Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spider-Man, Peter Parker olmazsa nicki değiştiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Miles Morales %95 yeni Spider-Man diyorlar.

/>
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Screenshot aldım n'olur n'olmaz diye.
  • Siz Miles Moralesi dert etmeyi bırakın.Dua edin Spider-Man Inhuman olmasın.Bu MCU hikayesi o yine doğru ilerliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Başlayacağım Tobey'nize. Adam kendi gitti diyoruz; kendisi 39 , karakter 19 yaşının altında diyoruz, Spider-Man'in kişiliği için çok ciddiydi, olmadı diyoruz; filmin çoğunluğunda dublör kullandı, oyunculuk olarak bir şey katamadı bu yüzden diyoruz, hala ''Tobeyğğ'' diyorsunuz.

Eeee yani.Bu yazdıkların gram umrumda değil.İnşallah Tobey geri gelirde adam gibi Spiderman görürüz.Ben spidermani o adamla sevdim o adamı tekrar görmekte istiyorum.Andrew midir nedir o çocuğa acayip kıl oluyordum iyiki çekmişler.Bu arada Robert Downey Jr. 50 yaşında,boyu 1,74,vücutü yapılı değil yinede bu adamı gidip marvel çizgi roman dünyasının en kilit isimilerinden hatta tepe ismi olan ironman rölünü verdiler şuan yeni filmlerde oynasın diyede marvel peşinde koşuyor.Tobey in bu adamdan eskisiği ne?Miilet ironmani RDJ ile sevdiyse spidermani insanlarda Tobey ile sevdi.

Tabi onunla sevdik falan da az gerçekçi olalım spider man ergense ergen oyuncu gelmeli. Iron man'e, Thor'a Cap'e olmasi gerektigi gibi secimler yapıldı hem yaş hem goruntu acisindan ustelik Spidey bu evrenin geleceği.O yuzden Tobey olmaz bence. RDJ 60 yaşında bile Iron man olabilir ama 40 yaşında bi Spidey cok zekice olmaz bence. Ne yani Spider man 40 larinda Avengers'ın lideri olsun da basroller ikizlere falan mı kalsin? Spider man bu degildir bence. Bu yuzden yeni genc ve duzgun bir oyuncu cok faydali olur.

Herkesin kaçırdığı bir nokta var.Oda 3-4 yıl sonra zaten marvel sinema evreni tamamen sıfırlanıcak.ANlıcağın bütün kadro değişicek.Benim istediğim son birkez daha olabilecekken Tobey'i spiderman olarak görmek.

Yoo sifirlanmayacak ki. Yani buna sifirlama demek yeterli olmaz. Daha dogrusu yeni kahraman kadrosu olacak diyebiliriz. Maximoff ikizleri bunlardan ilkiydi. Vision, Spider man, Dr.Strange, Black Phanter, Cap Marvel da devami olacak. Marvel kadrodan agirliklari yavas yavas atiyor. Once Cap, sonra Thor, Iron man falan. Yani Spider man'le 2020leri yasayacagiz. Bence hic gerek yok bu tarz tartismalara. Olacak olan belli, yeni ve genc Spider. Belki Peter Parker Cameo olur yada orta yaşlı olup Miles Morales' i destekler Ant Man gibi. O zaman Tobey'nizi alirsiniz Ayrica vallaha ya inhuman Spider Man nedir ya? Bari sey olsa orumcege donusen bi inhuman bizim elemani isirsa o zaman cok siritmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

Siz Miles Moralesi dert etmeyi bırakın.Dua edin Spider-Man Inhuman olmasın.Bu MCU hikayesi o yine doğru ilerliyor

Bana kalırsa Inhumans olma olayı olmaz çünkü Spider-Man'ın hikayesini 7'den 70'e herkes biliyor. Geek dünyası ile alakası olmayan adam bile Spider-Man'ın nasıl güçlerini elde ettiğini biliyor.

Şimdi Spider-Man'ı Inhumans gösterseler millet çıkıp diyecek ki "Bu adamı örümcek ısırmıyorsa bunun neresi Spidey?" ki çok haklı bir soru.

Hem Spider-Man'ın mutant olayı ile fazla alakası yok tam bilmiyorum ama belki de hiç alakası yoktur.

Bence çok ama çok düşük ihtimal dediğiniz durum.

Benim aklımı o değil de bu soru kurcalıyor valla hocam.

Spider-Man'ın girişini nasıl yapacaklar Civil War'da çok merak ediyorum. Ultron'daki Scarlet Witch ve Quicksilver olayı gibi bir yerlerden mi kurtracaklar Spider-Man'ı?

Olayı ne olacak yani Spider-Man'ın.

