Bildirim
Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Canavar örümcek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman böyle konular açılsa aklıma Heimdall geliyor Spider-Man için bu tarz risklere girmemeliler. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dawinter
Nick Fury ve johnny storm gibi siyahi yapmazlar.. Yani siyahi peter parker komik olur.
Fakat Spiderman filmini başa saracaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi.. Superior Spiderman 10 numara olur.
Bilmeyenler için..
Fake değilse resim, oradaki elemanda Superior Spiderman kostümü giyiyor zaten.
Not: Fake miş... Ama kostüm superior spiderman.. Bu bir işaret olmalı
superior gelirse de octavius spider man mi olmuş derler
-
-
İyi de gorselin neyine hitaben superior diyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dawinter
Maskesindeki gözler..
Andrew o. TASM 2 den bi görse maskede oradaki maske. Bana ters dönmüş gibi geldi ama dönmediyse de çok farklı değil bildiğin 2. Filmin maskesi...
Ayrıca hiç Spiderman'i, Doc Ock'u yapmadan Superior Spiderman yaparlarsa dünyanın en mantıksız şeyi i yaparlar. Peter'ı görmemişiz, Octopus'u görmemişiz ve Peter'ın bedenindeki Octopus'u yapacaklar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Avengers ekibinde ergen tipli oyuncu sırıtir spider rolünde. Tobey yada Jake Gyllenhaal aşağısı kurtarmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayko10 -- 23 Şubat 2015; 22:21:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yapılan film görüşmeleri elbette Orijinal Spiderman içindir. Zenci olayı Disney'den kaynaklı söylentiler ama Marvel istediğini elde ettikten sonra herkesin beklediği karakteri başarıyla filmlerine yansıtacaktır kesinlikle.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sanki bu konuda biraz alakasız kalmış söylemek istedim sadece. -
Daha önce de belirttim.Yine söylüyorum. Spider-Man Inhuman olacak.
O bakımdan yani, hmm.
Marvel Evreninde ilk defa INHUMAN adının kullanıldığı andır.İzlesinler ogrensinler...
http://comicbook.com/2015/02/24/villainous-spider-man-battles-captain-america-in-turkish-action-/
Captain America değilmi O??? Tövbe bismillah
Kostüm güzelmiş ama..
Spiderman in yeşil kostümü ilginç.. rey mysterio da orada
Sona doğru Galactus çıkarmı diye bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 24 Şubat 2015; 13:43:15 > -
And you call yourself a comic book fan. Shame on you
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X