Bildirim
Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) (2. sayfa)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Filmi çok beğendim. Ben normal izledim ama imkanı olanların IMAX gitmesini tavsiye ederim görüntüler harikaydı. -
-
Hocam Miles Morales’i çizgiromanlarda pek sevmeyen biri bu filmi ne kadar beğenir? Peter Parker’ın üzerine de yoğunlaşılıyor mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çizgi romanları hiç okumadım. Peter yardımcı oyuncu gibi tek başrol var o da Miles.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok güzel filmdi baya eğlendim iyi ki IMAX gitmişim. 8/10 notum. -
Maalesef tamamen Miles üzerinequote:
Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan
Hocam Miles Morales’i çizgiromanlarda pek sevmeyen biri bu filmi ne kadar beğenir? Peter Parker’ın üzerine de yoğunlaşılıyor mu acaba? -
Çok beğendim, tam bir çizgi roman filmi. imaxte izleyin mümkünse.
Spider-Man 2’den sonra çekilen en iyi Spider-Man filmi. Konuyu çok iyi işlemişler. Asla karışmıyor ve sıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 23 Aralık 2018; 22:26:03 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
senaryodaki açık konusunda haklısın.quote:
Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen
Spider-Man 2’den sonra çekilen en iyi Spider-Man filmi. Konuyu çok iyi işlemişler. Asla karışmıyor ve sıkmıyor.
filmi ilk çıktığında izledim ve abartıldığı kadar iyi bulmadım.
yeni nesile hitap ettirilmeye çalışılmış miles morales ve genel kitleye de hitap edebilmek adına ucuz senaryo numaraları ile alternatif spider-manler üzerine kurulu bir animasyon olmuş.5/10
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu evrenin Gwen'i oquote:
Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen
-
-
-
Bu film daha fazlasını hakkediyor.
1080p düşmüş İtunes kaynaklı -
Altyazısı en geç Cuma günü çıkacak
yorumlar bir harika sonunda marvel çizgi romanların geçrkten hakkını veren bir animasyondaha geldi sanırım diğerileri için hulk planet ve hulk vs serilerine bakmak lazım -
Türkçe altyazı yayınlandı. İyi seyirler PlanetDP.orgSpider-Man: Into the Spider-Verse (2018)https://www.planetdp.org/subtitle/spider-man-into-the-spider-verse-sub275707
-
Film 3 boyutlu mu bazı sahneler bana bulanık geldi. Henuz tamamlamdım. Keşke sinemada izleseydim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X