• Hâlâ Tobey diyen var...
    Gelip RDJ'yi örnek veriyorlar birde...
    Yahu Tony Stark zaten orta yaş bir karakter. O yüzden orta yaşlı RDJ oynuyor. Peter Parker genç bir karakter! O yüzden genç bir karakter oynamalı! Gelip Tobey olabilir çünkü RDJ oldu demek nasıl bir mantıktır?
    Hâlâ ilk seriyi öven var...
    Tobey gerçek Spider-Man'dir falan filan...
    Tobey'in canlandırdığı karakter ile Peter Parker arasında alaka yok.
    Perdedeki karaktere Peter demeye utanırım şahsen...
    Hâlâ gişelere göre kıyaslayanlar var bunlara hiçbirşey demiyorum... Kelimelere yazık.
    Hâlâ ikinci seriyi övenler var... İki seride Peter Parker'ı adam gibi uyarlayamamıştı. Net.
    Andrew gelsin diyenler var...
    Onlarda sanırım geleceğin her postun altına " Tobey Efsane <3 " yazanlarının değişik bir versiyonu olacaklar...
    Seversin ama bir seviyede olmayacağını anlayınca bırakmak gerek.
    Miles... Ah Miles...
    Peter Parker’ın Orijin Hikayesinden Gına Geldi diye yakınanlar var.
    Katılıyorum. Zaten bunun basit bir yolu var bu söylenti her tarafta yayılı.
    Yeni solo filmin orijin olmayacağı söylentileri. Gayet mantıklı bir dedikodu
    Ultimate Spider-Man Animasyon serisi gibi zaten Spidey olduğu zamandan başlayıp
    bir iki kesitle orijini verebilirler. Çok da güzel olur doğrusu.
    Spider-Man denilince çizgi roman ne demek bilmeyen kişilerin
    aklına bile Peter Parker gelir siz bunu Miles olarak değiştirirseniz
    milyarlarca soru yağmuruna ve tepkiye yol açarsınız.
    Ben Amca olaylarına hiç girmiyorum yukarda belirtmiştim
    nedenini.
    Zaten izleyen kitlenin yarısından fazlası çr ne bilmiyor.
    Ultimate’de Parker vardı bıraktı o Spideyliği sonra Miles oldu falan fıstık
    dinletemezsin izleyiciye.
    Yıllardır Spider-Man olan bir kişiliği 4 yıllık biri için
    katledemezsin. Katlettirmezler. Adamlar filmlerle Parker olgusu izleyicinin
    içine işlettiler. Şimdi filmde Miles çıkarsa sanırım gören kişilerin %90’ı “bu
    ne lan” der.
    1963’deki kahraman 2000lerde anca tanınıyorsa 4 yıllık
    kahramanın bugün sinemaya aktarılacağı sanmıyorum.
    Birde Human Torch siyahi oldu diye isyana kalkan yüzlerce
    binlerce kişi gördüm. Spidey’i siyahi yaparlarsa gelecek tepkiyi siz hesaplayın.
    Adamlar yıllardır Spidey’i almak
    için çabalıyor. Sizce bu kadar çabadan sonra neredeyse izleyicilerin %0.5’inin
    bildiği bir şekilde mi atar sinemaya?
    Ve ayrıca...
    Sherlock Holmes’un onlarca yeniden
    çekildiği ve neredeyse aynı şeylerin anlatıldığı,
    Batman’in 8 aktör değiştirdiği yeniden çekildiği,
    Superman’in 7 kere tekrar tekrar çekildiği,
    James Bond’un 7 aktör değiştirdiği bir sektörde aynı olayların 3. Kez canladırılmasından mı gına geldi. Lütfen...

• Miles olma olasılığı yüzde 5 bile değil bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bi' karakter var herkesin bildiği. Dünya çapında ünü olan. Spider-Man denilince ilk alkla gelen.
    Bir karakter var İzleyicilerin 1000 de 1'inin tanıdığı... Herkes...
    "WTF!"
    "Bu ne lan?!"
    "Bu nereden çıktı şimdi?!"
  • bence spider-man miles yapılmak isteniyor ama haklı olarak çokça çekinceler var, bu yüzden insanların tepkisini ölçmek için ortaya bir iddia atıldı.

