Şimdi Ara

Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni'nden resmen ayrılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sinematik evren fikrini zaten ilk kim bulduysa.... sinematik evren muhabbetine film izleyemez oldum. Ben marvel sinematik evrenindeki filleri izlemedim doğru düzgün. Şimdi tam yeni bir süperkahraman filmi çıkmış ne güzel diyorum bir bakıyorum. Sinematik evrende. Filmin hikayesi sinematik evrene bağlantılı. Bende takip etmediğim için bilmiyorum tabi.
  • Bu uyduruk velet Spider-Man rolünde oynadıkça pek de izlemeye gerek yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

far from home un 1milyar gişe yapmasının sebei MCU yalnız.

sony her seferinde spider-man serisinin icine etti. neyseki daha 5 yıl daha anlasmalır surecekmiş. artık 5 yıl sonra disney, sony nin film departmanını satın alır

Alıntıları Göster
    Zamanında bir anlaşma yapılmış; Spider-Man'in MCU'ya gelmesi karşılığında, Sony Spider-Man'in solo filmlerinden elde edilen gelirin hepsini alma şartı koymuş, Disney'de bunu kabul etmiş. Disney şimdi oyun bozanlık yapıyor; masrafları ve hasılatları yarı yarıya bölüşelim diyor. Sony'de haklı olarak kabul etmiyor. Akıl var var mantık var, neden kabul etsin böyle bir şeyi? Zamanında karakterin haklarını Marvel'a satmadan önce düşüneceklerdi. Sony'nin bu saatten sonra kaybedecek bir şeyi yok. Kendi Spider-Man evrenini kurar yola devam eder. Belki kendi çektiği filmler 1 milyar Dolar gişe yapamaz ama 800 milyon Dolar'dan aşağı da para bırakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 21 Ağustos 2019; 11:4:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bro4ke053

Bir haber daha var. Spider-Man Far From Home'un hasılatının 1.109 Milyar Dolar olduğu açıklandı ve Sony'nin en çok kazandıran filmi oldu. Haber de kötü belirtilmiş ama şuan Spider Man filmleri yani SONY'nin yaptığı Tom Holland'lı Spider Man filmleri gayet başarılı. Aynı şekilde Sony filmleri olmaya devam edecektir. Sony şuan Spider-Man'e büyük yatırım yapıyor. PS4 e çıkan Spider-Man oyunu başarılıydı ve 13 milyondan fazla sattı, dün Spider-Man yapımcısı Insomniac Games'i Sony satın alarak bünyesine kattı. Bu satın alımın ardından şimdi ise zaten hakları elinde bulunan Spider-Man filmlerini kendi edecek. Sony kolay kolay kötü iş yapmaz, Oyunları da Filmleri de gayet başarılı.
    Sapla samanı karıştırmamak lazım. Sony'nin oyun departmanıyla film departmanı ayrı.
    Ayrıca Sony, Marvel ile amazing Spider-man serisini batırdığı için alel acele masaya oturdu. Şuan için Sony'nin elinde öyle ahım şahım bir seri de yok. James Bond var ama onun da geleceği karanlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne saçma sapan bir şey oldu böyle yahu!
    Spider'ın yeni halini adam akıllı yapan Marvel oldu. Sony'nin çektiği Spider'ları gördük, Venom'u bile rezil ettiler nerdeyse. Şimdi geri alıyorlarmış.
    Spider bana kalırsa MCU'nun en önemli karakteri olacaktı ilerleyen 10 yılda. Büyüyen, gelişen bir Spider görecektik bu evrende. Çocukluktan yetişkinliğe en az 10 farklı MCU filminde görürüz diyordum, kursağımda kaldı resmen.
    Sony bok edecek muhtemelen hem Tom Holland'ı hem Spider'ı.
    Sony'nin de Marvel'ın da yaptığı aptallık şu an. Disney parasına para katıyor bir şekilde, Sony bundan faydalanmak yerine işleri sarpa sarıyor bence.
    Umarım Disney yakın zamanda Sony'nin film departmanını da satın alır. Kökten çözüm.

