Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
9
Favori
48.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet bundan bahsediyordum. Ben filmde olduklarına ikna oldum.

• tam aynısını yazacaktım. Lizard ın atladığı sahneye dikkat ettiğimizde boşa atlıyormuş gibi duruyor, kesinlikle silmişler ordan bir şeyleri. %100 filmdeler ancak niye bir türlü göstermiyorlar anlamak güç.

Baya sağlam duruyor fragman, bir de Tobey ve Andrew olsaydı tam anlamıyla yıkılırmış ortalık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 17 Kasım 2021; 5:3:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

Fragmanı yavaşlatarak izledim de fragmanda öyle bir şey yok. Yapan kişi videoyu ışık hızında editlemiş xd

• bobsantino kullanıcısına yanıt

Harbiden bu ne hızdır arkadaş. Kaldırdım mesajı yanlışlık olmasın 😄

• Kesinlikle 2 örümcek adam daha var. Tek başına mı mücadele edecek bu kadar düşmanla.

• Doc ock'un tom'a sen Peter parker değilsin demesi kendi evrenindeki spidermen'in tobey olduğunu kanıtlıyor. Ee diğer evrenlerden kötüleri getirip de spidermanlari getirmemek marvelin yapacağı yüzyıllık hata olur. Ben tobey ve andrewin olmadığını düşünmeye başlamıştım ki fragman filmde olduklarını kanıtladı.

• Mj’in düştüğü sahnede onu gwen’i hatırlayıp andrew’in Spidermani kurtarmayacaksa ne diye yazdınız o sahneyi

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Mayrın men amcası var onun, gözlüğünü takar dıkşın dıkşın yapar hepsine 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dewe34 kullanıcısına yanıt

edit ile tom holland atlıyor gibi göstermişler ama ya tontiş çocuk için atlıyorsa tom ? çünkü öncesinde herkesi kurtaramam diyordu, orada bir seçim yaptırıp tontiş çocuğa tom, mj'e de andrew'ü atlatmış olabilirler hatta mj'i öldürmüş bile olabilirler. eli görünüyor çünkü sadece.

bu arada üçünüze üçümüz tadında bir fight var ama fragmanda sadece tom saldırıyorSpider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire  ben de diğerlerini sildiklerine inanıyorum açıkçası

• Normalde bu tarz durumlarda çok gizli saklı davranmazdı Marvel hatta ben ikinci fragmanda olacaklarını düşündüm ama olmadı. Böylesi daha güzel olacak sanırım sinemada görecek olmamız ama umarım diğer iki spiderman i harcamak için oynatmazlar bence onlar da diğer gelecek olan farklı filmler de yer almalı. Sonda ki mj'in düşüş sahnesini sırf Andrew kurtarsın diye yapılmış çok belli bir de Dr octopus Peter'a yardım edecek sanırım ben öyle anladım.

• offf ne fragmandı beee

• Ben begenmedım. Fılmde tek dusman dr. Oktopus gıbı. Zaten poster de bunu kanıtlıyor. Dıgerlerı kısa bır sure sonlarda gelecekmıs gıbı. Fılmde konu yok gıbı sadece paralel evren davası olacak. Sonlarda 6 dusmanla dovusucek. Belkı dıger spıderlarda yardıma gelır . O kadar. Ama senaryo cok cılız kalmıs. Fragmana bıle koyacak bısey bulamamıslar.

• Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire
    Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire

Geliyorlarr, lizard havada bosluktan yumruk yiyor, orayı silmemişler 😁
    Not:Fragman Brezilya fragmanından alıntıdır, bizim fragmanlarda yok böyle sahne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaCore -- 17 Kasım 2021; 11:54:7 >

• fragmanda mary jane yakalama sahnesinde kostüm değişikliği oluyor fark eden var mı iron spider atlarken. iron spiderın kostümü değil the amazing spidermandeki andrewin kostümünün aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 17 Kasım 2021; 9:43:32 >
  • Çok net Tobey ve Andrew’i silmişler fragmandan üçlünün geçen sızan fotoğrafı ile aynı yerde sahneler var fragmanda ve tom sızan görüntüdeki gibi yaralı kanlı yüzü hepsini geç yukarda da yazılmış zaten 1v3 sahnesinde lizard boşluktan yumruk yiyor ama şurda 1 ay kalmışken neden hala saklanıyor aklım almıyor filmden önce fragmanda yer almaları net şekilde gişeye + olarak yansır

• @OkanDRDYK Hocam Where is the Garfield and Tobey? Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire 

Tr altyazılı fragmanı da şuraya koyalım.

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey MaguireFilmografyoutube
    SPIDER-MAN NO WAY HOME - TÜRKÇE ALTYAZILI 2. FIRAGMAN'ı yayınlandı sizler için alt yazı ekledik. örümcek adam eve dönüş yok Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7
    https://www.youtube.com/watch?v=M8TjwhTcghk
  • Daniel RPK diye bi adam var içerden sızıntıları yapıyor twitterda. Aylar öncesinde söylemişti trailerlarda hiç gözükmeyeceğini andrew ve tobey'in. Filmi bekleyin.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.