şahsi görüşüm, miles'ın hikayeye çok daha güzel oturacağı yönünde ama çizgiroman dünyasıyla çok alakam olmadığı için çocuk yanım kabullenemiyor. ben böyle düşünüyorsam (yani bu işlerle çok az ilgilenen biri olarak) filmden filme takip eden kesim, yani çoğunluğu oluşturan kesim, kim bilir neler düşünür. gişe açısından gerçekten intihar olur.
  • .Ağkafa. kullanıcısına yanıt
    adamlar gidip peter pakerı siyahi yapmıyorlarki human torch olayı ile aynı değil
  • İstedikleri karakteri afro-amerikalı, asyalı ve hatta arap bile yapabilirler. Ama söz konusu Spider-man ise Peter Parker'a dokunmamalılar. Herkes orijin filmi görmek istemediğini söylüyor, zaten bunun örneği Hulk filminde var. Filmin açılışında birkaç kayan yazıyla Peter'ın nasıl bu güçleri aldığını yazarsın olur, biter. Zaten herkes nasıl Spider-man olduğunu biliyor. Olmadı filmin içine birkaç flashback yerleştirirsin, köken hikayesini de bu şekilde aradan çıkartırsın.
    Peter Parker düzgün bir Spider-man filmini hak ediyor. Captain America bile The Winter Soldier gibi müthiş bir filme sahip oldu. İstenilirse Spider-man serisi de çok iyi yerlere gelebilir. Ama Sony'nin bu sefer olaya fazla burnunu sokmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 22 Şubat 2015; 12:51:15 >
  • ben spidey Peter Parker ile tanıdım kardeşim'de 7 yaşında çocukta 30 yaşında ki adam da.
    Şimdi aniden Miles Morales olarak gelirse millet bu ne lan bu kim diye sorar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessTiger -- 23 Şubat 2015; 11:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

ben spidey Peter Parker ile tanıdım kardeşim'de 7 yaşında li çocukta 30 yaşında ki adam da
    Şimdi aniden Miles Morales olarak gelirse millet bu ne lan bu kim diye sorar

abicim ssdece millet mi şaşırır. avengers ekibi de şaşırır. maskeyi çıkarsa ekibin karşısında ohaa lan sen de kimsin. biz daha Peter parkeri gormedik. sen ne zaman degistin. peter ne zaman öldü ki daha yüzünü gormedik sen niye zencisin demez mi Avengerslar. veya Wolverine.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

ben spidey Peter Parker ile tanıdım kardeşim'de 7 yaşında li çocukta 30 yaşında ki adam da
    Şimdi aniden Miles Morales olarak gelirse millet bu ne lan bu kim diye sorar

abicim ssdece millet mi şaşırır. avengers ekibi de şaşırır. maskeyi çıkarsa ekibin karşısında ohaa lan sen de kimsin. biz daha Peter parkeri gormedik. sen ne zaman degistin. peter ne zaman öldü ki daha yüzünü gormedik sen niye zencisin demez mi Avengerslar. veya Wolverine.

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    demez mi avengerslar "Peter parkerla daha tanismadik. senle tanissak ayip olmaz mi, hem o hangi filmde öldü ki. cektiler mi ki ölüm filmini. sen geçtin; şaaap damdan düşermis gibi çıktın karşımıza. onun daha ne düşmanlarla kapışmasıni gorecektik. canavar orumcege donusurken filmini cekeceklerdi. vampirle kapışmasıni. Carnegie. scorpion.
    ciwil war da iron man demez mi senin maskeni cikarip halka acikladigimda altinsan Peter Parker çıkmalı ydi diye. o zenci mi cikacak yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 23 Şubat 2015; 12:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

demez mi avengerslar "Peter parkerla daha tanismadik. senle tanissak ayip olmaz mi, hem o hangi filmde öldü ki. cektiler mi ki ölüm filmini. sen geçtin; şaaap damdan düşermis gibi çıktın karşımıza. onun daha ne düşmanlarla kapışmasıni gorecektik. canavar orumcege donusurken filmini cekeceklerdi. vampirle kapışmasıni. Carnegie. scorpion.
    ciwil war da iron man demez mi senin maskeni cikarip halka acikladigimda altinsan Peter Parker çıkmalı ydi diye. o zenci mi cikacak yani :)

• Abi adamlar zaten Mike Morales in olduğu seriyi bititip geri Peter Parker a dönmediler mi

Bide madem orjin filmden sıkıldık;

Flash tarzı filmlere paralel giden (flash gitmiyor malesef) bir dizi yapsalar Peter rolündede Daniel Obrien olsa fena mı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

Abi adamlar zaten Mike Morales in olduğu seriyi bititip geri Peter Parker a dönmediler mi

Flash tarzı filmlere paralel giden (flash gitmiyor malesef) bir dizi yapsalar Peter rolündede Daniel Obrien olsa fena mı olur

Mike değil Miles

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

Abi adamlar zaten Mike Morales in olduğu seriyi bititip geri Peter Parker a dönmediler mi

Mike değil Miles

Her ne......

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.