< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (23. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benimde kafam takıldı buna, dr strange desem niye girsin Spiderman kılığına..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı varyant olabilirler.
şöyle olabilir doctor ahtapota kendi evreninde öldüğünü ama ona özgürlüğünü verebilceğini söylemişte olabilir spiderman fragman da villainleri öldürmeden gönderme peşinde gibi duruyor strange ise onların kaderi bu ölmeleri gerek diyor ben green goblinin de spiderman ile birlik olduğunu düşünüyorum lizardın atladığı yere bakarsak oradaki green goblin yukarıdaki electro ile vs atan ahtapot spider ise sandmane dalıyor
Spiderman 3 de harry osborn da taraf değiştirmişti hatırlarsanız green goblin iken 3 spiderman olduğunu düşünmüyorum bence tamamen hype yapmak için 3 villain ile vs atanlar green goblin spiderman doctor octapus bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 17 Kasım 2021; 15:8:8 > -
Fragmanda strange olmek onlarin kaderi diyor ama loki dizisinden boyle seyleri kang in belirledigini biliyoruz. E kang da gg oldu. (Tabi ayni zamana denk gelirse). Tom spaydisi olmelerini istemiyor. Umarım villianlari olmeden gonderme çabası ya da yol arama etrafinda donmez film.
Sizin dediginiz gibi villianlar taraf degistirirse diger spaydilere gerek kalmiyor evet. Ama villianlar son anlara dogru tomu yalniz bırakırlarsa villianlarin evreninden spaydiler gelip kendi dusmanlarini oldurebilirler. Tom da oldurmemis olur.
Görmedik
İlk fragmanda Peter siyah kostümlü göründü zaten.Yani Peter Parker o.Tom olanı.Bir düzenek ile geri alma ileri alma modu almış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Tobey gözü değil ama aşırı derece Andrew in spideyi.
-
Andrew görünüyor ama artık kostüm değişimleri saniyelik bile olabiliyor . Pek bakmamak lazım Tom bile çıkabilir
Bariz ismiyle dalga geçiyolar hocam, nickledion sahnesi gibi koymuşlar salak saçma. Klasik marvel
Otto tokatlar onu :)
-
Nostaljik bir "Cash Grab'e" benziyor. Çıktığında yerin dibine gömülürse şaşırmam. Çok sayıda karakter ve çoklu evren teması kolaylıkla batırılabilir. Ortaya film diye eklektik nitelikte dağınık bir sahne yığını çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 25 Kasım 2021; 3:21:19 >
Kesinlikle dediğiniz gibi. MCU takip etmeyen ben bile Tobey'i tekrar Spider-Man olarak göreceğim için filme gideceğim. Birkaç sahnede görelim yeter. :) Filmin sonunda her şey sıfırlanır zaten.
-
Tobey ve Andrew olacak trailerde iki gonderme var zaten birincisi Octopusun sen Peter Parker degilsini ikincisi de son sahnelerde zendayanin dususu direkt Andrew e gonderme.Hatta Zendayayi Andrew kurtacak.Soyledi dersiniz yazin kenara.
Bu arada fragman da ki cgi hiç beğenmedim en azından durağan sahnelerde eski octobus a göre çok kötü, güya kolları tekrar animatronic olarak yapmışlardı ama hiç öyle durmuyor
Filmde güzel görünür.Fragmanlarda hep böyle oluyor zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X