Şimdi Ara

Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni'nden resmen ayrılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Koymak istiyorsa, karakterin haklarını elinde bulunduran şirketin dediklerini yapacak. Yapmazsa bir daha rüyasında görür.

Alıntıları Göster
    fakat Sony nin hiç bir kaybı yok. neredeyse butun masrafları zaten Disney karsılıyor.
  • Yazdım zaten yine okumadıysanız, "satmak istemeyebileceğini" düşünen bir akıllı siz değilsiniz, o da biliyor. Kendiniz yaptığınız çok bilmişliğinizi ve düştüğünüz durumu benim üzerime boşuna atmayın. Bloklamakla uğraşmadığım için mesajlarınızı maalesef ki görüyorum, ama şuan neden tekrar mesaj yazma ihtiyacı hissettiğimi anladım. Büyük ihtimal daha önce olduğu gibi yine boş yere muhalefet olmuşsunuz.

Ayrıca bana kimse ne yapmam gerektiğini söyleyemez. Herkes forumdaki haddini bilerek cevap yazsın. İstediğiniz gibi karşınızdakine kişisel ithamlarda bulunacaksınız sonra bir de cevap yazma diyeceksiniz. Bir bitmediniz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony 10 yılda mobil ve bilgisayar pazarından bu kadar para kazanmadı. Patent ve lisans denen şeyler ne kadar önemli görüyoruz.

• Bu Disney kadar ölücü bir firma yok..dini imanı para
  • Mcu'dan çıksa benim için hiçbir şey fark etmez vıcık vıcık ergen serisi zaten.Ağırlığı da yok zaten mcu'da hemen unutulur, ıron man yancısı örümcek çocuk
  • Ekşi sözlük ten bir yorum.Arkadaş güzel yazmış.

mcu'daki spider-man baştan aşağı fiyaskoydu. öyle ki spider-man'in kıyafeti artık zırh olmuş, kendi güçleri arka planda kalmı?, yılların örümcek adamı little tony stark olma yolunda ilerliyor. düzgün bir konu, senaryosu olmadan mcu'daki diğer tutmuş karakterleri gişe yapması için filme katarak ilerliyorlar.

spider-man evreni kendi içinde avengers'ınkinden daha komplike, daha özgün bir evren. çok daha başarılı villianlar, mantıklı motivasyona sahip kötü adamlar, incelikle yaratılmış yan karakterler barındırıyor kendi içerisinde. bana göre spider-man'i bu şekilde avengers'ta izlemektense kendine özgün dünyasında venom'la, carnage'le, sandman'le, green goblin ve dr octopus gibi motivasyonu düzgün, yaratıcı villianlarla izlemeyi tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu avengers tüm büyüyü bozmuş tüm kahramanların değerini bitiren işler yapmıştı. En azından spidey i kurtarmış sony. Tebrik ederim. Çok doğru karar. Ergenler büyüyünce anlayacaklar.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Bana başkasının avukatlığını yapma. Daha da uzatma. Yorumuma laf atmak sana kalmadı. Seni ilgilendiren birşey yok. Zaten hiç birşey anlamamışsın da. Tamam biz bitmedik, sen bit ve mesaj atma daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Sonyye geçince olgun filmi olmayacak son çıkan ghostbusters ve çok yakın zamanda çıkan MiB'e bakabilirsiniz.

Tabi bunlar bir yana Sony tekrardan olgun filmi yaparak risk almaz. Eğer ergen şekilde devasa para basıyorlarsa bunu devam ettirir. Deadpool'un olgun filmi olarak devam etmesi gibi düşünün. Adam niye vazgeçsin ki?
    İzlemediğim ve artık izlemeyeceğim bir film olarak sony ye kazandıracağı para umurumda değil. Ben filmi kullanıcı yada daha doğrusu izleyicisi olarak değerlendirdim. Eski yapımları arşivimde var ama son birkaç yılda çıkanları allah korusun vakit kaybından başka birşey değil benim gözümde. O yüzden zenginin parası beni alakadar etmiyor. Batırdılar dürüp büküp sokabilirler

• Evet her şeyi sen anlıyorsun o yüzden onun mesajına atlamışsın. Amaç ne? Kabullenememe problemin mi var? Argüman sunamayınca da hala demogoji yapmaya çalışıyorsun. Düzgün irtibat kuramayanlara mesaj atmaya meraklı değilim de konuşmanın bitmemesi için kasmışsın. Yazma diyeceğine kendin yazmamayı akıl etsen... Burası da senin babanın tarlası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 21 Ağustos 2019; 21:7:17 >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle... Adamın biri bir şey çizmiş, hayal etmiş. Geldiği noktalara bakın. Dünyada neler üretiliyor bunun kadar kaçı değerli?

Bizim ülke? Oraya gelmeyelim...

• Ulan Disney yatacak yerin yok ya. Halbuki hep bir Daredevil - Spiderman crossoverlı bir yapımın hayalini kurmuştum o da hayal olacak gibi.
  • Sony'nin şimdiye kadar ki yaptıkları Örümcek Adam'ın hakkını verdi mi? Şimdi en azından Venom ile birlikte bir film yapsın. Rahmetli Stan Örümcek Adam'ı liseli olarak çizdi. Marvel ne yapsaydı? Üniversiteli olarak mı gösterseydi? Sony tutarlı bir seri yapmalı. Her defasında baştan başlamamalı. Her defasında Amcası'nın ölümünü görmeyelim.

Ortada tek bir gercek var ki, o da senin benim mesajima atlaman. Baskasinin avukatligini yapman. O gereksiz yere avukatligini yaptigin kisi bana yazmamis. Cunku ortada bir sorun yok. Zaten seni ilgilendiren hicbir sey yok. Hadi daha fazla bos yapma. Engelledim diyorum hala uzatiyor ya.. Kabullenememe problemi olan sensin belli ki...

Anlamsız yere bu kadar savunduğuna göre adama karşı yoğun duyguların var herhalde. Bunu kendisine itiraf edebilirsin. Böylece beni saçma sapan hastalıklı düşüncelerine alet etmezsin. Yorumuma tilt olman umrumda bile değil, beni rahatsız edemezsin. Burası babanın çiftliği değil. Bak bu sana daha fazla uydu.
  • İşte bu be iyi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş. Karakterin içine ettiler utanmadan %50 pay istemişler bir de. Sony en kötü 700 milyon yapıyor gişede zaten. Spider-Man filminin 1.4 milyar yapması lazım aynı parayı almaları için. Neden böyle bir işe girsinler ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 22 Ağustos 2019; 15:21:40 >
  • Şu mevzuları saatlerce gereksiz gereksiz tartışanlara bakınca kendimi garip hissediyorum. Sanki birbirinden aşırı farklı şeylermis gibi hero'lar kapıştırılıyor, eyvallah, bir ilgi alanıdır. Ama bunları allah, peygamber gibi savunmak falan çok çocukça.

• çöp bir roldü
    iyi oldu defolup gitmesi
    darısı falcon un başına
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.