Farklı bir Elektro derken bu kez mavi olmayacağını belirtmişti Jamie Foxx. Klasik görünümüne daha yakın olacağını biliyoruz. Fragmanda da zaten sarı renkte yıldırım tarzı şeyler görmüştük. Komple elektrik formunda olan bir karakterin renginin değişmesi normal bence. Burada yazıyor kalite kötü olsa da, Raimi'nin ve Marc Webb'in evrenlerinden olduklarını. Hatta Green Goblin'nin de ismi geçmekte. |
Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
Fandomtwitter
“Tom Holland says it would 'ruin the film' if he explained why he might not play Peter Parker again after 'No Way Home' 😬”https://twitter.com/getFANDOM/status/1453714474242879493 -
fragman sızmış yine ama yine aynı görüntülere bağlı görüntüler var, o kadarsa hayal kırıklığı olur :) ( pelerin peter ı yakalıyor, peter elektro nun şimşekleri içinden kaçıyor, araba üstündeki sahnesi değişmiş, MJ ile öpüşüyor vs.... )
Not: sızan fragmanın 1. fragmanın alternatifi olabileceği de konuşuluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Ekim 2021; 18:8:9 > -
bence tobey ve andrew olmayacak bu filmde. Sadece eski düşmanlar olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kevin Feige empie dergisinde üstü kapalı uyarmış zaten, beklentileri iyi yönetin hayal kırıklığına uğramayın diye, hatta bu laflardan sonra hayranlar direk Sony e saldırmaya ve talepte bulunmaya başlamış, ne kadar Sony videosu varsa dislike yağmuruna tutuyorlar, bu filme tepki olacak sanırım gişede çakılabilir gibi geliyor bana
-
Bu film eski düşmanlar olmasa -özellikle de Doc Ock ve Green Goblin- imkanı yok bu kadar beklenti olmazdı zaten. Önceki iki filmin bile beklentisi, bu filmin beklentisinin çeyreğine ulaşmamıştır.
-
Sonuç olarak sadece eski düşmanlar ve Tom Holland'lı Spider var değil mi? Eğer öyleyse bu film cacık olur. Boş vaktim olursa belki torrent ile çeker izlerim. Tobey yoksa ben de yokum.
Maalesef öyle olacak ama işin garibi bir taraftan da o eski düşmanları Sam Raimi ve Marc Webb in evrenin den getirdiklerini onaylayan açıklamalar yapıyorlar, eğer böyle ise Tobey ve Andrew in Spider Man leride oralarda bir yerde olacak ve bu tüm hengame içinde onları seyirciye göstermeyecek olmaları veya onları da Tom Holland ın canlandıracak olması daha büyük bir rezalete yol açar asrın linç ini yer film :)
Kardeşim akıl var mantık var, multiverse senaryosunu kullanıp eski düşmanları eski evrenlerden getirmeye uğraşıyorsun da eski Spider Man leri niye getirmiyorsun o zaman bu senaryoya ne gerek vardı, Troll den başka bir şey değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Ekim 2021; 14:49:10 > -
Dünyanın en saçma işi olur gerçekten. Şahsen seyircilerin yorumlarına bakacağım ben de Tobey ve Garfield yoksa -hadi Garfield neyse Tobey yoksa- bu film bu iğrenç pazarlama şeklinden dolayı benden -5/10 puan yer kafadan. Ne sinemasına giderim ne de herhangi bir ödeme yaparım bu film için. Ben de o linççilerden biri olabilirim. Çünkü insanları heyecanlandırıp umutlandırıp sonunda hayal kırıklığı ile enayi yerine koymuş oluyorsun. Böyle bir anlayış sağlam bir tokadı hak eder. Yoksa tüyü bitmemiş ergen yüzlü Tom Holland'ın nesini izleyeceğim ki? Var mı bunda izlenecek bir şey? Önceki Tom Holland'lı Spider filmleri de kötüydü.
-
O zaman bir zahmet koca totosunu kaldırıp en başta tek spider olacak deseydi. Hala diyebilir.
Eğer 3 spiderman yoksa inşallah gişede çakılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Filmde Tobey'in, Andrew'in ve Green Goblin'nin nasıl görüneceğine dair detaylar çıktı. Kısaca bahsetmem gerekirse:
-Tobey'in giyeceği kostüm tıpkı ilk 3 filmindekinin aynısı olacak. Renkleri birazcık daha canlı olacak.
-Andrew'in kostümü 2.filminde giydiği kostümün aynısı olacak. Ki bunu sızan kamera arkası görüntülerinde de görmüştük.
-Green Goblin'in kostümünde ufak değişiklikler olacak. Kostümün görünümü aynı 2002 filmindeki gibi olacak. Birazcık yıpranmış ve hafif tamir görmüş -yamalanmış- bir şekilde olacak. Mor renkli bölümler olacak, daha çizgi romanlara yakın bir şekilde. Mor renginde bir kapşonlu tarzı bir bir şey olacak kostüm üstünde. Bombaları taşıdığı bir çantası da olacak deniliyor eğer yanlış anlamadıysam.
Şu an resim paylaşılamadığı belirtilmiş ama çok yakında çok daha fazlasının geleceği belirtilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 30 Ekim 2021; 16:25:29 >
-
Bu bilgiler nerden?
-
Kaynak?
Kusura bakmayın unutmuşum kaynak eklemeyi, buyrun: @bobsantino @Kartal Göz
https://www.reddit.com/r/MarvelStudiosSpoilers/comments/qisxk9/verified_tftmq_tobey_maguire_tom_holland_and/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 30 Ekim 2021; 17:7:34 > -
Aynen öyle halen alengirli üstü kapalı uyarılarla güya cevap vermeye çalışıyor lar bu sorulara, özellikle sosyal medya kaynıyor aylardır, millet kafayı yemiş gibi fake videolarda spider verse filmi çekti nerdeyse çıkıp adam gibi bir açıklama yapılmazsa böyle olur, tek konuşan andrew garfield vardı o adama da helal olsun doğru veya yanlış çıkıp açıkça konuştu adam ... Gerisi büyük linç yiyecek bence bu film çıkınca, Tobey in bile çıkıp iki kelam etmesi lazımdı eğer filmde yoksa
-
Reddit kaynıyor bunu yazan kimse çok takipçisi ve inananı var anladığı kadarı ile, buralarda bir kaç kullanıcının ilk fragmanı direk bildiğine şahit oldum, hatta o aynı kullanıcılar farklı spider man lerinde filme katılacağını söylemişti ancak içimden bir ses buz sızıntıları yapanlarında bir şekilde şirketlerle bağlantılı olduğunu söylüyor tobey ve andrew söylentilerini bilinçli yayıyor gibiler
-
Mutlaka şirket ile bağlantısı olan, hatta orada çalışıp sızdıran birileri de mutlaka vardır. Ben hiçbir film bilmiyorum ki bu kadar gizli tutulsun her şeyi. Endgame'de de böyle davrandılar ama bu kadar da değildi. Gerçi pandemi de oldukça etkilemiştir bu durumu. Filmin tam olarak vizyona girmesi kesinleşmeden filmin reklamının yapılması pek iyi olmaz.
-
Yine bir fotolar geziyor ortada, Green Goblin ve Spider Man kostümleri... Green Goblin gerçekci görünüyor ama Spider Man kostümleri damacana önünde falan çekilmiş komik geldi bana 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X