Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultimate spiderman deki Peter Parker olmazki abi onun Avengers daki amacı rolü ve görevi tamamiyle farklı o kadar da çizgi romanın dışına çıkmak olmaz

Amazing spiderman deki Peter Parker olur ama rolü yapan kişi çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avengers ekibinde ki oyunculara bakarsak Spiderman içinde Tobey den aşağısı kurtarmaz. O oyuncu ekibi yaninda ergen, çok isim yapmamış birisi olursa sırıtır.

• Başlayacağım Tobey'nize. Adam kendi gitti diyoruz; kendisi 39 , karakter 19 yaşının altında diyoruz, Spider-Man'in kişiliği için çok ciddiydi, olmadı diyoruz; filmin çoğunluğunda dublör kullandı, oyunculuk olarak bir şey katamadı bu yüzden diyoruz, hala ''Tobeyğğ'' diyorsunuz.
  • Miles Morales olmasında ne olursa olsun. Bu kadar büyük bir sinematik evrende Peter Parker olmalı kimin oynayacağına pek takılmıyorum nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

Ultimate spiderman deki Peter Parker olmazki abi onun Avengers daki amacı rolü ve görevi tamamiyle farklı o kadar da çizgi romanın dışına çıkmak olmaz

Amazing spiderman deki Peter Parker olur ama rolü yapan kişi çok önemli
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 28 Mart 2021; 14:4:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Başlayacağım Tobey'nize. Adam kendi gitti diyoruz; kendisi 39 , karakter 19 yaşının altında diyoruz, Spider-Man'in kişiliği için çok ciddiydi, olmadı diyoruz; filmin çoğunluğunda dublör kullandı, oyunculuk olarak bir şey katamadı bu yüzden diyoruz, hala ''Tobeyğğ'' diyorsunuz.

Eeee yani.Bu yazdıkların gram umrumda değil.İnşallah Tobey geri gelirde adam gibi Spiderman görürüz.Ben spidermani o adamla sevdim o adamı tekrar görmekte istiyorum.Andrew midir nedir o çocuğa acayip kıl oluyordum iyiki çekmişler.Bu arada Robert Downey Jr. 50 yaşında,boyu 1,74,vücutü yapılı değil yinede bu adamı gidip marvel çizgi roman dünyasının en kilit isimilerinden hatta tepe ismi olan ironman rölünü verdiler şuan yeni filmlerde oynasın diyede marvel peşinde koşuyor.Tobey in bu adamdan eskisiği ne?Miilet ironmani RDJ ile sevdiyse spidermani insanlarda Tobey ile sevdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Başlayacağım Tobey'nize. Adam kendi gitti diyoruz; kendisi 39 , karakter 19 yaşının altında diyoruz, Spider-Man'in kişiliği için çok ciddiydi, olmadı diyoruz; filmin çoğunluğunda dublör kullandı, oyunculuk olarak bir şey katamadı bu yüzden diyoruz, hala ''Tobeyğğ'' diyorsunuz.

Eeee yani.Bu yazdıkların gram umrumda değil.İnşallah Tobey geri gelirde adam gibi Spiderman görürüz.Ben spidermani o adamla sevdim o adamı tekrar görmekte istiyorum.Andrew midir nedir o çocuğa acayip kıl oluyordum iyiki çekmişler.Bu arada Robert Downey Jr. 50 yaşında,boyu 1,74,vücutü yapılı değil yinede bu adamı gidip marvel çizgi roman dünyasının en kilit isimilerinden hatta tepe ismi olan ironman rölünü verdiler şuan yeni filmlerde oynasın diyede marvel peşinde koşuyor.Tobey in bu adamdan eskisiği ne?Miilet ironmani RDJ ile sevdiyse spidermani insanlarda Tobey ile sevdi.

Tabi onunla sevdik falan da az gerçekçi olalım spider man ergense ergen oyuncu gelmeli. Iron man'e, Thor'a Cap'e olmasi gerektigi gibi secimler yapıldı hem yaş hem goruntu acisindan ustelik Spidey bu evrenin geleceği.O yuzden Tobey olmaz bence. RDJ 60 yaşında bile Iron man olabilir ama 40 yaşında bi Spidey cok zekice olmaz bence. Ne yani Spider man 40 larinda Avengers'ın lideri olsun da basroller ikizlere falan mı kalsin? Spider man bu degildir bence. Bu yuzden yeni genc ve duzgun bir oyuncu cok faydali olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Tabi onunla sevdik falan da az gerçekçi olalım spider man ergense ergen oyuncu gelmeli. Iron man'e, Thor'a Cap'e olmasi gerektigi gibi secimler yapıldı hem yaş hem goruntu acisindan ustelik Spidey bu evrenin geleceği.O yuzden Tobey olmaz bence. RDJ 60 yaşında bile Iron man olabilir ama 40 yaşında bi Spidey cok zekice olmaz bence. Ne yani Spider man 40 larinda Avengers'ın lideri olsun da basroller ikizlere falan mı kalsin? Spider man bu degildir bence. Bu yuzden yeni genc ve duzgun bir oyuncu cok faydali olur.

Herkesin kaçırdığı bir nokta var.Oda 3-4 yıl sonra zaten marvel sinema evreni tamamen sıfırlanıcak.ANlıcağın bütün kadro değişicek.Benim istediğim son birkez daha olabilecekken Tobey'i spiderman olarak görmek.

• andrew garfıeld oynarsa bence ıyı olur role yakısıyor bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andrew Garfield iyidir. Role yakışıyor.

• Avengers serisi 2019'da bitecek diye Tobey'i 40 yaşında Spider-man yapamazlar. Sony genç bir oyuncu ile en az üç film çekecektir. Tobey rolü alsa 3. Spider-man filminde 50 yaşına merdiven dayamış olacak. Yeni serinin daha çok lise odaklı olacağı konuşuluyorken bence bırakın 40'ı, 30 yaşında bir oyuncuya bile bu sefer rolü vermeyecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobeyi bekleyenler daha çok bekler.
  • Miles Morales %95 yeni Spider-Man diyorlar.
  • Sinister Six mi duydum?
  • Yahu herkes Tobey, Garfield istemiş de öyle bir durum olsa bu sefer izleyenler "Eee bu adam Avengers'ta neredeydi?" diye sormaz mı? MCU'ya yeni girecek Spider-Man Avengers 1'deki olaylardan sonra Spider-Man olmuştur. Bu yüzden de Marvel çok genç bir Spider-Man arıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Yahu herkes Tobey, Garfield istemiş de öyle bir durum olsa bu sefer izleyenler "Eee bu adam Avengers'ta neredeydi?" diye sormaz mı? MCU'ya yeni girecek Spider-Man Avengers 1'deki olaylardan sonra Spider-Man olmuştur. Bu yüzden de Marvel çok genç bir Spider-Man arıyor.

Zaten Miles Morales olabilirmiş Peter Parker yerine.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olursa iyi gülerim valla. Gif'im bile hazır.
  • Harbiden Miles Morales olabilir deniliyor. Ama ben yine Peter olur diye düşünüyorum.

• Ciddi ciddi haberin tekinde "Yeni Spider Man %95 siyahi olacak. Az da olsa latin olma ihtimali de var" denilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.