Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
9
Favori
48.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire 

• bobsantino kullanıcısına yanıt

Düzenleme falan yokmuş bildiğin orjinal fragmandan görüntü. Sony Brezilya resmi Twitter sayfasında Lizard yumruk yiyor!

54.saniyede

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire
    Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey MaguireSony Pictures Brasiltwitter
    “Em 1 mês começaremos a receber visitas... de todos os universos. Assista agora ao novo trailer oficial de #HomemAranhaSemVoltaParaCasa, que estreia em 16 de dezembro exclusivamente nos cinemas. Pré-venda disponível a partir de 29 de novembro! https://t.co/Z0SqV7bhrQ”
    https://twitter.com/sonypicturesbr/status/1460783301380214787?s=21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobey ve Andrew çok az gözükecekler bence son 30 dk falan savaş sahnesinde yardıma gelecekler büyük ihtimalle, bizim venomun after cresit sahnesinde olacağını düşünüyorum

Bilemiyorum Altan beklentiyi düşük tutuyorum

• dewe34 kullanıcısına yanıt
    quote:

lizard boşluktan yumruk yiyor

Hocam dediğiniz yumruk yeme sahnesini gördüm ancak marvel hesabında yayınlanan fragmanda o yumruk yok. Yine aklımızla oynuyorlar 😂 Bu arada ben tobey ve andrew spidermanları olacağını inanmıyorum (inşallah olurlar) . Onun yerine venom ile tom birlikte savaşacak. Lizard ‘a yumruğu venom bile atabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle az değil, filmin hemen hemen ortalarında gelecekler. En az yarım saat ekran süreleri var.

Bugüne kadar olan hemen hemen tüm sızıntılar fragmanlarda yer aldı. Bu yüzden filmde olacaklarına başından beri inanıyorum, umarım yanılmayız.

son paylaştığıma bakabilirsin, sadece Sony Brezilya sayfasındaki fragmanda o detay var @KrallŞaplakçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 17 Kasım 2021; 11:34:9 >
  • Peter’ın M.J’yi düşerken yakalamaya çalıştığı sahnede Andrew ondan önce yakalayıp kurtaracak muhtemelen.Kendi kız arkadaşını kurtaramadığı sahneye gönderme olacak.

• After creditsi söylüyorum spiderman ile venom symbiotun birleşimi olacak bence .) belki after credits de değil son sahnelerde de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 17 Kasım 2021; 11:35:45 >
  • Ya evrenler birbirine giriyor falan gelen 3-5 villian gelirse de 2 spiderman. Guyya sonsuz paralel evren vardı.
    Bir de olaylar o kadar birbirine girmiş hala de strange ile esprili şekilde konuşuyorlar ben daha ciddi bir hava isterdim ve bu baska evrenlerden gelen karakterlerin sayısına çözüm bulsalar kurgu olarak güzel olurdu. Neden çok daha fazlası gelmiyor diye. Belki filmde muhabbeti geçiyordur.

• İlla bi şaka espri ekleyecekler zaten çıldırıyorum ya. Koskoca octopusla malara geçme sahnesi falan saçma sapan. Bi kere de ciddi film yapın anasını satayım.

• general4242 kullanıcısına yanıt

3-5 villain gelmiyor ki bayağı villain geliyor devamı doctor strange 2 de göreceğiz zaten ayrıca morbius ile venom ve symbiotlar da geldi mcu ya muhtemelen kapanışı venom ile yapacaklar spiderman 3.filminde

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    3-5 lafin gelisi yani 10 olsun. Sonsuz paralel evren var gelen dusman adeti sayı ile. Tabi ki yuzlerce karakter koymalari imkansiz ama kurgu olarak kılıfını uydurmalari lazim. Sonsuz paralel evren birbirine girdi deyip birakmasinlar yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 17 Kasım 2021; 12:17:47 >
  • Ya arkadaşlar yalan dolan artık inanmayın asrın trolünü yaptılar, fragman gösteriminde süpriz var dediler bide hani süpriz, bu filmde varya Sandman ve Lizard bile sadece CGi olcak... O sahnede silinenler de Dr. Strange ve Octobus

Ayrıca Dr Octobus un Tobey evreninden geldiği kesinleşti, bu durumda 2 dakkada olsa o evrende Tobey napiyor diye göstermeyen Troll Sony ve Marvel fena linç yiyecek

• ysn61 kullanıcısına yanıt

O sahnede octobus dese keşke "benim evrendeki peter tek başına dünyayı kurtardı, senin gibi yardım aldığı halde her defasında işleri batırmadı" 😀

• Venom59 V kullanıcısına yanıt
    Oha bu hatayı nasıl yaparlar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım tek nokta şu doctor strange spiderlar ile savaşıp ölenlerin geldiğini söylüyor sandman ölmemişti zira lizard da öyle bir mantık hatası var gibi

• evohan kullanıcısına yanıt

Otto ordan çıkıp tokatlar bunları hocam rahat olunSpider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire 

• Orada Doc Ock ile dalga geçtiklerini sanmıyorum. Tom inanmıyor ve gülüp tekrar soruyor konuştuğu kişinin ismini. Dr otto octavius isminde inanılmayacak, şaşırılacak ve gülünecek bir şey yok sonuçta, başka biri olsa gerek karşılarında.

Lizard ve Sandman sadece cgi olarak olmayacak. Bizzat kendi karakterleri de görünecek. @evohan

• Venom59 V kullanıcısına yanıt
    Bence dr otto octavius ismi ile dalga geciyorlar gereksiz ve karakterin ciddiyetini bozan bir sahne olmuş.
    İnfinity wardaki dr strange takma isim kullanıyoruz yani sahnesinin daha ileri versiyonu.

• Fragmanda gozuken siyah kostümlü büyü yapan spider kim neci bu arada?

• Koks34 kullanıcısına yanıt

After credits sahnesi için Deadpool diyorum ben. Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire 

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.