Şimdi Ara

Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni'nden resmen ayrılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Disney ortalama altı 2 filmle Spiderman'i Spiderman yapan her yönü kurcaladı ve değiştirdi (Suit,Uncle Ben, Mary Jane, Spider sense vs) ve de ilginçtir çoğu fan bayıla bayıla izledi gerçekten insan hayret ediyor

Tom Holland Sony ile devam etmek istemezse yolun açık olsun Tom denir, ve Miles Morales'li Spiderman evrenine geçiş yapılır tahminimce. Siyahi bir SM ile de sağlam gişe garantilenmiş olur
  • Hemen önümüzdeki filmde artık Spider filmlerinde MCU olayları hakkıdnda konuşulmayacakmış.İyi tamam ama 5 yıllık yapılmış anlaşma yok mu ? Onu da iptal mı ettiler ?

MCU için çok kötü oldu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Çok iyi olmuş Sony adına sevindim

Disney ortalama altı 2 filmle Spiderman'i Spiderman yapan her yönü kurcaladı ve değiştirdi (Suit,Uncle Ben, Mary Jane, Spider sense vs) ve de ilginçtir çoğu fan bayıla bayıla izledi gerçekten insan hayret ediyor

Tom Holland Sony ile devam etmek istemezse yolun açık olsun Tom denir, ve Miles Morales'li Spiderman evrenine geçiş yapılır tahminimce. Siyahi bir SM ile de sağlam gişe garantilenmiş olur
    bir şey degistirmediler. ultimate evrenindeki spider-man i işlediler sadece
  • marvel hary nin büyüyüşü gibi işleyecekti sıpaydiyi belki 8 belki 10 film sony venom ile beraber yine parasını kazanır marvel için ikinci 10 senenin finaliydi belki yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Çok iyi olmuş Sony adına sevindim

miles moralesin hikayesi bence çöp filme yanısıtırlar ise dahada batar Spiderman denince akla peter parker gelir hikayeleri gelir En çok da görmek istediğim sinematik evrende Six arms spider man ile morbiusun savaşı

Şu hikayenin filmini çekseler varya efsane olur

Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni'nden resmen ayrılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 23 Ağustos 2019; 21:54:29 >

• MCU Spidey cliffhanger ile bitti, Spiderman etrafında yeni bir Avengers kurmak istiyordu Kevin Feige büyük ihtimal ile. Ben çok emin değilim tamamen koptuklarından, çünkü hikaye çok yarım kaldı. Üstelik acayip saçma olacak Tom Holland hala Spiderman ama MCU filmlerindeki varlığı hiç yokmuş gibi davranılacak Disney yapımı filmlerde. Ha keza Sony yapımı Spiderman filmlerinde hiçbir türlü MCU referansı da olamaz (köstümler falan silbaştan). Çok saçma olacak kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

miles moralesin hikayesi bence çöp filme yanısıtırlar ise dahada batar Spiderman denince akla peter parker gelir hikayeleri gelir En çok da görmek istediğim sinematik evrende Six arms spider man ile morbiusun savaşı

Şu hikayenin filmini çekseler varya efsane olur

Alıntıları Göster
    Hocam çizgi filmini en az 10 kere bitirmişimdir foxkids ve jetix te izleye izleye tekrar yayınlasalar tekrar izlerim bi 10 kere daha herhalde. En çok üzüldüğüm noktada çizgifilminin yarıda kalmasıdır. Dul en son seni gerçek Mary jane e götürcem deyip Baska evrene doğru yol alırken bitmişti o bölüm. Ertesi gün heyecanla okuldan geldim açtım çizgifilmi bi baktım ilk bölüm nasılda hayalkırıklığı yaşamıştım anlatamam gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.