Ekleme: Bu anlaşma hemen devreye girmiyordur belli bir süresi vardır muhtemelen. Önümüzdeki 1-2 filmde daha görebiliriz belki Spider'ı MCU içinde. O zamana kadar Disney bir çözüm üretir muhtemelen. Her ne kadar tekel olmalarından rahatsız olsam da Marvel evreninin tek elde toplanması şart. X-Men ve F4 bile geldi, Spider'ı da temelli çözerler yakında diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 21 Ağustos 2019; 11:26:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Zamanında bir anlaşma yapılmış; Spider-Man'in MCU'ya gelmesi karşılığında, Sony Spider-Man'in solo filmlerinden elde edilen gelirin hepsini alma şartı koymuş, Disney'de bunu kabul etmiş. Disney şimdi oyun bozanlık yapıyor; masrafları ve hasılatları yarı yarıya bölüşelim diyor. Sony'de haklı olarak kabul etmiyor. Akıl var var mantık var, neden kabul etsin böyle bir şeyi? Zamanında karakterin haklarını Marvel'a satmadan önce düşüneceklerdi. Sony'nin bu saatten sonra kaybedecek bir şeyi yok. Kendi Spider-Man evrenini kurar yola devam eder. Belki kendi çektiği filmler 1 milyar Dolar gişe yapamaz ama 800 milyon Dolar'dan aşağı da para bırakmaz.

Alıntıları Göster
    Aslında olay disney in pay istemesi degil, yayınlanan haberlere göre sony karşı teklif bile vermemiş. o yuzden bir çok kiş bu haberin disney tarafından yapılan PR calısması olarak göruyor. Hani disney iyi, sony kötu gibi.

5 yıl daha sözlesme var sanırım hala, yani 1-2 film daha goruruz gibime geliyor

@PHI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 21 Ağustos 2019; 11:40:29 >

• PHI kullanıcısına yanıt
    Andrew garfield in spider Man ı Tom holland in spidermaninden iyiydi disneyin yaptıgi bu spiderman serisi çok cocuksuydu tamam amazing spiderman serisi çok iyi değildi evet ama artık şu disneyin çıkardıgi filmlere de off adamlar yapmış demeyelim koca mcuda eli yüzü düzgün film sayısı bir elin parmaklarını geçmez

• sinematik evren örnekleri olarak,
    Hary Potter
    Star Wars
    Alien
    Terminatör (ama aslında ben bunu kabul etmiyorum)
    Felekten Bir gece
    Aklıma gelenler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

Aslında olay disney in pay istemesi degil, yayınlanan haberlere göre sony karşı teklif bile vermemiş. o yuzden bir çok kiş bu haberin disney tarafından yapılan PR calısması olarak göruyor. Hani disney iyi, sony kötu gibi.

5 yıl daha sözlesme var sanırım hala, yani 1-2 film daha goruruz gibime geliyor

@PHI

Alıntıları Göster
    Sony'nin verdiği teklif 95'e 5. Yani %95i Sony'e %5'i Disney'e. Senaryosunu Disney yazsın karakterini eklesin (Ironman, Nick Fury) ama sen adamlara %5 ver. Sony o kadar da haklı değil. Disney olmasaydı Spider-man'in 2 farklı serisini daha izlemiş olurduk. Malum geçmiş 2 seriyi de batırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Sony'nin verdiği teklif 95'e 5. Yani %95i Sony'e %5'i Disney'e. Senaryosunu Disney yazsın karakterini eklesin (Ironman, Nick Fury) ama sen adamlara %5 ver. Sony o kadar da haklı değil. Disney olmasaydı Spider-man'in 2 farklı serisini daha izlemiş olurduk. Malum geçmiş 2 seriyi de batırdı.

