Şimdi Ara

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

yorumlar çok iyi, yakınlarda altyazılı bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum dublaj hep
  • Filmi çok beğendim. Ben normal izledim ama imkanı olanların IMAX gitmesini tavsiye ederim görüntüler harikaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

yorumlar çok iyi, yakınlarda altyazılı bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum dublaj hep
    Seanslar rezalet, altyazıyı sadece 9-10 arası başlayan saatlere koymuşlar. Gün içinde çok seans var ama hepsi dublaj
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Hocam Miles Morales’i çizgiromanlarda pek sevmeyen biri bu filmi ne kadar beğenir? Peter Parker’ın üzerine de yoğunlaşılıyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Çizgi romanları hiç okumadım. Peter yardımcı oyuncu gibi tek başrol var o da Miles.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel filmdi baya eğlendim iyi ki IMAX gitmişim. 8/10 notum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Hocam Miles Morales’i çizgiromanlarda pek sevmeyen biri bu filmi ne kadar beğenir? Peter Parker’ın üzerine de yoğunlaşılıyor mu acaba?
    Maalesef tamamen Miles üzerine
  • Çok beğendim, tam bir çizgi roman filmi. imaxte izleyin mümkünse.

• Spider-Man 2’den sonra çekilen en iyi Spider-Man filmi. Konuyu çok iyi işlemişler. Asla karışmıyor ve sıkmıyor.

Gwen ile ilgili bir mantık hatası var. Gwen, filmde, patlama olmadan önce vardı. Miles ve Peter Parker ile karşlaştığında, patlamadan sonra New York’a ışınlandığını ve okula kaydolduğunu söyledi. Yapım ekibi gözden kaçırmış bu olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 23 Aralık 2018; 22:26:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Spider-Man 2’den sonra çekilen en iyi Spider-Man filmi. Konuyu çok iyi işlemişler. Asla karışmıyor ve sıkmıyor.

Gwen ile ilgili bir mantık hatası var. Gwen, filmde, patlama olmadan önce vardı. Miles ve Peter Parker ile karşlaştığında, patlamadan sonra New York’a ışınlandığını ve okula kaydolduğunu söyledi. Yapım ekibi gözden kaçırmış bu olayı
    senaryodaki açık konusunda haklısın.

filmi ilk çıktığında izledim ve abartıldığı kadar iyi bulmadım.

yeni nesile hitap ettirilmeye çalışılmış miles morales ve genel kitleye de hitap edebilmek adına ucuz senaryo numaraları ile alternatif spider-manler üzerine kurulu bir animasyon olmuş.5/10

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Spider-Man 2’den sonra çekilen en iyi Spider-Man filmi. Konuyu çok iyi işlemişler. Asla karışmıyor ve sıkmıyor.

Bu evrenin Gwen'i o

• Öve öve bir hâl olmuşlar. Beni filmin içine çekecek bir tane nokta bulamadım. İlginç gerçekten.

• Bu film daha fazlasını hakkediyor.

• 1080p düşmüş İtunes kaynaklı
  • Altyazısı en geç Cuma günü çıkacak

• yorumlar bir harika sonunda marvel çizgi romanların geçrkten hakkını veren bir animasyondaha geldi sanırım diğerileri için hulk planet ve hulk vs serilerine bakmak lazım
  • Türkçe altyazı yayınlandı. İyi seyirler
    PlanetDP.org
    Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
    https://www.planetdp.org/subtitle/spider-man-into-the-spider-verse-sub275707

• Film 3 boyutlu mu bazı sahneler bana bulanık geldi. Henuz tamamlamdım. Keşke sinemada izleseydim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.