Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
9
Favori
48.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin on gösterimi galasi falan ne zaman ki yani malum şahıslar var mi yok mu ne zaman öğreniriz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire
    Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey MaguireSpider-Man NWH Updates and Leaks 🕷🕸twitter
    “Tobey Maguire was asked if he’s in #SpiderManNoWayHome, and he replies with a sarcastic “No”. https://t.co/0PJsTlaxze”
    https://twitter.com/Spider_Leaks/status/1459127796614184983
  • dewe34 kullanıcısına yanıt

No dediğini bir ben duyamıyorum galiba.

• RESMİ: Salı günü yeni fragman geliyor.

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire
  • Arkadaşlar dedim(k) o kadar gaza gelmeyin diye.Klasik yöntemler yaptılar işte.Fragmanda gösterilen detaylar filmde olmayacak, olacaksa bile filmde başka şekilde yansıtılacak.Fragman hilesi yapıldı klasik

• Fragman salı günü geliyor!

LA'da büyük bir etkinlik düzenlenecek ve fragman oradaki katılımcılara gösterilecekmiş anladığım kadarıyla. Ancak online ortamda da yayınlarlar diye umuyorum.

Ayrıca çok büyük sürprizlerin olacağı da belirtilmiş.

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire
    Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey MaguireBDtwitter
    “Spider-Man fan event! 🚨 We have 40 tickets to giveaway to see the No Way Home trailer premiere on Tuesday, November 16 in LA! First come, first serve! **Send an e-mail with your full name and specify one or two tickets** E-mail: phasezero@comicbook.com Subject: Spider-Man LA”
    https://twitter.com/BrandonDavisBD/status/1459566776832991233?t=yk92C6J8rqH21PoGQCbwGw&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 14 Kasım 2021; 13:53:29 >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

filmden 3 gün önce olacakmış, bu premiere diğer marvel filmleri premiere'lerine göre vizyon tarihine çok yakın tarihli olmuş... Söylentilerin ve sızıntıların dogru olma ihtimalini güçlendiriyor, filmde 3 spiderman olmasa bu kadar gizemli davranmazlardı diye düşünüyorum, çünkü çok saçma olurdu.

neyse fragman salı geliyor, anyayı konyayı anlarız gibi, 2. fragmanda da saklarlarsa mevzuyu ben artık filmde olmadıklarını düşünmeye başlayacağım, bu gizemi sırf reklam amaçlı yapıyorlarda olabilir bu da seyirciyi fena triggerlar gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 14 Kasım 2021; 15:36:28 >
  • Salı günü ortalık ya olumlu ya da olumsuz anlamda karışır bakalım neler olacak

• Üç spidey yoksa kimse gitmez bu filme ve tarihe büyük kahpelik olarak geçer

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    haklısın toprAAm

• Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire
    Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey MaguireÇizgi Kafetwitter
    “Yarın yapılacak Spider-Man: No Way Home etkinliği öncesi Tom Holland, Andrew Garfield, Tobey Maguire, Benedict Cumberbatch ve Zendaya, Los Angeles’ta görüntülendiler. 👀”
    https://twitter.com/cizgikafecom/status/1460171918104047620
    Haydaaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynı mekanda görüntülenmişler (fake değilse tabi)

Etkinliğin yapılacağı yerde değişmiş, çok daha büyük bir yerde etkinlik yapılacakmış. Yarın büyük gün

Bu arada filmin süresi de 2 saat 49 dakikaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 15 Kasım 2021; 13:47:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fake videoları resimleri vs hepsini marvel sony yaydı, salı günü büyük linç var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Kasım 2021; 15:35:56 >
  • Mahalle savaşı gibi sadece 10 karakterle civil war çeken marvel umarım bu sefer Multiverse olayında bol sayıda karakter kullanır.Bakalım yarınki fragman iyi çıkar umarım , benim de cidden fazlasıyla beklentim var hem bu filmden hem de GOTG 3'den.Diğer evrenlerdeki Spider-manleri görmeyi çok istiyorum ben de umarım onlar da olurlar filmde.Diğer evrenlerdeki Villianları getirip Spider-manleri getirmezlerse pek bi manası olmaz bence.

• Fragman yarın geliyor ! Resmi sayfalar duyurdu.

• Bu kötü posterler umarım tobey ve andrew’in de yer aldığı asıl poster gelene kadar oyalamak için kullandıkları posterlerdir baya vasat çünkü

• Posterlerde octopusun kolları gereksiz çok yer kaplıyor filmde bizi uğraştıracak tek büyük düşman olarak gecmeyecektir mantıken.

• Tr saatiyle yarın kaçta çıkacak fragman bilen varmı?
    Umarım filmde Tobey ile Andrew vardır. Yoksa film muhtemelen gişede bekleneni alamaz. Beklenti büyük baya. 3 tane Tom olmaz umarım.

• OctaCore kullanıcısına yanıt
    Onceki Spiderman filmlerinde falan andrew ile tobey boyle etkinliklere geliyorlar miydi? Simdi bu filme geliyorlarsa bilerek beklenti yaptırıyorlar eger filmde yoksalar direkt suclu sony marvel
    Tobeyin normalde Sony ile arası iyi de degildi yani.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.