Alıntıları Göster
    E böyle bir anlaşmayı yapmasalardı en başından. Kendileri kaşınmış.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Ya boşver hocam. Tartışmayın. Disney'in Fox'u satın aldığını gören üyemiz, Sony'nin departmanınıda satın alabileceğini düşündü. Fakat şunu düşünemedi. Ya Sony satmak istemezse.. Amerika'da öyle zengin telekomünikasyon şirketleri var ki.. Entertainment sektörüne iyice kafayı taksalar Disney'i birkaç ay içerisinde harcalar. Bu sektörde herşey AT&T'nin ne kadar kafaya takacağına bağlı. En basitinden bugün istesinler Netflix'i satın alırlar, ek olarak HBO ve DC içeriklerini dizerler al işte rakipsiz platform. Disney öyle baka kalır. Amazon gibi bir dev var. Parası neyse verip içerik topluyor. Asıl işleri bu bile değil. Yani Disney büyük olabilir fakat Amerika'da ne şirketler var. Sadece Entertainment sektörüne ne kadar girmek istedikleri önemli.
  • Bahsettiği satmak isteyip istememesi değil ki, mali değerini karşılayabilecek güce sahip olmasından bahsediyor. Kararları veren üst düzey görevlisi gibi konuşmanız komik olmuş. Ona bakarsan Century Fox'ta satmayabilirdi, eee? Disney Marvel karakterleri de olmasından mütevellit Century Fox'u kârlı bir yatırım olarak gördüğü için 30 milyar civarı parayı gözden çıkardı, diğer şirketler dünya zengini de olsa kâr odaklı düşününce o paralar çok farklı yerlerde kullanılabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Venom dan 850m elde etmesinin tek sebebi oyuncu seçimiydi bence, filmden çok oyuncu reklamı yapıldı. 95 e 5 çok adi bir anlaşma bence . Film için kafayı sen yor oyuncuları sen ayarla parayı sony cukkalasin sen sadece oyuncaklardan gelen parayı al. Bence 50 50 olmasa da 20 80 olabilirdi

• Bi sonraki seride de 12 yaşında örümcekadam olur

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Blokluydunuz (Apple fanlığı konusundan dolayı). Tesadüfen gördüm. Kısaca cevap vereyim ve konuyu kapatalım. Açıkçası çok bilmişlik yapmışsınız. Bahsettiğiniz ayrı bir konu ve zaten şirketler o mantıkta hareket ederler. Fakat, ben Sony satmak istemezse satmaz yazmışım. Gerçekten satmak istemezse satmaz. Bu kadar net. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

E böyle bir anlaşmayı yapmasalardı en başından. Kendileri kaşınmış.

Alıntıları Göster
    Marvel zamaninda batarken film haklarını satmak zorunda kalmış. Şimdi parası var ve en çok tanınan ve sevilen karakteri de Spider-man tabiki de onu filmlerine koymak isteyecek.
  • Benim hakkımda kişisel düşüncelerinizi sormadım çünkü aynı şekilde ben de sizi merak etmiyorum. Fakat sizin niyetiniz farklı. İşinize geldiği gibi o-bu "fan" "hater"ları bloklasanız göreceğiniz yorum kalmaz. Her neyse kendi halinizde takılın. İyi ki bloklamışsınız. Sizinle uğraşılmaz zira fakat ben sizi bloklamaya bile tenezzül etmekle uğraşmam.

Çok bilmişlik? Adam orada Sony Pictures'ın peşinden isterse koşabilir demiş. Siz de komik bir şekilde Sony Pictures'ın üst düzey yöneticisi gibi "Satmaz, satmak isteyebilir" gibi komik bir yorum yazmışsınız. Bir de ciddi bir şekilde yorumu yazanın satmak isteyip istemediğini düşünemediğini ima etmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 21 Ağustos 2019; 14:57:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Marvel zamaninda batarken film haklarını satmak zorunda kalmış. Şimdi parası var ve en çok tanınan ve sevilen karakteri de Spider-man tabiki de onu filmlerine koymak isteyecek.

Alıntıları Göster
    Koymak istiyorsa, karakterin haklarını elinde bulunduran şirketin dediklerini yapacak. Yapmazsa bir daha rüyasında görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 21 Ağustos 2019; 14:59:26 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ben de sana düşünceni sormadım. Neden cevap veriyorsun/alıntı yapıyorsun mesajımdan? Konuyu kapatalım yazdım sana. Hala üsteliyorsun. Tamam etme tenezzülünü. Tenezzülünü al ve rahat bırak beni lütfen. Yorumumu saçma sapan yerlere çekiyorsun. Komik duruma düşüyorsun. İyi forumlar.
  • Sony haklı biraz..
    Ama eğer olursa cok kötü olacak
    Spiderman kadar başka karakterlerın fılmlerıne hıkayelerıne doğrudan katılabılecek bır kararter yok MArvel sinema evrenınde
    Özellikle X Men geliyorken F4 geliyorken rahatlıkla Spider üzerinden bile bağlanırdı konu. Hatta Deadpool ve Doctor Strange devam filmi ıcın bıle dıyebılırım bunları.
    Diğer yandan Far From Home filminde verılen ipuçları cok önemliydi gelecek için. Bunları nasıl devam ettirebilirler ? Sıkıntı olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.