişisel görüş, asla reddetmiyorum ama bence belirli noktalarda Miles'ın Spider-Man olması gerektiğine fazla inanılarak yazılmış. Marvel Studios ve Kevin Feige ne yaptıklarının fazlasıyla farkında ve hayranların ne istediğini çok iyi biliyor, o yüzden fazla uzatmaya gerek yok zira MCU Spider-Man'inin Peter Parker'dan başkası olmayacağı kesin, Miles muhabbeti gereksiz söylentilerden ibaret. En basidinden kaç kişi Peter dururken bunca yıllık beklenti sonrası Captain America veya Iron Man ile karşılıklı diyaloga giren, Avengers ile aynı sahada olanın Miles Morales olmasını ister ki?

Değil beş, isterse elli beş tane Spider-Man filmi yapılmış olsun; Miles Morales bir alternatif evren yorumu olmaktan öteye gidemeyecek -Bir de Secret Wars sonrası galip çıkan Spider-Man olurmuş - ve bu yüzden de normal seyircinin ne tepki vereceğini bile asla bilmediğin bu karaktere sinemada Spider-Man maskesini verip büyük bir riske girmezsin, önümüzdeki ay devamı gelen bir çizgi roman değil bu en nihayetinde.

• spider-man ergendir ergen kalacaktır. spider-man'i spidey yapan ergenliğidir espritüellidir. hep böyle olmalıdır. spider man bir batman değil olmamalı karanlık bir dünyası yok spider-man'in.

andrew garfield da tam oluyordu aktörün değişmesi çok kötü olacak ben beğenmedim yeni haberleri.
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Carnage seni Geekyapar! "Disqus" ta görmek isteriz.Forumdan daha kaliteli yorumlar ve cevaplar bulabilirsin.

Dediklerinde büyük haklılık payı var.Görüş yazısı oldugu için biraz daha alttan almak gerekBaya sert dalmıssin isin içine.

• quote:

Carnage seni Geekyapar! "Disqus" ta görmek isteriz.Forumdan daha kaliteli yorumlar ve cevaplar bulabilirsin.

Dediklerinde büyük haklılık payı var.Görüş yazısı oldugu için biraz daha alttan almak gerekBaya sert dalmıssin isin içine.

Görüş yazısı olduğunun zaten farkındayım ve mesajımda da belirttim de ben sert bir dille yazmadım ki, en ufak derecede böyle bir niyet yok mesajımda. Neden Miles olması gerektiğine dair her maddeye karşı zıt fikrimi yazıp neden Miles olmaması gerektiği şeklinde düşündüğümü belirttim ve bunları listeledim sadece ki bu gayet de doğal. Sadece diğer pek çok Spider-Man sever gibi ben de bu karakterin sonuna kadar tek Peter Parker olarak kalacağını ve bunca yıldır MCU'ya gelmesini beklediğiniz karakter için "Peter çok sıktı, alternatif evrenden Miles olsun Spidey bu sefer" deme gibi bir lüksun pek de olmadığını düşünüyorum, çünkü Peter'ı Marvel'ın dünyasında hiç ama hiç görmedik bile. Sırf o bakımdan bile Marvel Studios kendi filmlerinde aynı Peter Parker'ı kendi içinde tazeleyebilir.

Geekyapar'ı okuyorum ve çoğunlukla yazılarını da beğeniyorum ama en son hangi sitede okuduğum bir yazının altına yorum girdiğimi hatırlamıyorum bile. Yıllardır da bu forumun Marvel filmleri vs. bölümüne yazıyorum ve aslında yorum-cevap kalitesinden memnunum ben, en azından Spider-Man konusunda pek çok bol ve farklı görüş var çünkü seveni de çok, çocukluğunuzdan/gençliğinizden en azından bir kere geçmiştir muhakkak, bu da doğal olarak foruma da yansıyor.

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Kalite konusunda katılmıyorum, belki forumdaki yaş ortalamasının düşük olmasından , belki de karşı tarafın görüşüne saygı azlığından karşılıklı yazışmalar genellikle düşük seviyelerde dolaşıyor.

Eğer Disqus ta olursan haber ver ilk takipcin benim

Geekyapar! ise son zamanlarda bu konularla ilgili en aktif sitelerden biri.Benimde şuana kadar forumda disinda yorum yazmisligim yoktu.Ta ki Geekyapar daki yorum sistemi yorumdan çok bilgi alış verisine dönüşmüş durumda.umarım yakin zamanda sayıları daha da artar.Spidey hakkindaki yorumlarıniz da guzeldi.Devamını bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 13 Şubat 2015; 23:16:30 >
  • Civil War olacaksa Peter Parker da olmalı. Miles Morales karakterini seviyorum ama MCU'da Peter Parker görmek bayadır beklediğimiz bir şey.

• Andrew güzel Spider-Man, Tobey de çok güzel Peter Parker oluyordu. İkisini birden alma seçeneğimiz olmadığına göre Dylan O'Brien oldukça iyi bir seçim olabilir bence. Oyunculuk konusunda da yetenekli izlediğim kadarıyla.
  • Civil War da Tobey in olması bana göre daha iyi olurdu.Çizgi romanda da zaten lise öğrencisi değil o zamanlar.Şöyle diyeyim ilk serinin devamı şeklinde düşünürsek uzun süredir spiderman olmuş durumda olacak.Halkın gözünde büyük yeri var.Yeni biri veya Andrew in çıkıp orada maskesini çıkardığını düşünün.Bir de Tobey in çıkardığını düşünün hangisi daha çok etkiler filmi izlerken ?Spiderman in kendi olacak filminde de bana kalırsa web of shadow tarzı bir konu işlenmeli tabi yeni aktör gelecekse olmaz.

• Marvel'in Tobey le anlaşma şansı varmi acaba
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Hayır.Artık baya yaşlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 14 Şubat 2015; 13:04:43 >
  • Dylan O'Brien veya Logan Lerman Andrew'dan kat kat iyi oynar Spider-Man'i.

• quote:

MCU içindeki takvim değişikliği ile ilgili bir haber okumadım.Aslında yerine cuk diye oturmuş.GOG 2 den sonra süper olacak.

ömrümüz yetse bari

• Andrew'ı yollamasalar hem şuseriyi bitirseler hemde Avengers'a katılsa. Kısa sürede reboot hoş değil bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende burdaki çoğu kişi gibi tobey maguire, kirsten dunts gibi eski isimlerin oynamasını isterim ama takdir edersiniz ki onlar da oldukça yaşlandılar. Hani çok yaşı yok diyebilirsiniz ama tobey 40 yaşında biri olarak nasıl örümcek adam olacak bilemiyorum doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Yazık la adama şoka girdi

http://geekyapar.com/konular/film/hugh-jackmandan-marvela-beyim-sana-iki-cift-lafim-var/

Deli gibi bekliyorum bu filmi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.