Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
9
Favori
48.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecek filmler ile arasında bağ kurması gerektiğini düşünüyorum bu filmin.Hatta karakter göstermeliler.Ama bunu yapmazlarsa hiç iyi olmaz.Diziler başlamış iken evrene bağlanıyor iken Strange filmi kapıda iken yeni evrene karakter getirmek için bu filmden daha iyi bir film olmaz.Ama Strange sanki dünkü çocuk gibi efem özür diliyorum yapmış olduğumuz hatadan dolayı tavrında görünüyor ki bu çok saçma.Sonra Peter ile arasındaki anlaşmazlık Octopus 'un Parker tarafına geçmiş olabilme ihtimali gibi görünüyor ama bu nasıl oldu ve neden oldu ? 2 dövüş sonrasında Octopus yakalanmış sonra 2 cümle ile arkadaş olmuş olamazlar herhalde.

Millet sadece Tobey Andrew odaklı görüyor bu filmi ama artık bunların eğer yer alacaklarsa bile filmde görüleceği süre 5-10 dk olacak belli oldu.Çok kısa izleyeceğiz veya hiç olmayacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Benimde kafam takıldı buna, dr strange desem niye girsin Spiderman kılığına..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Farklı varyant olabilirler.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

şöyle olabilir doctor ahtapota kendi evreninde öldüğünü ama ona özgürlüğünü verebilceğini söylemişte olabilir spiderman fragman da villainleri öldürmeden gönderme peşinde gibi duruyor strange ise onların kaderi bu ölmeleri gerek diyor ben green goblinin de spiderman ile birlik olduğunu düşünüyorum lizardın atladığı yere bakarsak oradaki green goblin yukarıdaki electro ile vs atan ahtapot spider ise sandmane dalıyor

Spiderman 3 de harry osborn da taraf değiştirmişti hatırlarsanız green goblin iken 3 spiderman olduğunu düşünmüyorum bence tamamen hype yapmak için 3 villain ile vs atanlar green goblin spiderman doctor octapus bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 17 Kasım 2021; 15:8:8 >
  • Fragmanda strange olmek onlarin kaderi diyor ama loki dizisinden boyle seyleri kang in belirledigini biliyoruz. E kang da gg oldu. (Tabi ayni zamana denk gelirse). Tom spaydisi olmelerini istemiyor. Umarım villianlari olmeden gonderme çabası ya da yol arama etrafinda donmez film.

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Sizin dediginiz gibi villianlar taraf degistirirse diger spaydilere gerek kalmiyor evet. Ama villianlar son anlara dogru tomu yalniz bırakırlarsa villianlarin evreninden spaydiler gelip kendi dusmanlarini oldurebilirler. Tom da oldurmemis olur.

• th3mpo kullanıcısına yanıt
    Görmedik

• crypto81 kullanıcısına yanıt

İlk fragmanda Peter siyah kostümlü göründü zaten.Yani Peter Parker o.Tom olanı.Bir düzenek ile geri alma ileri alma modu almış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanda ilgili karede eksik iki Spiderman'i koyunca, taşlar yerine oturuyor 👍

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş bizim Tobey değil mi yav? Gözleri falan

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire
  • bobsantino kullanıcısına yanıt

Tobey gözü değil ama aşırı derece Andrew in spideyi.

• bobsantino kullanıcısına yanıt

Andrew görünüyor ama artık kostüm değişimleri saniyelik bile olabiliyor . Pek bakmamak lazım Tom bile çıkabilir

• Venom59 V kullanıcısına yanıt

Bariz ismiyle dalga geçiyolar hocam, nickledion sahnesi gibi koymuşlar salak saçma. Klasik marvel

• ysn61 kullanıcısına yanıt

Otto tokatlar onu :)

• Nostaljik bir "Cash Grab'e" benziyor. Çıktığında yerin dibine gömülürse şaşırmam. Çok sayıda karakter ve çoklu evren teması kolaylıkla batırılabilir. Ortaya film diye eklektik nitelikte dağınık bir sahne yığını çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 25 Kasım 2021; 3:21:19 >
  • Kesinlikle dediğiniz gibi. MCU takip etmeyen ben bile Tobey'i tekrar Spider-Man olarak göreceğim için filme gideceğim. Birkaç sahnede görelim yeter. :) Filmin sonunda her şey sıfırlanır zaten.

• Tobey ve Andrew olacak trailerde iki gonderme var zaten birincisi Octopusun sen Peter Parker degilsini ikincisi de son sahnelerde zendayanin dususu direkt Andrew e gonderme.Hatta Zendayayi Andrew kurtacak.Soyledi dersiniz yazin kenara.

• Bu arada fragman da ki cgi hiç beğenmedim en azından durağan sahnelerde eski octobus a göre çok kötü, güya kolları tekrar animatronic olarak yapmışlardı ama hiç öyle durmuyor

• evohan kullanıcısına yanıt
    Filmde güzel görünür.Fragmanlarda hep böyle oluyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.