Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
9
Favori
48.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çizgi romanlarda Venom olan bir sürü kişi var. Her ne kadar da bu karakter "kötü" olarak bilinse de pek de öyle değildir. Ancak, bağlandığı adamlardan bir kısmı kötü olduğu için böyle bir algı oluştu. Misal, başlarda kötü olan Eddie Brock şu sıralar özüne döndü, yani iyi birisi. Ancak, yıllar önce Scorpion (Mac Gargan) Venom olduğu için Venom kötü bir karakter olarak bilindi. Venom olan bir sürü kişi var, dediğim gibi...

• Jeolog. kullanıcısına yanıt

Reklama, gec butonu sart mubarek Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Onun çarpı butonu var aslında da reklam engelleyici olunca gidiyor niyeyse. Çarpı butonunun olduğu yere tıklayıp kapatabilirsin buton olmasa bile. Ben de çözmeye çalışayım sorunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tasarımcı arkadaşlar bunun için uğraşıyor mu peki yoksa bu bu şekilde kalır mı? Sadece merak ettim.

Reklam engelleyici oldugu icin goremiyorum demeki Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire 

• yalnız multiverse ve eski spider man leri düşünürken bir şey atlanıyor sanki bu filmin senaryosu garip geliyor bana, looser çocuk peter mysterio yüzünden mahkeme polis uğraşıyor, kimliği açığa çıkmış o ayrı sıkıntı ama onu bu işlere bulaştıran Nick Furry bey ortalarda yok, Avengers arkadaşları da hiç yardımcı olmuyor belli ki oda gidip kendisi çalıyor Dr. Strange in kapısını :)

• 2.fragmanın 25 ekimde geleceği ve 3 dakika 33 saniye olacağı söyleniyor

• Empire dergisi kapakları...
    En ilgi çekici olanlar, "eski düşmanlar, yeni kıyafetler, kural yok ve multiverse çılgınlığı başlıyor" yazmışlar, ikinci kapakta Sand Man de var
    ayrıca dergi 28 ekimde Spider Man No Way Home la ilgili görülmemiş görüntülerle çıkacakmış, sanırım fragman bu tarih ten sonra çıkar :)

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 23 Ekim 2021; 9:49:5 >

• dewe34 kullanıcısına yanıt

Gerçek çıkacak büyük ihtimalle.

Sony P. İngiltere üç örümcek emojisi paylaşmış.

• Fragmanın en az iki üç hafta daha gelmeyeceği söyleniyor. İkinci posterde Sandman'i de doğrulamış oldular. Ki Sandman bana göre Raimi'nin 3'ncü filminin nadir iyi yanlarından biriydi ama Spidey ile araları iyi ayrılıyordu filmde. Onu tekrar nasıl kışkırtacaklar bakalım.

Electro'nun da sembolü var. Lizard ile Rhino olacak zaten diğer iki düşman.

Tobey filmde hafif sakallı olacakmış. Ayrıca evlenmiş ve bir kız çocuğu da olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 23 Ekim 2021; 11:36:50 >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

Sand Man ve Green Goblin i kim oynayacak halen belli değil, film resmi posteri bile yok ortada adamlar amma gizem yaptılar yahu ilk defa bu kadar sır gibi saklanan bir yapıp görüyorum :)

• Çok fazla şey konuşuluyor 2.fragmanda 3 spiderman yan yana göreceğiz ama tom'un spiderman'i dışındaki 2 spiderman maskeli olacak yüzleri gözükmeyecek yani onların tobey ve andrew olduğunu yine göstermeyecekler deniyor. Hatta söylenene göre marvel 2.fragmanda da diğer spidermanlerin gözükmesini istemiyormuş sanırım filme az kala gösterip o heyecanın sıcağı sıcağına seyirciyi gişeye çekmek istiyorlar ama sony bir an önce gözükmelerini istiyormuş o yüzden böyle yüzlerinin gözükmeyeceği bir çözümde karar kılındılar deniyor

• evohan kullanıcısına yanıt

Dostum çoktan belli bu karakterleri oynayacaklar. Tabii ki de Willem Dafoe ile Thomas Haden Church :) Neredeyse bir yıl önce yazmıştım. Ki Green Goblin ana kötü olacak bu filmde.

• Venom59 V kullanıcısına yanıt

bizde çok yazdık ama oyuncu kadrosunda resmi olarak yoklar filme 2 ay kaldı oyuncuların posterin vs. bu kadar gizlendiğini ilk defa görüyorum

şurda da dergiden iki yeni görsel daha olduğu söyleniyor, peter topukluyor :)

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguirescreenrant
    Spider-Man Runs Away From Doc Ock In New No Way Home Image
    https://screenrant.com/spiderman-no-way-home-doc-ock-fight-image

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 23 Ekim 2021; 18:17:3 >
  • Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi, filme saklıyorlar bence. Ama ne kadar daha saklayabilirler orası muamma. Bence de sinemada görmek en iyisi ancak ikisini gösterip yapacakları reklam ile inanılmaz bir etki olur. Ondan dolayı göstereceklerdir diye düşünüyorum.

Tom Holland'ın versiyonun topuklamasına hiç şaşırmadım. Bizim Doc Ock bunun kollarını bacaklarını tekte ayırır :) İki filmde bir yumruk bile savuramayan velet buna nasıl karşı koysun. Bu görüntü şimdiden yabancı forumlarda "meme" oldu bile :D

Ayrıca görüntüde Cgi bitmemiş gözüküyor umarım öyledir çünkü çok kötü duruyor. Bu kadar büyük bir filmde böyle olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 23 Ekim 2021; 18:39:14 >
  • Eski düşmanlar zaten gelecek.Bu çoktan belliydi.Ama asıl beklenti için düşük tutun derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 temmuzda yazılmış bir spoiler çoğu şey fragmanla uyuyor demekki gerçekten multiverse olayları tom holland çenesini tutamadığı için oluyor ayrıca diğer 2 spider ı da ned getiriyormuş sizin yazacağınız senaryoya tüküreyim umarım gerçek değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 25 Ekim 2021; 11:21:37 >
  • Bugün 2.fragmanın geleceği konuşuluyor bakalım doğru çıkacak mı

• dewe34 kullanıcısına yanıt

sanmam 28 ekimde empire dergisi çıkacak orda görülmemiş resimler olacakmış, muhtemelen yeni fragmandan kesitler olur önce onu yayınlarlar

bu arada yeni bilgi spoiler : Fragmanda peter la araba içinde konuşan kadın Paula Newsome un karakteri belli olmuş, bir MIT yetkili olacakmış, DR.Strange in büyüsü ilk başta işe yaramamış Peter da bu Mysterio olayı için MIT den yardım isteyecekmiş

üsteki senaryo iyice desteklenmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Ekim 2021; 17:55:10 >
  • hatırlıyorum bunun paylaşıldığını ama ned olayını unutmuşum, neyse yav çok önemlimi end game de bütün olayları başlatan bir fareydi sonuçta :)

yalnız ben bu diğer örümcek adamların da tom holland olacağını düşünmeye başladım iyice işte o zaman tam bir fiyasko olur film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Ekim 2021; 18:57:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.